Aviran פורסם ינואר 17, 2008 דיווח פורסם ינואר 17, 2008 מטוס שחצי ממנו שחור (מהאמצע לכיוון הזנב) עובר מעל מזרח ראשון בסביבות השעה 15:30-16:00 מישהו יכול לאמת את הידיעה ולהגיד לי מה לכל השדים הדבר הזה היה? חחח אגב, הייתה תנועה גבוה ויפה מעל ראשון
אורח פורסם ינואר 17, 2008 דיווח פורסם ינואר 17, 2008 היום בראשון היה דבר די מגניב, ירו טיל לשמים ואחרי זה שלחו עוד טיל לפוצץ אותו, אבל אני לא יודע אם זה קשור אל זה.
Amir Paz פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 מטוס שחצי ממנו שחור (מהאמצע לכיוון הזנב) עובר מעל מזרח ראשון בסביבות השעה 15:30-16:00מישהו יכול לאמת את הידיעה ולהגיד לי מה לכל השדים הדבר הזה היה? חחח אגב, הייתה תנועה גבוה ויפה מעל ראשון אבירן תפנה בבקשה לאיציק בקשי הוא יוכל לעזור לך בנושא. איציק - נתקלנו בזה בעבר.
noamkn פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 היום בראשון היה דבר די מגניב, ירו טיל לשמים ואחרי זה שלחו עוד טיל לפוצץ אותו, אבל אני לא יודע אם זה קשור אל זה. לא יכול להיות קשור לזה כי את הניסוי עשו ברבע לשמונה ומה שאבירן כתב מאוחר יותר מזה.
Matan Solomon פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 עוד לפני שראיתי מי הכותב קראתי את הכותרת של ההודעה, לפני שסובבתי את העיניים שמאלה לראות מי הכותב של ההודעה, בתוך תוכי אמרתי לעצמי זה בטח אבירן, חצי שניה אחרי זה גיליתי שצדקתי, כמה צפוי
mickey lip פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 מטוס שחצי ממנו שחור (מהאמצע לכיוון הזנב) עובר מעל מזרח ראשון בסביבות השעה 15:30-16:00מישהו יכול לאמת את הידיעה ולהגיד לי מה לכל השדים הדבר הזה היה? חחח אגב, הייתה תנועה גבוה ויפה מעל ראשון אבירן תפנה בבקשה לאיציק בקשי הוא יוכל לעזור לך בנושא. איציק - נתקלנו בזה בעבר. ממתי בקשי שינה מקצוע?
Amir Paz פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 מטוס שחצי ממנו שחור (מהאמצע לכיוון הזנב) עובר מעל מזרח ראשון בסביבות השעה 15:30-16:00מישהו יכול לאמת את הידיעה ולהגיד לי מה לכל השדים הדבר הזה היה? חחח אגב, הייתה תנועה גבוה ויפה מעל ראשון אבירן תפנה בבקשה לאיציק בקשי הוא יוכל לעזור לך בנושא. איציק - נתקלנו בזה בעבר. ממתי בקשי שינה מקצוע? גם אתה עכשיו שואל שאלות?? אני לא מבין מה קורה איתכם??? אחר כך מפלאים למה נושרות לכם שיערות מכל הגוף.. מיקי קח איתך את אלכס, פינקלס ובקשי מחכים לך בדתק 14. עוד חייל אחד שמספר לי על עבמים אני מרתק אותו.