Yakov Kraus פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני תוהה אם וכאשר אשדרג את המחשב וארכוש מחשב חדש. כדאי להשאיר גם את המחשב הישן לשימושים נוספים לסימולטור.
אורח פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני תוהה אם וכאשר אשדרג את המחשב וארכוש מחשב חדש. כדאי להשאיר גם את המחשב הישן לשימושים נוספים לסימולטור. ניתן להפעיל עליו SB3\FSINN, SI, לפתוח דפיות אם רוצים. אצלי מחשב II מריץ את ה CDU ו AS6.
Asaf Brietbard פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני בודק בימים אלו תוכנה בשם WIDEVIEW שיודעת לסנכרן בין (אינסוף) סימולטורים המחוברים לרשת LAN, ואז לנצל את כוח העיבוד כדי להריץ את הסימולטור מכמה וכמה כיווני מבט. אתה מוזמן לעשות google על שם התוכנה, יש באתר שלהם SETUPים מדהימים, שווה צפיה.
אורח פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני בודק בימים אלו תוכנה בשם WIDEVIEW שיודעת לסנכרן בין (אינסוף) סימולטורים המחוברים לרשת LAN, ואז לנצל את כוח העיבוד כדי להריץ את הסימולטור מכמה וכמה כיווני מבט.אתה מוזמן לעשות google על שם התוכנה, יש באתר שלהם SETUPים מדהימים, שווה צפיה. שכח מזה אם אתה טס ברשת. היא לא יודעת לסנכרן תנועות און ליין ועל זה מגיע לה זובי_1 גדול :wink: (המבין יבין :mrgreen: ).
David Misha פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני בודק בימים אלו תוכנה בשם WIDEVIEW שיודעת לסנכרן בין (אינסוף) סימולטורים המחוברים לרשת LAN, ואז לנצל את כוח העיבוד כדי להריץ את הסימולטור מכמה וכמה כיווני מבט.אתה מוזמן לעשות google על שם התוכנה, יש באתר שלהם SETUPים מדהימים, שווה צפיה. שכח מזה אם אתה טס ברשת. היא לא יודעת לסנכרן תנועות און ליין ועל זה מגיע לה זובי_1 גדול :wink: (המבין יבין :mrgreen: ). מה זה קשור לאון ליין או אוף ליין?? היא מסכרנת מצויין עם כל האופציות וכול הזויות האפשריים..הוא מתכוון (מסכן הוא חלש בהבעה) שלא תראה מטוסים אחרים..וזה כולל אוף ליין ואון ליין ואואט ליין ואין ליין ושמוליק ליין (סתם היה חסרים ליינים :mrgreen: )
אורח פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני בודק בימים אלו תוכנה בשם WIDEVIEW שיודעת לסנכרן בין (אינסוף) סימולטורים המחוברים לרשת LAN, ואז לנצל את כוח העיבוד כדי להריץ את הסימולטור מכמה וכמה כיווני מבט.אתה מוזמן לעשות google על שם התוכנה, יש באתר שלהם SETUPים מדהימים, שווה צפיה. שכח מזה אם אתה טס ברשת. היא לא יודעת לסנכרן תנועות און ליין ועל זה מגיע לה זובי_1 גדול :wink: (המבין יבין :mrgreen: ). מה זה קשור לאון ליין או אוף ליין?? היא מסכרנת מצויין עם כל האופציות וכול הזויות האפשריים..הוא מתכוון (מסכן הוא חלש בהבעה) שלא תראה מטוסים אחרים..וזה כולל אוף ליין ואון ליין ואואט ליין ואין ליין ושמוליק ליין (סתם היה חסרים ליינים :mrgreen: ) עכשיו באמת מגיע לך זובי_1 X הרבה. ... הגירסה החדשה של WIDEVIEW תומכת ומסנכרנת באוף ליין מטוסי AI. היא לא עושה זאת בטיסה און ליין VATSIM.
David Misha פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני בודק בימים אלו תוכנה בשם WIDEVIEW שיודעת לסנכרן בין (אינסוף) סימולטורים המחוברים לרשת LAN, ואז לנצל את כוח העיבוד כדי להריץ את הסימולטור מכמה וכמה כיווני מבט.אתה מוזמן לעשות google על שם התוכנה, יש באתר שלהם SETUPים מדהימים, שווה צפיה. שכח מזה אם אתה טס ברשת. היא לא יודעת לסנכרן תנועות און ליין ועל זה מגיע לה זובי_1 גדול :wink: (המבין יבין :mrgreen: ). מה זה קשור לאון ליין או אוף ליין?? היא מסכרנת מצויין עם כל האופציות וכול הזויות האפשריים..הוא מתכוון (מסכן הוא חלש בהבעה) שלא תראה מטוסים אחרים..וזה כולל אוף ליין ואון ליין ואואט ליין ואין ליין ושמוליק ליין (סתם היה חסרים ליינים :mrgreen: ) עכשיו באמת מגיע לך זובי_1 X הרבה. ... הגירסה החדשה של WIDEVIEW תומכת ומסנכרנת באוף ליין מטוסי AI. היא לא עושה זאת בטיסה און ליין VATSIM. התכנה לא רואה מטוסים לא באוף ליין ולא באון ליין..AI לא רלוונטי ופרצה נוספת כדי לצאת ידי חובה..לא לכולם יש AI וזובי X 16 לך :wink: :wink:
אורח פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני בודק בימים אלו תוכנה בשם WIDEVIEW שיודעת לסנכרן בין (אינסוף) סימולטורים המחוברים לרשת LAN, ואז לנצל את כוח העיבוד כדי להריץ את הסימולטור מכמה וכמה כיווני מבט.אתה מוזמן לעשות google על שם התוכנה, יש באתר שלהם SETUPים מדהימים, שווה צפיה. שכח מזה אם אתה טס ברשת. היא לא יודעת לסנכרן תנועות און ליין ועל זה מגיע לה זובי_1 גדול :wink: (המבין יבין :mrgreen: ). מה זה קשור לאון ליין או אוף ליין?? היא מסכרנת מצויין עם כל האופציות וכול הזויות האפשריים..הוא מתכוון (מסכן הוא חלש בהבעה) שלא תראה מטוסים אחרים..וזה כולל אוף ליין ואון ליין ואואט ליין ואין ליין ושמוליק ליין (סתם היה חסרים ליינים :mrgreen: ) עכשיו באמת מגיע לך זובי_1 X הרבה. ... הגירסה החדשה של WIDEVIEW תומכת ומסנכרנת באוף ליין מטוסי AI. היא לא עושה זאת בטיסה און ליין VATSIM. התכנה לא רואה מטוסים לא באוף ליין ולא באון ליין..AI לא רלוונטי ופרצה נוספת כדי לצאת ידי חובה..לא לכולם יש AI וזובי X 16 לך :wink: :wink: דודי האחות סבטלנה מחפשת אותך, לקחת בטעות הכדור הירוק עם הפסים הלבנים של מיקי. שלך זה הצהוב שחור עם הנקודות הורודות. AI אלו מטוסי העוף ליין, אלו שטסים לבד שמחליטים להמריא דווקא נגד הכיוון שממנו אתה מגיע. בניגוד למטוסי און ליין שמגיעים דרך תוכונת SB ו FSINN
David Misha פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אני בודק בימים אלו תוכנה בשם WIDEVIEW שיודעת לסנכרן בין (אינסוף) סימולטורים המחוברים לרשת LAN, ואז לנצל את כוח העיבוד כדי להריץ את הסימולטור מכמה וכמה כיווני מבט.אתה מוזמן לעשות google על שם התוכנה, יש באתר שלהם SETUPים מדהימים, שווה צפיה. שכח מזה אם אתה טס ברשת. היא לא יודעת לסנכרן תנועות און ליין ועל זה מגיע לה זובי_1 גדול :wink: (המבין יבין :mrgreen: ). מה זה קשור לאון ליין או אוף ליין?? היא מסכרנת מצויין עם כל האופציות וכול הזויות האפשריים..הוא מתכוון (מסכן הוא חלש בהבעה) שלא תראה מטוסים אחרים..וזה כולל אוף ליין ואון ליין ואואט ליין ואין ליין ושמוליק ליין (סתם היה חסרים ליינים :mrgreen: ) עכשיו באמת מגיע לך זובי_1 X הרבה. ... הגירסה החדשה של WIDEVIEW תומכת ומסנכרנת באוף ליין מטוסי AI. היא לא עושה זאת בטיסה און ליין VATSIM. התכנה לא רואה מטוסים לא באוף ליין ולא באון ליין..AI לא רלוונטי ופרצה נוספת כדי לצאת ידי חובה..לא לכולם יש AI וזובי X 16 לך :wink: :wink: דודי האחות סבטלנה מחפשת אותך, לקחת בטעות הכדור הירוק עם הפסים הלבנים של מיקי. שלך זה הצהוב שחור עם הנקודות הורודות. AI אלו מטוסי העוף ליין, אלו שטסים לבד שמחליטים להמריא דווקא נגד הכיוון שממנו אתה מגיע. בניגוד למטוסי און ליין שמגיעים דרך תוכונת SB ו FSINN אני לא טס און ליין...(לא מעניין אותי) ו AI זה תוסף ולא מקורי בפלטפורמה..אל תחפש פירצות בחוק.... פלטפורמת FS נקייה שום WIDEVIEW בשום גרסה לא יראה לך מטוסים אחרים..יאללה דיייי חלאססס!!!
אורח פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אתה טועה ומטעה. מטוסי AI מגיעים בדיפולט עם ה FS9 וגם עם FSX. יש את שלושת חברות טיסות הנוסעים (לא זוכר את שמן), אחת מהן עם 744 אדום כתום מכוער. בנוסף לזה ניתן להוסיף חבילות AI כגון החבילות של Project AI. אלו WIDEVIEW יודעת לסנכרן בין מחשבי ה WV. את מטוסי FSINN \ SB3 התוכנה לא יודעת לסנכרן.
David Misha פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אתה טועה ומטעה.מטוסי AI מגיעים בדיפולט עם ה FS9 וגם עם FSX. יש את שלושת חברות טיסות הנוסעים (לא זוכר את שמן), אחת מהן עם 744 אדום כתום מכוער. בנוסף לזה ניתן להוסיף חבילות AI כגון החבילות של Project AI. אלו WIDEVIEW יודעת לסנכרן בין מחשבי ה WV. את מטוסי FSINN \ SB3 התוכנה לא יודעת לסנכרן. אני מדבר על כל דבר שלא מגיע במעטפת המקורית עם הקניה של FS כל תוסף שתשים כולל הדיפולטים לא יראו ב WV... ובכלל זה גלשנו..אני אומר שהתכנה מסכרנת מצויין..יעילה ורבת תוספות מסכים לראייה הקפית..כל קשר בין אוף ליין או און ליין לא קשורה ולא רלווניטית לתכונות ה WV
אורח פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אתה טועה ומטעה.מטוסי AI מגיעים בדיפולט עם ה FS9 וגם עם FSX. יש את שלושת חברות טיסות הנוסעים (לא זוכר את שמן), אחת מהן עם 744 אדום כתום מכוער. בנוסף לזה ניתן להוסיף חבילות AI כגון החבילות של Project AI. אלו WIDEVIEW יודעת לסנכרן בין מחשבי ה WV. את מטוסי FSINN \ SB3 התוכנה לא יודעת לסנכרן. אני מדבר על כל דבר שלא מגיע במעטפת המקורית עם הקניה של FS כל תוסף שתשים כולל הדיפולטים לא יראו ב WV... ובכלל זה גלשנו..אני אומר שהתכנה מסכרנת מצויין..יעילה ורבת תוספות מסכים לראייה הקפית..כל קשר בין אוף ליין או און ליין לא קשורה ולא רלווניטית לתכונות ה WV Widetraffic, available for FSX only, ensures AI and multiplayer traffic synchronization throughout the local area network, so the same airplanes fly at the same time and place on every computer. זה תוסף על WV ל FSX. http://www.wideview.it/wideview.htm
David Misha פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אתה טועה ומטעה.מטוסי AI מגיעים בדיפולט עם ה FS9 וגם עם FSX. יש את שלושת חברות טיסות הנוסעים (לא זוכר את שמן), אחת מהן עם 744 אדום כתום מכוער. בנוסף לזה ניתן להוסיף חבילות AI כגון החבילות של Project AI. אלו WIDEVIEW יודעת לסנכרן בין מחשבי ה WV. את מטוסי FSINN \ SB3 התוכנה לא יודעת לסנכרן. אני מדבר על כל דבר שלא מגיע במעטפת המקורית עם הקניה של FS כל תוסף שתשים כולל הדיפולטים לא יראו ב WV... ובכלל זה גלשנו..אני אומר שהתכנה מסכרנת מצויין..יעילה ורבת תוספות מסכים לראייה הקפית..כל קשר בין אוף ליין או און ליין לא קשורה ולא רלווניטית לתכונות ה WV Widetraffic, available for FSX only, ensures AI and multiplayer traffic synchronization throughout the local area network, so the same airplanes fly at the same time and place on every computer. זה תוסף על WV ל FSX. http://www.wideview.it/wideview.htm OK דיברתי על FS9
Asaf Brietbard פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 לא מאמין, התחלתי לצבור ולתקן מחשבים ישנים בבית כדי לחלק עומס הצגה.... יש לי פנטיוםIII חצי גיגה למכירה, מישהו רוצה ? :mrgreen:
Eran Granola פורסם ינואר 22, 2008 דיווח פורסם ינואר 22, 2008 אפשר לבדוק סינרים לדוגמא. אפשר לבדוק מטוסים וכך אם משהו שהתקנת לא מצא חן בעיניך אתה לא צריך להרוס את המחשב הראשי. אפשר גם לבדוק תוכנות שונות לפני שמתקינים על המחשב הראשי. לפעמים כשנמסירים תוכנה יש שאריות. ועוד שימוש שעשיתי לאחרונה התקנתי לינוקס. זו מערכת הפעלה בקוד פתוח. היא בחינם כך שלא צריך לקנות כלום. הפורום לא מיועד לדון עליה ולכן מי שרוצה פרטים נוספים מוזמן לפנות אלי לפרטי או למסנגר.
uvdude פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 לא מאמין, התחלתי לצבור ולתקן מחשבים ישנים בבית כדי לחלק עומס הצגה....יש לי פנטיוםIII חצי גיגה למכירה, מישהו רוצה ? :mrgreen: רק אחד? יש לי את המפרט הבא שזרוק בבית: - פנטיום 200 MMX, זכרון פנימי 32 מגה, הארד דיסק 5.1 ג'יגה - AMD Athlon XP 1.3 Ghz, זכרון 256 מגה, הארד דיסק 30 ג'יגה - פנטיום 4 כלשהו, זכרון אני מניח ש128, הארד דיסק 20 - סלרון כלשהו, זכרון 128(?), הארד דיסק 20 ואם זה לא מספיק, מסך 15" של PB, שני מסכים 17" של MAG. מישהו מעוניין?
Asaf Brietbard פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 לא מאמין, התחלתי לצבור ולתקן מחשבים ישנים בבית כדי לחלק עומס הצגה....יש לי פנטיוםIII חצי גיגה למכירה, מישהו רוצה ? :mrgreen: רק אחד? יש לי את המפרט הבא שזרוק בבית: - פנטיום 200 MMX, זכרון פנימי 32 מגה, הארד דיסק 5.1 ג'יגה - AMD Athlon XP 1.3 Ghz, זכרון 256 מגה, הארד דיסק 30 ג'יגה - פנטיום 4 כלשהו, זכרון אני מניח ש128, הארד דיסק 20 - סלרון כלשהו, זכרון 128(?), הארד דיסק 20 ואם זה לא מספיק, מסך 15" של PB, שני מסכים 17" של MAG. מישהו מעוניין? אם אתה רוצה להפתר מהמסכים, מצאת לך קליינט.. :wink: .
E.Z פורסם ינואר 24, 2008 דיווח פורסם ינואר 24, 2008 שימושים של למחשב משני: -אקטיב סקיי - FSINN -תכנון ושגיור טיסה עם יצוא קבצים למחשב הראשי -שימוש ב ACARES למניהם -דפיות דרך אקרובט נוח מאוד לא צריך מחשב חזק במקרה שלי זה לפטופ ככה שזה גם קומפקטי, לא צריך לצאת מהסימולטור ברגע שנכנסים מכיילים אותו ויוצאים לדרך