עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

PSS??

Recommended Posts

פורסם

התרשמתי מהאתר ומהפורום כי PSS סגרו את הבסטה. לא ראיתי אתראה או מאמר כלשהו- רק דלת טרוקה. פרקטית, המעונין לשמר יכלתו להפעיל את שרכש מהם, כדאי שיבצע גיבוי. אם ידועים לו כל הקבצים, העסק פשוט, ואם לא ואני מניח שלא- כדאי לשקול גם מסיבה זו גיבוי של כל תיקית FS. זאת כי כל המטוסים שלהם היו מותקנים מגבעה 24. אני רכשתי כמעט כל מטוס שהוציאו, שעל פני השנים הם לא מעטים.

באשר לסגירה עצמה, אפשר היה לקרוא מוקדם מאוד את המפה ולדעת כי השאלה היא רק מתי ולא האם יסגרו. בשלב הביטא של B777 2006 הבנתי כי החברה שינתה עורה, השירות והקשר עם הלקוחות חדל להיות איכותי כפי שתמיד היה, המוצרים שבפיתוח היו במקרה הטוב סחורה לעניים, ומכאן הדרך קצרה לסוף המר.

פורסם

עברתי על הפורום שליהם לפני כמה ימים ואכן הרושם הוא שהם פשטו רגל, מי שרוצה לגבות את המטוסים יש הסבר בפורום הלא רישמי שלהם בAVSIM איך לגבות ומה לגבות.....

פורסם

לא כלול שם כל המידע הנחוץ, למשל לא ראיתי את VORONAI.DAT.

עברתי על הפורום שליהם לפני כמה ימים ואכן הרושם הוא שהם פשטו רגל, מי שרוצה לגבות את המטוסים יש הסבר בפורום הלא רישמי שלהם בAVSIM איך לגבות ומה לגבות.....
פורסם

אני לפני שבוע קניתי את ה77 של PSS מגסטפליט , האתר שלהם קיים אבל הם מכרו את המוצרים שלהם לחברות אחרות שימכרו במקומם אני משער.

פורסם
התרשמתי מהאתר ומהפורום כי PSS סגרו את הבסטה.

Indeed, PSS is no more for a couple of weeks now.

a week or so prior to that I have seen numerous threads encouraging people to back up their files.

All in all its a pity really, as it doesn't leave too many developers out there. PMDG, dreamfleet and feelthere. as well as some one trick ponies.

With a slowly dying freeware market, the future doesn't look too bright.

I believe FSX has a lot to do with it.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...