snir_18 פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 מזל טוב קרבל! :new-bday: כל הכבוד על ההשקעה שלך וכחניך לשעבר בIFS אני יודע כמה זה נכון.
Izik Bakshi פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 קרבל הצעיר ברכות ליום ההולדת, המון תודה לך על התרומה לחטיבה בהדרכת טייסים ב IFS ובניית סינרים, המשך כך כמו שאתה, אתה בחור זהב שיהיה במזל טוב :new-bday:
Barak Palesznicki פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 פרגללללללללללללללללללל אחייי, מזל טוב, עד 120, הלוואי ותזכה לאכול בכל סניף KFC בעולם, ותמשיך בתרומה המבורכת שלך ל-IFS! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Idan Traub פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 מזל טוב ועד 240אבל הכי חשוב שתהנה מכל רגע בשנים שיבואו
mickey lip פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 אביב קרבל כתב: תודה לכולכם אנשים , באמת משמח לראות את הברכות אז קח עוד אחת :wink: מזל טוב איש.
Asaf Brietbard פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 קרבל, הרבה מזל טוסט.... טוב לראות שיש לפחות כמה מדריכים ל-4 שנים הבאות ב IFS
crazyblat פורסם ינואר 27, 2008 דיווח פורסם ינואר 27, 2008 קרבללללללל מזל טוב ילד רק עוד 3 שנים(כמו הצבא) לחוקיות....שיהיה לך הרבה בריאות ואמן אמן אמן שכל החלומות שלך יתגשמו...לא אשכח את היום שפחדת לעשות הקפות כי פשוט לא הצלחת לשמור את הגבולות ההקפה של הרצליה....יווווו אבל אני גם לא אשכח את IFR שלימדת אותי...אז ככה...שיהיה לך הרבה בריאות והמון המון מזל טוב...ואל תשכח...**** כפי יכולתך חולה עלייך בנאדם...אההה ודבר נוסף...ביום שאתה קונה לעצמך מטוס...אל תשכח לקפוץ לחיפה(בדוק שלומי עדיין יהיה שם חחחח) ותיקח אותי לסיבוב מעל נתב"ג ושסוף סוף תמצא את האחת הזאת שתעשה לך נעים בגב...יקטין שכמוך.... *תצפה לשיחה בשעות הצהריים...
Baruch Spiegel פורסם ינואר 27, 2008 דיווח פורסם ינואר 27, 2008 מזל טוב אביב היקר!! בחור שמפתיע את כולנו כל פעם מחדש ברצון בהתמדה וביכולת כמעט בכל תחומי הפעילות בחטיבה. מזל טוב אביב. שתזכה להרבה שנים טובות ומאושרות. תמשיך להיות כמו שאתה. חרוץ, מתמיד, סקרן, עוזר לכולם ושואף להצליח! תגיע רחוק! ברוכי.
Elad Zeierman פורסם ינואר 27, 2008 דיווח פורסם ינואר 27, 2008 איי איי פרגל רק בן 15 יודע כל כך הרבה אבל תאמינו לי יש לו מה לילמוד כל הכבוד בסוף תמצא את מה שאתה מחפש :mrgreen: מזל טוב גבר !!!! :drinking: