Oren Geva פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 יש לכן באמצע שבוע את שמוליק בפיקוח, אוהד ואיתי על הקרקע ומגדל - ואף מטוס לא טס במרחב?
אורח פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 יום שלישי עליו נאמר פעמיים כי טוב. למה פעמיים ? שני מרוצי און ליין של ליגת GPLIL ואחרכך עוד כמה בשביל הכיף. נחיתה בטוחה לך אורן
Oren Geva פורסם מאי 4, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2004 אני בטוח שיש חיים מחוץ לסימולטור :wink: שמעתי שיש משהו כזה. לא משנה, בכל אופן הצלחתי לארגן לי מיני אירוע בכ"ז - זה הגיע לרמה כזו שאחרי שביקשתי משמוליק להיכנס ולקבל אותי לנחיתה ושמתי את זה כאן - אני עוד הייתי צריך להיכנס לריתוק כשמיכאל נחת!
Itay Zecharia פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 אורן... אל תהיה מופתע בכלל... זה כל יום ככה... ואין תנועה. זאת ההזדמנות שלי להגיד לכולם כאן-יש לכם פיקוח תמידי של קרקע, ואולי מגדל יום יום, תנצלו את זה. ואל תשכחו להודות לאנטולי ואמיר שמכשירים פקחים חדשים ומאפשרים לכם להנות מפיקוח נונסטופ!
Oren Geva פורסם מאי 4, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2004 וגם לשמוליק תודה ענקית - נענה לבקשתי ותוך שניה השתלט על המרחב! וכמובן לאיתי ולאוהד! אנטולי הפעם העדיף לטוס ונתקע עם הפייפר שלו לפני ושלח אותי ל"עם הרוח" ארוכה כמעט עד ירושלים!
mic פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 וגם לשמוליק תודה ענקית - נענה לבקשתי ותוך שניה השתלט על המרחב!וכמובן לאיתי ולאוהד! אנטולי הפעם העדיף לטוס ונתקע עם הפייפר שלו לפני ושלח אותי ל"עם הרוח" ארוכה כמעט עד ירושלים! ואותו דבר איתי. בערך 3-4 דקות הייתי בעם הרוח. חחח והנחיתה... כמעט כבר הייתי מעל המסלול כשאיתי נתן לי אישור לרדת מ2000 רגל ולנחות... בסוף הנחיתה התבצעה ונחתתי, אבל עצרתי בסוף המסלול, והסעתי ממש מתחילת הקילו.
Itay Zecharia פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 אני מתנצל אורן ומיכאל... אני פקח מגדל חדש יחסית, פשוט רציתי את מלו הביטחון... ויצרתם עומס על השדה... ואלו היו התוצאות
mic פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 חחח איתי אתה מתנצל??? חחחחחחח אנחנו אלה שצריכים להגיד לך תודה על כל השעות שאתה משקיע בפיקוח.
Oren Geva פורסם מאי 5, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2004 חפיף איתי היה בסדר גמור - במצב שהיה אותי היית חייב לשלוח לפיינל ארוך, במיוחד שמהירות הגישה שלי היתה יותר גבוהה מאשר של אנטולי. אני אעלה תמונות מהטיסה הזו מאוחר יותר בפורום Screenshots
Oren Geva פורסם מאי 5, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2004 התמונות עלו כאן: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 4700#14700