LeoS פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 CLS ו-JustFlight עובדים על ה-747 Classic, זה לא יהיה ברמה של ה-RFP, אבל לדעתי הוא נראה די נחמד! בברכה, לאו
תומר עינבר פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 :shock: אין לי מילים בפה... אין לך מושג כמה אני מודה לך לאו!
תומר עינבר פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 MCP הפוך. כן שמתי לב לזה גם חחח, אבל נסתדר..
Almog Atar פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 MCP הפוך. כן שמתי לב לזה גם חחח, אבל נסתדר.. נסתדר ? לא בטוח. אם דבר בסיסי כמו MCP הם לא יודעים לעשות זה מעיד לדעתי על הרמה של המטוס. אם אתם רוצים מודל יפה וצעצוע נחמד לדעתי זה יענה לכם על השאלה......
תומר עינבר פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 MCP הפוך. כן שמתי לב לזה גם חחח, אבל נסתדר.. נסתדר ? לא בטוח. אם דבר בסיסי כמו MCP הם לא יודעים לעשות זה מעיד לדעתי על הרמה של המטוס. אם אתם רוצים מודל יפה וצעצוע נחמד לדעתי זה יענה לכם על השאלה...... אלמוג, אני סתם צחקתי, אני מחפש כמובן את המודל המקצועי ביותר של ה-742, לפי איך שהוא נראה הוא די מבטיח, אבל בגלל שאנחנו מכירים את החברה CLS, לא יצא מזה שום דבר מיוחד..
TDK פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 אני לא ממש מבין למה לפתח מטוס 742 כאשר יש אחד ברמה גבוה מאוד והוא חינמי (RFP). יש לי את ה RFP עוד מהתקופה שהוא היה בתשלום ואני די בטוח שלא יבנו משו יותר איכותי ממנו.
תומר עינבר פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 אני לא ממש מבין למה לפתח מטוס 742 כאשר יש אחד ברמה גבוה מאוד והוא חינמי (RFP).יש לי את ה RFP עוד מהתקופה שהוא היה בתשלום ואני די בטוח שלא יבנו משו יותר איכותי ממנו. זכור לך ה-VC של ה-RFP? פשוט דיפולטי... האומנם RFP הוא כיום ברמה הגבוהה ביותר אבל צפוי לו שינויים..
ha5mvo פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 האומנם RFP הוא כיום ברמה הגבוהה ביותר אבל צפוי לו שינויים.. ???
TDK פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 זכור לך ה-VC של ה-RFP? פשוט דיפולטי אני מעדיף מטוס מציאותי על מטוס יפה....
תומר עינבר פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 זכור לך ה-VC של ה-RFP? פשוט דיפולטי אני מעדיף מטוס מציאותי על מטוס יפה.... ואני מעדיף את שניהם
LeoS פורסם ינואר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2008 Yep, that's what I am talking about. Let's wait until it's released, the model is going to be beautiful and everything, but nothing for people who look for a "as real as it gets" - 742. Once it's released, I will definitely buy it (in case it is as cheap as other CLS stuff) and try to merge it with the RFP-Panel
Etai Charit פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 זכור לך ה-VC של ה-RFP? פשוט דיפולטי אני מעדיף מטוס מציאותי על מטוס יפה.... וישנם הנרתעים מלימוד מטוס בעל כזה קומפלקס מערכות. מדובר בפלח שוק שונה במקצת, RFP פונה למתעמקים במערכות, בעוד הנ"ל למעשה פונה לחבר'ה אותם מעניינת הגרפיקה ומנגד פשטות ההטסה. ראו דוגמא: I-FLY ו-POSKY שתי קבוצות פיתוח חינמיות (כך שכסף אינו פקטור בדוגמא זו), שפיתחו את ה-744. הדגם של IFLY אינו מרשים ויזואלית אך מדמה ברמה מכובדת את תפעול הקוקפיט. POSKY מתמקדים במודל חיצוני יפה ומפורט, ולא מתעסקים בכלל בקומפלקס מערכות.
Barak Palesznicki פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 איזה לא איכותי ה-742 של KLM הזה, הם צריכים להחליף ל-RFP לדעתי: http://www.airliners.net/open.file?id=1003191&size=L אולי החבר'ה מסתמכים על תמונות ממודל מסויים כמו הנ"ל
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 27, 2008 דיווח פורסם ינואר 27, 2008 א. התמונה של תא KLM אכן מראה כי קיים גם דגם כזה של MCP, שלא הכרתי קודם. גם לא ידעתי שבשנת 2006 היו ב-KLM מטוסי B742, תודה. ב. JUST FLIGHT הינה משווק שיש לו כמה מפתחים. שמם מצלצל לי כאלה שהפרו הסכם עם מפתחי RFP וממשיכים למכור אותו מבלי לשלם את חלקם. מכיוון שהמידע מבוסס על דברי המפתחים, אני נותן בכך אמון, וזו גם הסיבה שהפיצו את המטוס חינם ברשת לכל מעוניין לפני כחצי שנה. עבורי זו סיבה מספקת להדיר רגלי מ- JF מעתה ולתמיד. ג. אכן קיימים פלחי שוק לכל מיני סוגי מטוסים כפי שציינו אחרים. לגבי בפלח העליון של מטוסים מקצועיים: 1. נעשית עבודת פיתוח מהתחלה של כריס קרוגר של RFP V.3. בין השאר לצרכי ניתוק המוצר החדש מבעלי וטוענים לזכויות מהעבר. במידה ותסתיים בהצלחה, יהיה לכם מטוס שירוץ גם על FSX ברמה דומה ועם שיפורים שונים, כפי שקיים אצלי כעת ועוד יותר טוב. 2. אנחנו בשלבי פיתוח וניסוי מתקדמים של מערכת תכנון טיסה ל-RFP הנקראת OPS2. היא אופיינה לפי דרישות של חברות תעופה ממשיות ,ומורחבת כעת למטוסים אחרים. סיפקתי להם מידע עבור זאת, ומשתמשים יוכלו להרחיב את המערכת באמצעות מודולי מידע של מטוסים נוספים שיכינו. לצורך כך תוכנה זו שונתה לחלוטין ממה שהיתה לפני חודשיים. להערכתי היא תצא לשוק עוד השנה.