עבור לתוכן
lavan

חידוש באל על

Recommended Posts

פורסם

מידע פנימי סיפר לי שמעכשיו טייסי אל על שלומדים מטוס חדש מקבלי לידיהם Flight Simulator 2004 כדי להתכונן למבחנים :!:

פורסם
מידע פנימי סיפר לי שמעכשיו טייסי אל על שלומדים מטוס חדש מקבלי לידיהם Flight Simulator 2004 כדי להתכונן למבחנים :!:

לא רק זה מקור יותר מקורב גילה לי, שחברי VATIL מסייעים בהתקנת FS9 על מחשביהם.

יותר מזה המקור גם גילה לי שחברי VATIL מסייעים בחניכת אותם טייסים חדשים (וגם לא חדשים).

ועוד יותר מכך, בסיום קורס 737 הם מתארחים בבתים של החונכים למטס מסכם ועושים את זה עם פיקוח מלא ומצויין של פקחי VATIL ברשת VATSIM.

ועוד יותר מכך, שבוע הבא או עוד שבועים, מתחיל קורס הסבה 744, לאחריו קורס הסבה 767

ואחרי שני אלה קורסי קבלה ל 73 ול 76 וגם שם חונכי VATIL יסייעו.

והכי חשוב, לכל חניך בקורס יש טלפון של מנהל צי בVATIL של אותו מטוס שהוא לומד וגם של מספר חונכים בכירים ואז במהלך המבחן הוא שולח להם SMS עם השאלות ואחנחו מגלים להם את התשובות. אבל זה מסווג אל תגלה לאף אחד. :wink:

קיצר, בוקר טוב אליהו, קרא את התדביקים ולא תזדקק למידע פנימי ענתיקה.

הפרויקט חוגג 3 שנים.

פורסם
....שבוע הבא או עוד שבועים, מתחיל קורס הסבה 744, לאחריו קורס הסבה 767 ....

שמעתי 767 חוזר???

אלעדדדד !!!

הוא הלך לאן שהוא ?

פורסם

ועוד יותר מכך, שבוע הבא או עוד שבועים, מתחיל קורס הסבה 744,

:shock: רשמת?

פורסם
....שבוע הבא או עוד שבועים, מתחיל קורס הסבה 744, לאחריו קורס הסבה 767 ....

שמעתי 767 חוזר???

אלעדדדד !!!

לא הכוונה לא לקורס הזה :lol:

אלא לקורס של קצינים ראשונים שיפתח בתחילת מרץ.

קורס 744 של אלעל נפתח שבוע הבא כיוון שהקורס בהיקף מצומצם מבחינת משתתפים אין צורך בהרבה חונכים לכן ייקחו בו חלק חונכים שכבר נמצאים בשת"פ

קורס 73\76 עתיד להיפתח בתחילת מרץ נכון לעכשיו מדובר כנראה גם בהיקף חניכים מצומצם לכן כנראה שלא תיהיה דרישה לחונכים חדשים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...