עבור לתוכן
אורח

צריך עזרה בזיהוי

Recommended Posts

פורסם

היי, אני גר באזור הגלבוע והאזור רוחש פעילות צבאית (יצא לי לראות באזור את כל כלי הטיס כולל מזלטים של חה"א חוץ מF-15) אבל היום ראיתי מטוס שנראה כמו מטוס נוסעים היה לו רעש של מנועי סילון הוא היה ברובו לבן והזנב היה תכלת, לא הצלחתי לזהות אותו אבל הוא נראה דומה לA300 והוא חצה את השמיים ממזרח למערב מישהו יודע אולי איזה מטוס זה?

פורסם
Boeing 707.

אתמול עבר גם מעל כרמיאל בבוקר.

שייך לחיל-האוויר,הנה תמונה שלו:

M

האם זה באמת מה שראית?

לא, אני יודע לזהות 707 וברור יכולתי לראות שאין למטוס 4 מנועים ושהוא לא מוציא עשן, היה לי המון מפגשים עם 707 בשמים ובוודאות אני קובע שזה לא היה הוא.

פורסם
היי, אני גר באזור הגלבוע והאזור רוחש פעילות צבאית (יצא לי לראות באזור את כל כלי הטיס כולל מזלטים של חה"א חוץ מF-15) אבל היום ראיתי מטוס שנראה כמו מטוס נוסעים היה לו רעש של מנועי סילון הוא היה ברובו לבן והזנב היה תכלת, לא הצלחתי לזהות אותו אבל הוא נראה דומה לA300 והוא חצה את השמיים ממזרח למערב מישהו יודע אולי איזה מטוס זה?

זה אותו "עב"מ" שאני דיברתי עליו פעם שעבר מעל ראשון!!

עכשיו מאמינים לי?

בכל מקרה, אם מישהו יודע מה זה, אשמח לדעת.

אגב, ממה שאני ראיתי, לא רק הזנב תכלת אלא גם ההמשך שלו תכלת (עד אמצע המטוס או קצת פחות)

פורסם

לדעתי זה כן היה 707 וזה שהוא הוציא עשן זה לא אומר כלום כי הוצאת העשן טלויה בהרבה גורמים כגון גובה טמפ' וכו

נ"ב

גם אני ראיתי אותו ב2:50 בערך 2ק"מ מזרחית לקדימה :mrgreen: :mrgreen:

והא לא הוציא עשן

פורסם

עידן הם לא דיברו על ה"העשן" שיוצא כשהמטוס גבוה (זה לא עשן , אלא עיבוי של האוויר החם מהמנוע ביחד עם האוויר הקר מבחוץ.) אלא עשן ממש חום\שחור שיוצא מהמנועים בלי קשר.

פורסם

כן אתה צודק, בהחלט עבר בצפון בבוקר איירבאס. גם אני לא הצלחתי לזהות את הדגם אבל ללא ספק זה לא היה 707. 2 מנועים, לא מרעיש במיוחד, ובדיוק ראיתי אותו מוריד גלגלים :lol:

נ.ב

גיא, זה לא המטוס עליו אתה מדבר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...