Itay Zecharia פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 אני רוצה לומר שהיה אירוע מדהים! וכל מי שלא היה הפסיד... אני רוצה להודות לכל הפקחים על עבודת הצוות הנהדרת: אנטולי קראס-קלירס דליברי איתי זכריה-קרקע שאדי אבו-אחמד-מגדל אלעד זיינרמן-גישה איציק בקשי-סנטר ת"א היה ממש כיף לפקח עליכם, ואני מקווה שנהניתם כמוני. אני מתנצל מראש אם מישהו נפגע במידה והזנחתי אותו, וביקשתי ממנו להמתין... היה לחץ יחסית לאירועים אחרים. סך הכל אירוע שני שאני מפקח בו, ורביעי שאני טס בו. אם חלקיכם שמתם לב, פיקחתי בקרקע , הוצאתי את כולכם מהשדה, ורק לאחר שכולכם קיבלתם פיקוח מסור ומעולה אז הרשיתי לעצמי להמריא אחריכם בסוף השיירה. ISR172 למי שלא שם לב... :wink: היה ממש כיף לטוס בנוסף, קבלת המרשה מאנטולי, ההסעה-, קבלת אישור ההמראה משאדי, לאחר מכן על הדינה עם אלעד, ולבסוף עם איציק טיפוס ל-FL260, ומשם בדרך לניקוסיה ראדר, לאחר מכן לאתונה קונטרול... ואז לאיטליה... היה שקט... ומשם לספרדים... אשר נתנו פיקוח מעולה לדעתי. בן בוגין, היה כיף לראות את הזנב שלך לאורך כל הטיסה :wink: . אני רוצה לבקש התנצלות מקובי דוד, על ההמתנה הכפולה על 30.... :? סך הכל מילאתי את חובתי כפקח קרקע :roll: , לא רציתי לרעתך :oops: , מקווה שלא לקחת קשה... :wink: לסיכום, היה אירוע ממש מעולה, ואני רק מחכה לאירוע הבא שלנו. בעזרת השם, שם אפקח עליכם כבר במגדל בן גוריון. אתם יכולים להוסיף תמונות כרצונכם... טיסות בטוחות, ולהישמע בפעם הבאה. נ.ב: יאללה מכבי!!! (אמרתי לכם שניקח את הגביע...)
Itay Zecharia פורסם מאי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2004 איך היה לטוס שהמשחק של מכבי משודר? מעולה... אין שילוב טוב יותר מטיסה ופיינל 4 ביחד... תנסה פעם אחת... :wink:
Izik Bakshi פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 היה אירוע נהדר מבחינתי למעט 2-3 טייסים שהחליטו לבצע מטווח ב 24א על הדרך... שבוע טוב
אורח פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 אני רוצה להתנצל על הבלאגן שגרמתי באויר כולל כניסה לאיזה שטח אש (לפי איציק). מהרגע שעליתי לאויר, המטוס פשוט איבד כיוון, לא פיתח מהירות, ה FSNAV עשה מעגלים אינדאינים והעיקר לא להגיע לדינה (מה יש לו נגד מדינה ). ואם זה לא מספיק, הוא פשוט לא האיץ. באותו הרגע החלתתי להתנתק, להרגע, לקחת את הבן שלי לסיבוב ב GPL עם מוד 65 (סימולטור מרוצים של F1 לשנת 65 הפעם) ולראות את מכבי קורעת את סקיפר לחתיכות קטנות ואת המשחק ניגמר 4 דקות לסיום. (זה היה במיוחד לאיזה ירושלמי קטן ועצבני ). רן שמח על ניצחונה של מכבי ועצוב לגבי טיסת ארקיע שלא הגיע ליעדה :cry:
iroth פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 הסיכום מבחינתי - היה מצוין (כמעט). תודה לכל הפקחים המעולים! ראשית התנצלות לקובי ואיתי(קרקע ב"ג) על ההסעה הפרועה ב-UNIFORM - ה757 פשוט מאיץ גם ב-IDLE... סליחה. קצת תמונות: מבט מהמגדל בתחילת הארוע: התור למסלול 26 (אורן, משום מה אתה נראה כמו ססנה... ) מראה השיירה היוצאת: עוזב את תל-אביב בדרך לדינה: מעל כרתים (מתחתי ישראייר 398): ועכשיו לחלק המבאס - אחרי טיסה של ארבע שעות שהתכוננתי אליה (כולל CHARTS ופרוצדורות ושדה חלופי וחישובי דלק) פישלתי בענק (זה קורה לי יותר מדי) - הגעתי לגישה מצויינת, נחתתי יפה, אבל ראיתי כל מיני ניצוצות בחלון ואז התרסקתי סופית על המסלול :oops: בתחקיר אחרי האירוע נמצאה הבעיה: שכחתי להוציא גלגלים - אוי לבושה! אין דבר מבאס יותר מלטוס ארבע שעות ולהתרסק בצורה אידיוטית כל כך. אל תעשו את זה!!! תעוד הפשלה (עם סינרי נחמד של ברצלונה): נראה לי שאני הולך להיות מקורקע לזמן מה ישראל
Itay Zecharia פורסם מאי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2004 אני גם קיבלתי את 25. ממש פקחים ספרדים מדהימים! עד שלא קראתי לו בחנייה, הוא נשאר ולא התנתק... פשוט חוויה!
mic פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 נהינתי כ"כ היום! היה ממש מדהים!!! הכל עבד פשוט חלק! כל הכבוד לכולם ולכל מי שהכין את האירוע הזה, אני הייתי אל על 395 אם מישהו שם לב... רק חבל מאוד שתרשימי החניות של השדה בברצלונה לא מפורטות, אפילו לא ידעתי אם חניתי במקום... בכל מקרה הפקח לא בא בטענות הנה תמונה -
Oren Geva פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 צסנה?! בחרתי 737 שיהיה. טעימה ראשונה מתמונות האירוע - השאר יהיו בסיכום של IAL (יש עוד הרבה).
Itai Ganor פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 חחחחחחחחח!!!!!!!!! הרגת אותי איך התרסקת זה היה מצחיק
GILG פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 מקווה שנהנתם דווקא יום לפני הגוסיטיק נהרס! :x :x :x דרך אגב מאיפה הסינרי של ברצלונה?
BlackRaven פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 נראה שהיה אחלה אירוע, עוד פעם IAL מוכיחים את עצמם כמו שצריך, ישר כוח ! מה קורה עם ה-VA החדש של איתמר ? וישראל, תראה את הצד החיובי של ההתרסקות שלך, אתה עכשיו רק תרגיש טמבל לאיזה יום יומיים(שזה לא כל כך נורא), במציאות זה כבר היה סיפור אחר לגמרי :wink:
Oren Geva פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 מקווה שנהנתם דווקא יום לפני הגוסיטיק נהרס! :x :x :x דרך אגב מאיפה הסינרי של ברצלונה? אתה סתם שואל אתה הרי יודע... ואתה גם יודע שלא תקבל תשובה אבל אם זה מעניין אותך אז זה של סימפליירס.
GILG פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 מה זאת אמרת אני סתם שואל? :roll: לא הבנתי... ולא כלכך הגיוני שזה של סימפליירס אולי של סימווינגס או משהו כזה :wink:
yossid פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 צר לי שלא הגעתי לאירוע. אתמול מסר המחשב שלי את נשמתו לבורא :cry:. כל נסיונות ההחייאה שלי עלו בתוהו. אני רק שמח שהוא עדיין באחריות . ניסיתי לטוס מהמחשב של גל - הבן שלי - אבל רק הוא יודע מה הוא עשה שלא איפשר את ההתחברות לרשת ונותרתי מתוסכל. אני מקווה שהמחשב שלי יחזור מתיקון עד יום שישי הקרוב ואוכל להשתתף באירוע הטיסה לקפריסין. יוסי
hagay פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 יוסי הנה עיצה, אני עבדתי בחברות מחשבים ואני יודע שאם לא תצלצל כל יום על הבוקר ותגיד "נו מתי אני בא לקחת את המחשב" אז באמת זאת שאלה אם תשתתף באירוע סוף שבוע, אז יוסי כבר תרים טלפון ותשגע אותם תן להם לדפוק את הראש מהלקוח הנודניק הזה :wink:
gal_d פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 צר לי שלא הגעתי לאירוע. אתמול מסר המחשב שלי את נשמתו לבורא :cry:. כל נסיונות ההחייאה שלי עלו בתוהו. אני רק שמח שהוא עדיין באחריות . ניסיתי לטוס מהמחשב של גל - הבן שלי - אבל רק הוא יודע מה הוא עשה שלא איפשר את ההתחברות לרשת ונותרתי מתוסכל. אני מקווה שהמחשב שלי יחזור מתיקון עד יום שישי הקרוב ואוכל להשתתף באירוע הטיסה לקפריסין. יוסי אמרתי לך תוריד את הפיירוואל כי התקנתי אותו עוד פעם :? מקווה שכולם נהנו באירוע.