עבור לתוכן
Itay Zecharia

סיכום האירוע-"תל-אביב - ברצלונה"

Recommended Posts

פורסם

אני רוצה לומר שהיה אירוע מדהים!

וכל מי שלא היה הפסיד... :P

אני רוצה להודות לכל הפקחים על עבודת הצוות הנהדרת:

אנטולי קראס-קלירס דליברי

איתי זכריה-קרקע

שאדי אבו-אחמד-מגדל

אלעד זיינרמן-גישה

איציק בקשי-סנטר ת"א

היה ממש כיף לפקח עליכם, ואני מקווה שנהניתם כמוני. אני מתנצל מראש אם מישהו נפגע במידה והזנחתי אותו, וביקשתי ממנו להמתין... היה לחץ יחסית לאירועים אחרים. סך הכל אירוע שני שאני מפקח בו, ורביעי שאני טס בו. אם חלקיכם שמתם לב, פיקחתי בקרקע :lol: , הוצאתי את כולכם מהשדה, ורק לאחר שכולכם קיבלתם פיקוח מסור ומעולה אז הרשיתי לעצמי להמריא אחריכם בסוף השיירה. ISR172 למי שלא שם לב... :wink:

היה ממש כיף לטוס בנוסף, קבלת המרשה מאנטולי, ההסעה-, קבלת אישור ההמראה משאדי, לאחר מכן על הדינה עם אלעד, ולבסוף עם איציק טיפוס ל-FL260, ומשם בדרך לניקוסיה ראדר, לאחר מכן לאתונה קונטרול... ואז לאיטליה... היה שקט... ומשם לספרדים... אשר נתנו פיקוח מעולה לדעתי. בן בוגין, היה כיף לראות את הזנב שלך לאורך כל הטיסה :wink: .

אני רוצה לבקש התנצלות מקובי דוד, על ההמתנה הכפולה על 30.... :? סך הכל מילאתי את חובתי כפקח קרקע :roll: , לא רציתי לרעתך :oops: , מקווה שלא לקחת קשה... :wink:

לסיכום, היה אירוע ממש מעולה, ואני רק מחכה לאירוע הבא שלנו. בעזרת השם, שם אפקח עליכם כבר במגדל בן גוריון. אתם יכולים להוסיף תמונות כרצונכם...

טיסות בטוחות, ולהישמע בפעם הבאה.

נ.ב: יאללה מכבי!!! (אמרתי לכם שניקח את הגביע...)

פורסם

אני רוצה להתנצל על הבלאגן שגרמתי באויר כולל כניסה לאיזה שטח אש (לפי איציק).

מהרגע שעליתי לאויר, המטוס פשוט איבד כיוון, לא פיתח מהירות, ה FSNAV עשה מעגלים אינדאינים והעיקר לא להגיע לדינה (מה יש לו נגד מדינה ).

ואם זה לא מספיק, הוא פשוט לא האיץ.

באותו הרגע החלתתי להתנתק, להרגע, לקחת את הבן שלי לסיבוב ב GPL עם מוד 65 (סימולטור מרוצים של F1 לשנת 65 הפעם) ולראות את מכבי קורעת את סקיפר לחתיכות קטנות ואת המשחק ניגמר 4 דקות לסיום. (זה היה במיוחד לאיזה ירושלמי קטן ועצבני :lol: ).

רן שמח על ניצחונה של מכבי ועצוב לגבי טיסת ארקיע שלא הגיע ליעדה :cry:

פורסם

הסיכום מבחינתי - היה מצוין (כמעט). תודה לכל הפקחים המעולים!

ראשית התנצלות לקובי ואיתי(קרקע ב"ג) על ההסעה הפרועה ב-UNIFORM - ה757 פשוט מאיץ גם ב-IDLE... סליחה.

קצת תמונות:

מבט מהמגדל בתחילת הארוע:

LLBG_TWR.jpg

התור למסלול 26 (אורן, משום מה אתה נראה כמו ססנה... :D )

Rwy26Q.jpg

מראה השיירה היוצאת:

servInfo1.jpg

עוזב את תל-אביב בדרך לדינה:

Deena.jpg

מעל כרתים (מתחתי ישראייר 398):

Crete.jpg

ועכשיו לחלק המבאס - אחרי טיסה של ארבע שעות שהתכוננתי אליה (כולל CHARTS ופרוצדורות ושדה חלופי וחישובי דלק) פישלתי בענק (זה קורה לי יותר מדי) - הגעתי לגישה מצויינת, נחתתי יפה, אבל ראיתי כל מיני ניצוצות בחלון ואז התרסקתי סופית על המסלול :oops: :(:(:(

בתחקיר אחרי האירוע נמצאה הבעיה: שכחתי להוציא גלגלים - אוי לבושה!

אין דבר מבאס יותר מלטוס ארבע שעות ולהתרסק בצורה אידיוטית כל כך. אל תעשו את זה!!!

תעוד הפשלה (עם סינרי נחמד של ברצלונה):

Final1.jpg

Final2.jpg

נראה לי שאני הולך להיות מקורקע לזמן מה

ישראל

פורסם

נהינתי כ"כ היום!

היה ממש מדהים!!!

הכל עבד פשוט חלק!

כל הכבוד לכולם ולכל מי שהכין את האירוע הזה, אני הייתי אל על 395 אם מישהו שם לב...

רק חבל מאוד שתרשימי החניות של השדה בברצלונה לא מפורטות, אפילו לא ידעתי אם חניתי במקום...

בכל מקרה הפקח לא בא בטענות

הנה תמונה -

Untitled-1_copy.jpg

פורסם

נראה שהיה אחלה אירוע, עוד פעם IAL מוכיחים את עצמם כמו שצריך, ישר כוח !

מה קורה עם ה-VA החדש של איתמר ?

וישראל, תראה את הצד החיובי של ההתרסקות שלך, אתה עכשיו רק תרגיש טמבל לאיזה יום יומיים(שזה לא כל כך נורא), במציאות זה כבר היה סיפור אחר לגמרי :wink:

פורסם
מקווה שנהנתם דווקא יום לפני הגוסיטיק נהרס! :x :x :x

דרך אגב מאיפה הסינרי של ברצלונה?

אתה סתם שואל

אתה הרי יודע...

ואתה גם יודע שלא תקבל תשובה

אבל אם זה מעניין אותך אז זה של סימפליירס.

פורסם

מה זאת אמרת אני סתם שואל? :roll: לא הבנתי...

ולא כלכך הגיוני שזה של סימפליירס אולי של סימווינגס או משהו כזה :wink:

פורסם

צר לי שלא הגעתי לאירוע. אתמול מסר המחשב שלי את נשמתו לבורא :cry:. כל נסיונות ההחייאה שלי עלו בתוהו. אני רק שמח שהוא עדיין באחריות :lol:.

ניסיתי לטוס מהמחשב של גל - הבן שלי - אבל רק הוא יודע מה הוא עשה שלא איפשר את ההתחברות לרשת :( ונותרתי מתוסכל.

אני מקווה שהמחשב שלי יחזור מתיקון עד יום שישי הקרוב ואוכל להשתתף באירוע הטיסה לקפריסין.

יוסי 8)

פורסם

יוסי הנה עיצה,

אני עבדתי בחברות מחשבים ואני יודע שאם לא תצלצל כל יום על הבוקר ותגיד "נו מתי אני בא לקחת את המחשב" אז באמת זאת שאלה אם תשתתף באירוע סוף שבוע,

אז יוסי כבר תרים טלפון ותשגע אותם תן להם לדפוק את הראש מהלקוח הנודניק הזה :wink:

פורסם
צר לי שלא הגעתי לאירוע. אתמול מסר המחשב שלי את נשמתו לבורא :cry:. כל נסיונות ההחייאה שלי עלו בתוהו. אני רק שמח שהוא עדיין באחריות :lol:.

ניסיתי לטוס מהמחשב של גל - הבן שלי - אבל רק הוא יודע מה הוא עשה שלא איפשר את ההתחברות לרשת :( ונותרתי מתוסכל.

אני מקווה שהמחשב שלי יחזור מתיקון עד יום שישי הקרוב ואוכל להשתתף באירוע הטיסה לקפריסין.

יוסי 8)

אמרתי לך תוריד את הפיירוואל כי התקנתי אותו עוד פעם :?

מקווה שכולם נהנו באירוע.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...