Nadav פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 היום עשיתי אימון הקפות לילה בבן-גוריון. אין לי מילים (או שבעצם יש קצת...) לתאר את מידת ההנאה ששאבתי מהאימון. את הקרדיט אני צריך לתת לניסים שובל שניצח על הקונצרט. ניסים- עבודה מעולה! בזמן האחרון אני ממעט לשוטט בפורום ולצערי גם כמות הטיסות שאני עושה ירדה. עם זאת, זה תמיד תענוג לעלות לתרגול הקפות (גם כדי להוריד חלודה) כשיש פקח מקצועי ורגוע כמו ניסים. פעם ראשונה שלי תחת פיקוחו ואני מאוד מקווה שזו לא הפעם האחרונה. שליטה, רוגע, מקצועיות. פשוט תענוג. אני מתנצל על הטעות שעשיתי שם ב-עם הרוח 30 במקום 12. הטעות תוקנה מהר והמסקנות הוסקו. תודה ניסים (וגם כל מי שנתן תנועה הערב) על אימון מוצלח ומהנה!
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 כל הכבוד ניסים! יפה מאד נדי, אכן חשוב לדעת לתת גם מילה טובה =D>
Zeev Bucki פורסם ינואר 24, 2008 דיווח פורסם ינואר 24, 2008 אכן כל הכבוד לניסים שמקדיש מידי לילה לפיקוח מקצועי ונותן לטייסים הרגשה טובה ורגועה וחשק לטוס עוד וכל זאת לאחר יום עבודה בתפקיד בכיר באחת מחברות ההייטק.
Nisim Shoval פורסם ינואר 24, 2008 דיווח פורסם ינואר 24, 2008 חברה ... תודה רבה... אני עושה את זה בכייף על מנת לקדם את הנושא. במיוחד להנות מכך בעצמי מי שכבר נכנס למעגל העבודה ובתפקיד בכיר יודע שהחברות מתנהלות על הצבת יעדים מאוד ברורים... כך שאני מגיע מעולם של יעדים... היעד שהגדרתי לעצמי פה זה להרים את כמות המשתתפים והטסים ברשת. נקווה שנצליח להדביק בנושא עוד אנשים ונרחיב את מעגל הטייסים והבקרים... השמיים הם הגבול
AsafSaar פורסם ינואר 24, 2008 דיווח פורסם ינואר 24, 2008 אכן כל הכבוד לניסים שמקדיש מידי לילה לפיקוח מקצועי ונותן לטייסים הרגשה טובה ורגועה וחשק לטוס עוד וכל זאת לאחר יום עבודה בתפקיד בכיר באחת מחברות ההייטק. בוקי נושא ההודעה שלך קרע אותי מצחוק!!! למי שלא שם לב: "עם ניסים טסת את הכישורים שלך שיפרת ואת הדיילת הרשמת !" כל הכבוד לניסים :mrgreen: