עבור לתוכן
doczahi

נעים להכיר

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים

הרשו לי להציג את עצמי כחבר חדש בפורום.

שמי צחי, אני בן 36 ומעוניין לעשות את צעדי הראשונים בתחום.

אשמח לקבל המלצותיכם לגבי מה כדאי לקנות לשם התחלה (איזה סימולטור? ג'ויסטיק? וכדומה).

כמו כן אשמח לכל עזרה היאה למתחיל חדש.

אגבף אני רופא ואשמח לענות על שאלות שיתעוררו אצלכם בתחום....

תודה מראש

צחי

פורסם

צחי שלום רב..

אשמח לתת לך את כל העזרה הדרושה

ניתן ליצור איתי קשר דרך MSN או ICQ (אני מעדיף MSN 8) )

ומשם נתחיל בהדרכה הבסיסית..

כמובן שרצוי מאוד להצטייד או ב FS2002 או ב FS2004 ואני ממליץ על הסטיק של מיקרוסופט FORCE FEEDBACK 2

חג שמח

פורסם

ברוך המצטרף צחי 8)

השאלה מה לקנות תמיד תלויה בתקציב שאתה מוכן להשקיע - אפשר להתחיל עם ג'ויסטיק, להמשיך דרך פדלים (RUDDER) וYOKE טיסה אמיתי ולסיים בקוקפיט ביתי אמיתי...

הסטיק שאיציק הזכיר הוא סטיק מצוין לדעתי, והוא חוסך את הצורך בפדלים מאחר שיש לו ציר סיבובי שמדמה את הRUDDER.

אם אתה מעוניין להשקיע יותר כבר עכשיו, תגיד ואוסיף המלצות נוספות :wink:

שנה טובה ונתראה ברשת,

אילן

פורסם

אני אישית משתמש ב X45 של סאיטק - משום מה אני לא רואה אותו בכלל בארץ.

הוא אמנם מזכיר יותר מערכת HOTAS של מטוס קרב, אבל לדעתי הוא מאוד אפקטיבי גם לסימולטור אזרחי - מצערת מאוד רגישה ומסיבית (לא כמו המצערונת הקטנה של הסיידוינדר), סטיק איכותי, שני HAT SWITCHES, שתי חוגות DIALS - אידיאליות לשליטה בקיזוז, RUDDER מובנה על המצערת, ומחיר אטרקטיבי - אמנם יותר מהסיידוינדר אבל הרבה פחות ממערכות אחרות ברמה הזאת - כ 80$ בארה"ב.

כמובן שהכל בה ניתן לתיכנות - כך שה PTT של RW אצלי מתבצע בלחיצה על כפתור, וכן כל פעולה אחרת החל מקיזוזים, מבטים, מדפים וכל מה שתרצו.

http://www.saitekusa.com/usa/prod/x45.htm

פורסם

ד"ר צחי,

התחיל בעצה והסיים בשאלה.

אני נמצא בתחום הסימולטורים כבר למעלה מ - 25 שנה, אני לא זוכר (זה כבר התחום שלך) מה היה הסימולטור הראשון ששיחקתי בו.

ברשותי היום Fs2002 Pro מחשב פנטיוס 4 סטנדרתי זכרון 256 כרטיס 3D 64.

סימולטור אף פעם לא נותן את התחושות האמיתיות (ד"א אני גם בעל רשיון טייס פרטי) לכן מעולם לא השתמשתי בעזרים כמו ג'ויסטיק פדלים וכיוצ"ב, מספיק לי מקלדת ועכבר.

הסימולטור נותן אפשרות ללמוד (באופן תאורטי) מהי טיסת מכשירים, ניווטים, תהליכי יציאה וכניסה ל/מ-שדות תעופה. באמצעות האירגונים הוירטואליים יש "תחושה" גם של בקרה אוירית.

בתור מתחיל ממליץ לך לא להסחף בדרישות החומרה, תמיד אפשר להוסיף "ברזלים".

ועכשיו שאלה לד"ר, איך אפשר להרפא ממחלה שכל הזמן אני רוצה להיות בשמיים?

פורסם

תודה לכל העונים

אני מתכוון לרכוש את FS2004 ואיזשהו אמצעי ניווט. השאלה היא האם JOYSTICK או משהו שיותר כמו "הגה" של מטוס.

לגבי השאלה של "להיות בעננים", לפי המצב שיש פה על הארץ, למה לרצות בכלל לרדת מהם...

שוב תודה לכולם, ושנה טובה

צחי

פורסם

אין לי ספק שמערכת היגוי רצינית ופדלים עדיפים בהרבה על ג'ויסטיק.

השאלה היא שאלה של מחיר.

אתה יכול השיג ג'וסטיק טוב ב-60-80 דולר. מערכת YOKE + RUDDER תעלה הרבה יותר...

ה-X45 של סאיטק בו אני משתמש כולל את כל מה שאני צריך - מצערת, סטיק, אמצעים לקיזוז, ו-RUDDER וכן יכולות תיכנות למיניהן. אני בהחלט מתכוון לקנות YOKE+RUDDER מתישהו. אבל כמו שאמרתי, זו שאלה של עלות וסדר עדיפויות...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...