Itai Ganor פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 הגביע הוא שלנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הגביע הוא שלנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הגביע הוא שלנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הגביע הוא שלנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו משחק אדירררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אין מילים חברים!!! :BIG: :BIG: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \ =P~ :-({|= :-({|= :-({|= :silly: \:D/ =D> =D> =D> =D> אל אל ישראלללללללללללללאל אל ישראלללללללללללללאל אל ישראלללללללללללללאל אל ישראללללללללללללל
Itay Zecharia פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 [ :BIG: :BIG: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \ =P~ :-({|= :-({|= :-({|= :silly: \:D/ =D> =D> =D> =D> אמרתי לכם שניקח... מכבי ת"א אלופת אירופה!
Itai Ganor פורסם מאי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2004 להלהלהלהל תגיבו על המשחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
BlackRaven פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 אין, פשוט אין על מכבי ! איזה קבוצה, תענוג של משחק !!! הגביע הוא שלנו, הגביע הוא שלנו !!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Arie Halperin פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 גם ניצחנו וגם נחתנו בשלום בברצלונה יששששששששששששששששששששששששש
Barak פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 גם ניצחנווגם נחתנו בשלום בברצלונה יששששששששששששששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמחה כפולה ומכופלת אה אריה ?
Itai Ganor פורסם מאי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2004 משחק אדיר כל הכבוד לפיני ולדיויד ולשאר הקבוצה
Almog Atar פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 אין תגובה אתם יודעים מה ככה סקיפר שיחקה גרוע ומכבי שיקחה בסדר אבל ביום חמישי יד אליהו אדומה!!!
Oren Geva פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 נדמה לך. נראה לך שמכבי תעיז בכלל להרשות לעצמה להגיע למצב שהתוצאה במשחק הזה קרובה למשהו צמוד? הם יקרקסו אתכם...
Gal פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 מכבי שיקחה בסדר אבל ביום חמישי יד אליהו אדומה!!! דבר ראשון אומרים אדום (בלי עצבים בקשר לתיקון) דבר שני עכשיו אני על הריצפה. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מכי שיחקה "טוב" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפועל ירושלים עם כל הכבוד (ויש מספיק כבוד) לא ניצחו את ריאל מדריד בהפרש של 44 נקודות בגמר אז ... עשה לי טובה.
Itamar Koren פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 צהוב עולה צהוב עולה עולה... מכבי אתם גדולים תמיד הייתי צהוב ואני תמיד ישאר בהצלחה ביום חמישי וכל הכבוד ייייישששששששש מכבי אלופת אירופה