עבור לתוכן
zmatan

***הופעה ראשונה - מגדל בן-גוריון - בר לוי***

Recommended Posts

פורסם

טוב התחיל כמו ערב נורמאלי עד ש....

הוא ממש התחיל להיות ערב "פסיכי".

הייתי מוכרח לקחת את השליטה מידיו של בר שעשה עבודה מצויינת עד שזה התחיל.

משום מקום צצו הרבה מקיפים ועוד כמה זרים שלא ממש היו בקיאים בשדה ורצו למשל להמריא ממסלול 30 דרך ה-F :roll:

בר לא נורא,בשביל פעם שניה זה היה מצויין אתה תיישם את מה שנאמר ותמשיך ככה ויהיה טוב ואל תשכח שמטעויות לומדים וזה הכי חשוב!

בהצלחה בהמשך ושוב,תודה רבה לכל מי שבא לטוס!

פורסם

כל הכבוד לבר לוי!

התאמנתי בהקפות בשדה בהתחלה עם מעט טייסים. לפתע נוצר לחץ רב ביותר שבו גם טייסים שלא מנוסים ולא מכירים את הגישות לשדה ולא את השדה עצמו כאשר בר לוי בהופעתו הראשונה במגדל מתפקד מצויין אבל לבסוף וזה היה קורה לכל פקח נאלץ לקבל עזרה בגלל הלחץ.

אז בהצלחה בהמשך!

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

4X-AVI full establish MAX speed!!!! :shock:

אחת הטיסות הכייפיות!היה פיקוח נהדר היום,מרוב לחץ בשדה נאלצתי לטוס עם הססנה 172 המצ'וקמקת שלי על 130 קשר בגישה.

היה כייף לראות מלא טייסים בב"ג על הקרקע היה ממש מיוחד,ולשמוע את MJB מתבדח ברקע עם מגדל :lol:

לפני-כן הספקתי לבצע גם איזו טיסה ללרנקה להסרת חלודה על ה-767,אחלה פיקוח מקרקע ועד ת"א!היה נהדר.

תודה לכולם!

פורסם

היה כיף אדיר!

כמו שמתן ציין, הערב התחיל להיות פסיכי, במיוחד כשהגיע האדם שהחליט שהדשא זה מסלול הסעה חחח :lol::lol::lol: עוד יותר פסיכי כשהוא התחיל לעשות משהו שנראה כמו "אימוני הסעה" בנתב"ג :lol:

אבל היה כיף, למרות שנאלצתי לעשות הקפה אחת, MJB וכל האחרים הקרועים, עשו לי את הערב :lol: (שיכלתי לעשות עם האישה הכי יפה שיש, אבל חתיכת דה גנרט כמוני היה על "בלתי נראה" במסנג'ר, והיא קבעה עם אחרים בעע :cry: אז הערב הזה היה פיצוי כמעט הולם להפסד הגדול)

אניווי, חבר'ה, נראה לי שבקרוב עם כמו ה"משיגענס", נצטרך SuperVisior ישראלי ש"יטפל" בהם לפני שהם יורידו את המגדל בבן גוריון את את עזריאלי בגישה את יחרישו את התושבים הקרובים לנתב"ג שכבר חרשים חחח.

בר, המשך כך!! הייתה מעולה!! קבל ח"ח וצל"ש על היום :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...