Elad Zeierman פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 לטובת כתבה שאני מכין על FSX אני רוצה נתונים כמה שיותר מדוייקים נכון להיום לגבי השאלה עם מה אתם עובדים. כאמור תגובות מורחבות יתקבלו בברכה תודה !
אורח פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 קניתי מחשב חדש ותותח - התקנתי FSX - ראיתי, טסתי קצת מסביב לאיזור ונקובר. זה נראה טוב, וזז די בסדר על המחשב (Q6600, שני ג'יגה, GF8600GS) אבל לא נפלתי על הרצפה. אחרי שבוע בערך נמאס לי והסרתי את הסימולטור. מצד שני, לא בא לי על FS9 עם כל ההתקנות שוב כשהעולם ילך לסימולטור הבא. אפשר להגיד ש-FSX פשוט גרש אותי מזירת הסימולטורים (וגם עיסוקים אחרים). בקיצור, נתראה ב FS11.
Almog Atar פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 תנו לי סיבה אחת הגיונית למה לעבור עכשיו לFSX...... בעתיד זה יגיע ועל זה אין וויכוח, אבל עכשיו אני לא מוצא אף סיבה לנטוש את הFS9 והפריימים הטובים ולעבור לFSX בלי הרבה תוספות (לפחות לא אותו מבחר שיש לי בFS9) שכבד על המחשב.
guy13 פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 לי יש את הדיסק של ה X וטסתי איתו בערך חודש, חודש וחצי אבל המחשב שלי לא כל כך עמד בעומס וחזרתי לFS9.. גם אני לא נפלתי מהרצפה, וגם אני יודע שבעתיד כולנו נצטרך לעבור אליו, אבל בינתיים, אני טס כמו בן אדם ב FS9 עם הגדרות נורמליות וכל התוספים.
Michael R פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 אני טס בFS9 אחלה סימולטור יוצאים לי פריימים ממש טובים ממנו לא דורש מחשב חזק (אפילו שהמחשב שלי די חזק) יש הרבה מאד תוספות ושוב כמו שאמרתי לו צריך מחשב חזק כל כך כי FS9 תופס בסביבות ה 2 GB על הדיסק הקשיח ו FSX תופס 15 GB יש הבדל ובFSX רב המקומות נראים כמו מדבר כפי שבנתי :?
Ben Bezalel פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 תנו לי סיבה אחת הגיונית למה לעבור עכשיו לFSX......בעתיד זה יגיע ועל זה אין וויכוח, אבל עכשיו אני לא מוצא אף סיבה לנטוש את הFS9 והפריימים הטובים ולעבור לFSX בלי הרבה תוספות (לפחות לא אותו מבחר שיש לי בFS9) שכבד על המחשב. קח סיבה... אין כמו להגיע לנחיתה ופתאום ג'ירפה מתיישבת לך על המסלול ובגללה אתה הולך סביב..
Shachar Hzkelevich פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 בשניהם אבל 90 אחוז מהזמן בערך ב FS9
ha5mvo פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 בקיצור, נתראה ב FS11 This one will most likely be a whole different ball game, at least according to the not-so-subtle hints the MS development team had been scattering around
אורח פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 בFSX רב המקומות נראים כמו מדבר כפי שבנתי :? מה זאת אומרת רוב המקומות נראים כמו מדבר? אולי פה ושם באלסקה ורק בארץ הם הגזימו עם שטח המדבר, לא נתקלתי בזה באזור אחר בעולם . קח סיבה... אין כמו להגיע לנחיתה ופתאום ג'ירפה מתיישבת לך על המסלול ובגללה אתה הולך סביב.. די כבר נמאסו כל העקיצות שלכם על כל מה שאנשים שטסים בFSX עושים כמו למשל מה שאמרת עכשיו עם הג'ירפה וכמו הירידות שלכם עם כח הגי שמרגישים איך שהאף עולה ויורד רוחות ורטיקליות תכונות הטסה גרפיקה , אתה מדמין תדברים משעממים ולא כאלה מוסיפים לטיסה כמו כל אחד שלא ניסה.
zvi rodes פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 אני טס על FS9 ,יש לי אפשרות להתקין FSX יש לי גם מחשב על (עלקפק )אבל אני מעדיף את FS9 ,בינינו למה צריך FSX ?משהו יכול לשכנע אותי בטעותי? :-&
Barak Palesznicki פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 היה סקר על השאלה הזאת ב-SimFlight, מתברר ש-FS9 עדיין רץ חזק אצל אנשים, אי אפשר להתווכח עם הסטטיסטיקה, אבל בכל זאת לדעתי קרבל צודק, FSX נראה הרבה יותר בפרופורציות מ-FS9, ומרגיש יותר אמיתי, זאת דעתי לפחות. קישור לסקר: http://simflight.com/modules.php?name=S ... er=&thold=
Doron_Angel פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 היה סקר על השאלה הזאת ב-SimFlight, מתברר ש-FS9 עדיין רץ חזק אצל אנשים, אי אפשר להתווכח עם הסטטיסטיקה, אבל בכל זאת לדעתי קרבל צודק, FSX נראה הרבה יותר בפרופורציות מ-FS9, ומרגיש יותר אמיתי, זאת דעתי לפחות.קישור לסקר: http://simflight.com/modules.php?name=S ... er=&thold= FSX יראה יותר טוב כאשר FPS שלו יהיה גבוה לפחות פי 5-10. תנו לי 30FPS ב-FSX ואטוס בו יותר... בינתיים טוב לי ה-FS9 עם 80FPS או יותר
Tomer Haim פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 אני חושב שסוג המחשב הוא הפונקציה הקובעת אם בנאדם ישתמש או לא ישתמש ב FSX מי שמקבל פחות מ 24 פריימים ממוצעים על FSX, עדיף שישתמש ויהנה יותר מ FS2004 בקשר ליכולות של FSX יש רק 3 יתרונות: 1) גרפיקה 2) מזג אויר - אויר חם, קפיצות, רוחות שמטפסות ויורדות על הרים, התנהגות הרבה יותר הגיונית. 3) התנהגות אוירודינמית של המטוס - אני מדבר רק על ססנה 172 כי אין לי נסיון על מטוס אחר, מרגיש לי בידיים הטסה הרבה יותר קרובה למטוס, משמעותית במיוחד בנחיתה. יש יתרון רביעי שהוא יתרון למפתחים ובעקיפין יתרון למשתמש, הרבה יותר קל ומהיר לבנות תוספים ל FSX, מדהים כמה אפשרויות יש.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 תנו לי סיבה אחת הגיונית למה לעבור עכשיו לFSX...... FSX רמה מעל FS9 ועל זה אף אחד לא מתווכח, הדבר היחיד שמונע ממני לטוס בו כרגע זה שהסינרי של הארץ לא מוכן, אבל כמו שאתה רואה בתמונה כמה שהלאנדקלאס בFS9 היה מדהים אין מה להשוות.
Arie Halperin פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 היי אורן כמה שמחתי לראות אותך כאן שוב חסרת לנו מאוד אריה
Asaf Brietbard פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 למרות שאני חובב גדול של התקדמות לתוכנות חדשות, לצערי בפעם השנייה השנה נטשתי מוצר של מייקרוסופט (בתחילה התקנתי FSX אצלי ולא היה ניתן לטוס כמעט), ובפעם השניה ויסטה, איתה עבדתי כ-4-5 חודשים וחזרתי ל XP. קשה לי לאבחן האם ה"ראיה קדימה" של MS פוגעת בביצועים של היום אבל מחר נוכל להנות מביצועים משופרים, או שהכל רק תירוץ ל SP1 ו2 והופ הגענו ל SP3 ב XP. מבחינתי, במקרים רבים (למשל ויסטה ו FSX) מיקרוסופט מוכרת מוצרים מקולקלים, בידיעה, תוך הנחה שע"י עטיפת "טלאים" היא תוכל להשלים את המוצר שנה-שנתיים לאחר המועד עליו הצהירה. בשורה התחתונה, אני ממתין לקניית מחשב חזק ואז אבחן שוב את הביצועים, לאחר התקנות כל הטלאים (בשאיפה גם ויטסה תקבל טלאי משלה עד אז, ואוכל לעבוד בצורה מלאה בתנאי DX10.1 - מה שאמור לתת את הערך המוסף של ויסטה וחומרה תומכת, לביצועים של הסימולטור). עד אז, אני ממש לא רואה סיבה לעבור לFSX - למרות הג'ירפות, הקפיצות, והטקסטורות המדוייקות.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 אגב משהו שאני מאוד אוהב בFSX מבחינה תפעולית זה השילוב של העכבר בהזזה של המצלמה, זה היה חסר מאוד בFS9, לי אין HAT בג'ויסטיק ומבחינתי זה חשוב מאוד (בכלל עכבר מגיב הרבה יותר מהר). זה גם מה שגרם לי לטוס יותר בVC בFSX מאשר בFS9 שלא השתמשתי בVC בכלל. מבחינת פריימים, נכון זה לא מה שמקבלים בFS9 אבל זה בהחלט מספיק בשביל להנות מטיסת ראיה, כמו שנהנתי מטיסת ראיה במשך שנתיים עם FS9 לפני ששדרגתי מחשב.
Aviran פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 בשניהם אבל ב-90% מהזמן בFS9. מה לעשות שFSX גורם למחשב שלי להוריד קוביות....
Eldar Sella פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 קניתי לפני חודש מפלצת (E6750 עם 8800GT ו2 ג'יגה RAM), המחשב שלי יריץ FSX ויריץ מצוין, בזה אני בטוח. למרות זאת אני בשלב הזה לא עובר ל FSX מהסיבה הפשוטה שאני לא רואה שום דבר רע ב FS9, ונבחרת מנצחת לא מחליפים. אני בד"כ לא שעושה מה שכולם עושים אבל במקרה הזה: כשכולם יעברו ל FSX גם אני אעבור, בינתיים ב"ה אני מרוצה מ FS9. אמרו לי שרזולוציית הקרקע יותר גבוהה, והמים יותר יפים - אבל זה לא עד כדי כך משנה לי, ראיתי תמונות מ FSX גם כאן בפורום ומה אני אגיד? זה לא עשה לי את זה, לא כרגע.
ha5mvo פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 אגב משהו שאני מאוד אוהב בFSX מבחינה תפעולית זה השילוב של העכבר בהזזה של המצלמה, זה היה חסר מאוד בFS9, לי אין HAT בג'ויסטיק ומבחינתי זה חשוב מאוד (בכלל עכבר מגיב הרבה יותר מהר). זה גם מה שגרם לי לטוס יותר בVC בFSX מאשר בFS9 שלא השתמשתי בVC בכלל.מבחינת פריימים, נכון זה לא מה שמקבלים בFS9 אבל זה בהחלט מספיק בשביל להנות מטיסת ראיה, כמו שנהנתי מטיסת ראיה במשך שנתיים עם FS9 לפני ששדרגתי מחשב. You can use the F1 module for FS9 if you wish to utilise the mouse for this purpose
LeoS פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 תנו לי סיבה אחת הגיונית למה לעבור עכשיו לFSX......בעתיד זה יגיע ועל זה אין וויכוח, אבל עכשיו אני לא מוצא אף סיבה לנטוש את הFS9 והפריימים הטובים ולעבור לFSX בלי הרבה תוספות (לפחות לא אותו מבחר שיש לי בFS9) שכבד על המחשב. קח סיבה... אין כמו להגיע לנחיתה ופתאום ג'ירפה מתיישבת לך על המסלול ובגללה אתה הולך סביב.. :mrgreen: :mrgreen: You won't believe it but it's really great to see them....
Ido Rosenthal פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 אגב משהו שאני מאוד אוהב בFSX מבחינה תפעולית זה השילוב של העכבר בהזזה של המצלמה, זה היה חסר מאוד בFS9, לי אין HAT בג'ויסטיק ומבחינתי זה חשוב מאוד (בכלל עכבר מגיב הרבה יותר מהר). זה גם מה שגרם לי לטוס יותר בVC בFSX מאשר בFS9 שלא השתמשתי בVC בכלל.מבחינת פריימים, נכון זה לא מה שמקבלים בFS9 אבל זה בהחלט מספיק בשביל להנות מטיסת ראיה, כמו שנהנתי מטיסת ראיה במשך שנתיים עם FS9 לפני ששדרגתי מחשב. You can use the F1 module for FS9 if you wish to utilise the mouse for this purpose אני משתמש במודל של F1, זה לא אותו דבר בכלל, הרעיון של FSX זה שאתה לוחץ SPACE ומזיז את העכבר, אם תזיז את הסמן מקסימום ימינה המבט יזוז ב180 מעלות ימינה ולהפך בצד שמאל, המודול של F1 עובד עם קליק על הגלגלת והזזה של העכבר, כדי להסתכל 90 מעלות הצידה צריך לעשות כמה לחיצות, זה לא שימושי אם אתה עושה הקפה נגיד כי זה מסורבל מדי, בFSX המבט זז במהירות לאן שאתה רוצה וחוזר במהירות.
crazyblat פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 73 אחוז על הפלייט 9....אותי זה לא מפתיע בכלל...גם בגלל המחיר...וגם בגלל שכמו הויסטה...(תומר צריך להרוג את הבן אדם שהמציא את הטעות ששמה ויסטה) לא כל התוספים עובדים וגם הרבה אנשים התרגלו ל 9
jambo7 פורסם ינואר 15, 2008 דיווח פורסם ינואר 15, 2008 לא צריך ויסטה אצלי הוא על XP למי שטס בגובה ורואה רק עננים לא צריך את FSX אך אני מאמין שבסופו של דבר כולם יעבר ל FSX אני לא רואה חסרונות בFSX ןגם לא רואה יתרונת מיוחדים שבגללם צריך לעבור לFSX הבעיה שלי היא דווקא בחיבור לרשת [ fsinn ]וחבל שסקווקבוקס לא מתאים לFSX