E.Z פורסם ספטמבר 24, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2003 לכל חברי VATIL ולצוות שאני עובד איתו כבר למעלה משנה ונהנה מכל רגע שתיהיה לכם שנה טובה ומתוקה, שתיהיה לכם שנה של נחיתות רכות ומשמרות פיקוח שקטות ומענינות. ובהזדמנות זו לכל חברי VATIL החדשים שתיהיה לכם השתלבות קלה ומהירה כאן בקהילה וטיסות פורות ומענינות ושהמרחב הקטן שלנו ימשיך בפעילות הערה כמו בשנה הקודמת ויותר מזה בשנה החדשה.
roi972 פורסם ספטמבר 25, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2003 חג שמח, שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה לכל החברים (וגם לאלה שעדיין לא החליטו), ברשת ה-VATSIM. שתהיה שנה מתוקה כדבש ! נתראה בשמיים, רואי.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 25, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2003 חג שמח לכל חברי ואטסים ישראל היקרים אתם חלקם נכבד בהצלחה של החטיבה שלנו אז תמשיכו להיות כאלה תותחים שנה טובה ופוריה לכולם...
Arie Halperin פורסם ספטמבר 25, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2003 לכל החברים שנה טובה בהזדמנות זו אני רוצה לציין שאמנם אני פעיל בסימולטור כבר 20 שנה!!! עוד מימי הקומודור 64 (הצעירים לא יבינו) אבל השנה האחרונה !!!בזכות החטיבה הישראלית למדתי המון!!!!!יותר מכל השנים קדם סתם הטסתי אבל עכשיו בזכותכם אני יודע יותר ומקצועי יותר ועוד לומד כל יום דברים חדשים ותודה בעיקר לאיציק הגדול שעוזר ללא הפסקה גם לאנטולי ולאמיר ואילן ושמוליק גם ולחברים שטסים אתנו שהכרתי ואני מאד מעריך שעוזרים לי הרבה לבון הגדול - ברק עם הקול של המדינה- יוסי הטייס באמת!! - קובי מIA והאחרים שאני רואה ולומד מהם הרבה מצטער שלא הייתי בארוע של מיקרוסופט מקווה שנפגש פעם אחרת ושוב תודה לכולכם אריה הלפרין
Atar_Omri פורסם ספטמבר 26, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2003 שנה טובה לכולם, שנה של טיסות שקטות ונחיתות רכות :x-mas: שהחטיבה שלנו תמשיך לגדול, ושתהיה עוד תנועה במרחב שלנו.