Izik Bakshi פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 שלום חברים יקרים אני שמח לבשר לכם על הגשמת חלום קטן והוא האירוע הבא מטס מקפריסין לישראל עם פיקוח מלא בקפריסין (כפי שהובטח לי מהמתאם הקפריסאי), כאשר הטייסים הקפריסאים יטוסו מהארץ לקפריסין. התאריך הוא שבת הבאה ה - 8 למאי בשעה 18:00 לפי שעון ישראל יפתחו הבקרות ותאריך הסיום המשוער הוא 21:00 גם לפי שעון ישראל (לא סופי ועלול להשתנות עידכון לקראת סוף השבוע). כפי שהבנתי מהמתאם הקפריסאי אין להם עדיין סינרי ללארנקה לכן תשתמשו בסינרי הבסיסי של הסימולטור לגבי דפיות אז יש הכל באתר החטיבה שלהם. כמו כן אני יבדוק אפשרות למי שרוצה לטוס לחיפה גם פה אני יתן תשובה סופית לקראת סוף השבוע. לגבי תוכנית טיסה מלארנקה אני מקווה שאילן יוכל להעביר לכם אותה באמצע השבוע ואם לא גם אותה תקבלו ביום חמישי. בקיצור ולעניין אל תכבו את המנועים מהאירוע של היום כי האירוע הבא כבר בפתח. כרגיל שאלות בעיות ומענות אתה מוזמנים לשאול כתגובה להודעה ואם זה משהו דחוף אז 054-4641432 שבוע טוב לכולם
Almog Atar פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 יש ל"ג בעומר אני לא יגיע לא נורא בכל מקרה אני לא אוהב את לרנקה אבל זה בהחלט הגשמת חלום של הרבה טייסים פה אהה :wink:
Shayt פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 גם אני מציע לדחות את זה בשבוע או ביום אחד (ליום ראשון בערב) בגלל ל"ג בעומר. :cry: בברכה, שי
gal_d פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 גם אני חושב שכדי לדחות אבל לא נראה לי שזה אפשרי כי האירוע הוא שלהם לא שלנו, אבל בכל זאת תנסו.
Or Netzer פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 Lol אתם ילדים קטנים? אצלי החגיגות מתחילות רק ב10 וזה גם מוקדם... קיצר I WILL BE THERE
Itay Zecharia פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 נכון באמת... ל"ג בעומר יש כל שנה... אירועים כאלו לא מזדמנים כל שנה...
Eliran-VFS1 פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 חברים ! תמריאו ראשונים הטיסה לוקחת סך הכול שעה באויר ועוד שעה על הקרקע! אז טיפה לאחר ולהנות מ-2 העולמות!
Izik Bakshi פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 אוקי חברים כמה פרטים אחרונים על האירוע שעת סיום היא 20:30 ושעת התחלה כרגיל 18:00 הכל לפי שעון ישראל עדיין לא ידוע איזה מסלול תקבלו בלארנקה אבל המתאם הקפריסאי דאג לתת לי תוכניות טיסה לשני המסלולים והן: BOSIS1B BOSIS B17 VELOX W13 SOLIN H2 BGN DCT if rwy in use is 22 and REXAL1D REXAL UR19 DESPO UR18 VELOX UW13 SOLIN BGN DCT if rwy in use is 04 אני מבקש מכל הטייסים לא להגיע בדיוק ב 18:00 אלה לפרוס את הזמנים כלומר אם אתם רואים עומס אז תמתינו קצת ואז תתחברו האתר של חטיבת קפריסין הוא: http://avsim.com/hangar/flight/cvartcc/ שאלות בעיות וטענות ניתן לפנות אלי במסנגר או באיי סיי קיו לכל מי ששלח לי מייל בתקופה האחרונה אז סביר להניח שאני לא קיבלתי מהסיבה שהמייל שלי הופצץ עד אפס מקום. סוף שבוע טוב.
Oren Geva פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 אז בעקרון אנחנו טסים משם לכאן והם ההיפך? או שאפשר לבצע טיסה בשני הכיוונים? חוץ מזה, אם אתה כבר בקשר איתם, היות וקפריסין וחזרה באל על כבר עשיתי השבוע... תוכל בבקשה לברר מה הכינוי בכתב ובע"פ של HELIOS? זו חברה קפריסאית שעושה לפעמים צ'ארטרים לארץ, ויש לה צביעה ל-PMDG 737800 החברה מפעילה רק שני מטוסי 737 בשלב הזה, ואמורה לקבל עוד אחד בקיץ כך שזה פחות או יותר חברה בסדר גודל של ישראייר.
e_dor פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 אז בעקרון אנחנו טסים משם לכאן והם ההיפך?או שאפשר לבצע טיסה בשני הכיוונים? חוץ מזה, אם אתה כבר בקשר איתם, היות וקפריסין וחזרה באל על כבר עשיתי השבוע... תוכל בבקשה לברר מה הכינוי בכתב ובע"פ של HELIOS? זו חברה קפריסאית שעושה לפעמים צ'ארטרים לארץ, ויש לה צביעה ל-PMDG 737800 החברה מפעילה רק שני מטוסי 737 בשלב הזה, ואמורה לקבל עוד אחד בקיץ כך שזה פחות או יותר חברה בסדר גודל של ישראייר. סורי שזה לא קשור לדיון אבל תודה על המידע
Izik Bakshi פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 הטייסים של החטיבה טסים מלארנקה לבן גוריון אבל אם תספיקו ותרצו תוכלו גם לטוס מבן גוריון לשם...בעיקרון התיאום שנעשה איתם זה שטייסי החטיבה טסים מלארנה לבן גוריון והטייסים שלהם טסים מבן גוריון ללארנקה. אגב יש מישהו שרוצה לטוס מלארנקה לחיפה?
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 תוכל בבקשה לברר מה הכינוי בכתב ובע"פ של HELIOS? זו חברה קפריסאית שעושה לפעמים צ'ארטרים לארץ, ויש לה צביעה ל-PMDG 737800 החברה מפעילה רק שני מטוסי 737 בשלב הזה, ואמורה לקבל עוד אחד בקיץ כך שזה פחות או יותר חברה בסדר גודל של ישראייר. IATA : ZU ICAO : HCY ברדיו זה נשאר HELIOS אולי? http://www.helios-airways.com