EvyatarM פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 שלום לכם... שלחתי לדוד שלי שגר בארצות הרבית הודעה שיקנה לי את הסטיק X45 וישלח לארץ. הוא אמר לי (אמרו לו נראה לי...) שהדגם הזה לא מתאים לארץ... מה זה לא מתאים לארץ?!!?!?!?! הוא אמר לי שהדגם X45 לא מתרים לארץ...לא הגיוני... יש פה מישהו שקנה מחו"ל וזה עבד לא על המחשב? לא הבנתי למה הוא התכוון שהוא אמר לא מתאים לארץ....
Oren Geva פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 למה לא מתאים לארץ? כי בארץ יש שקעי USB מיוחדים? כי השולחנות כאן לא יציבים מספיק? אולי הידיים של האנשים רועדות יותר מידי... אין מישהו שקנה את לא בחו"ל ואצל כולם זה עובד.
אורח פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 אני מנחש שהכוונה היא לבעית ספק המתח, שם זה 110 ואצלנו זה 220. רוכשים שנאי טוב ויציב ואז נתפתר הבעיה. רן.
Oren Geva פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 הג'ויסטיק לא מקבל מתח מהחשמל בבית. הוא מקבל מתח מהמחשב באמצעות מחבר ה-USB. אין איתו בעיה בארץ. אבל אולי כדאי שיענה מישהו שהזמין מארה"ב - כי אני את שלי המזנתי מאנגליה...
BlackRaven פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 לא מתאים לארץ ?! LOL... זה היה ממש מצחיק... איזה סיבה כבר יכולה להיות שזה לא מתאים לארץ ? מה בארה"ב ה-USB הוא חיבור עגול ולא מלבני ? זה באמת שטויות, אני מכיר מישהו שיש לו את ה-X45 והוא נקנה בחו"ל, והכל עובד מעולה. ואורן אני לא ממש חושב שמקום ההזמנה חשוב בכלל כי בין כל את החלקים עושים בבייג'ין או משהו באזור של סין בטח...
Noam פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 סטיק עם פידבק או כל מנוע פנימי אחר מחובר למתח לכוד, מכיוון שהזרם שהוא מקבל מה-USB לא מספיק לו - ראו את ה- FF של מיקרוסופט.
yonix4 פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 אורן אני לפני שבועיים קיבלתי את שלי מארה"ב ואין שום בעיה של חיבורים הסטיק מתחבר לUSB במחשב כמו כל ג'וסטיק