עבור לתוכן
E.Z

סקר מעניין ב SIMFLIGHT

Recommended Posts

פורסם

יש הבדל בין סימר ממוצע לבין טייס בוואטסים..סימר יכול להיות אחד שסתם קנה FS ומשתעשע איתו, טייס בוואטסים חשוף להרבה מאוד מידע, דרושה רצינות מסוימת. בגלל זה גם יותר מעניין אותי לדעת מה ממוצע הגילאים של הטייסים והפקחים בוואטסים..לדעתי 25-35.

פורסם
צפוי. הקהילה שלנו חריגה בנושא, איני מכיר עוד קהילה כזו.

מעניין. עופר, יש לך הסבר לכך?

כל הפרסום (אני בעדו) מושך לכאן צעירים, ובשנה האחרונה הצטרפו לכאן המון ילדים (וגם כמה מבוגרים נדמה לי) מהרשת המתחרה - שם הרוב המוחלט הוא צעיר מאוד.

פורסם

כל הפרסום (אני בעדו) מושך לכאן צעירים, ובשנה האחרונה הצטרפו לכאן המון ילדים (וגם כמה מבוגרים נדמה לי) מהרשת המתחרה - שם הרוב המוחלט הוא צעיר מאוד.

לא חושב שזה קשור לדעתי אנחנו במגמה הפוכה אומנם הייתה הגירה רצינית בשנה האחרונה מרשתות מתחרות ספק אם זה בגלל פרסום שלנו וספק אם זה בגלל ברדקים שהיו שם אבל למשל אני יודע שב IFS למשל הקורסים האחרונים היו עם קהל שמתקרב לחתך הגילאים שנמצא בסקר של SIMFLIGHT.

בקיצור שנריץ גם אנחנו סקר ? :mrgreen:

פורסם

לא חושב שזה קשור לדעתי אנחנו במגמה הפוכה אומנם הייתה הגירה רצינית בשנה האחרונה מרשתות מתחרות ספק אם זה בגלל פרסום שלנו וספק אם זה בגלל ברדקים שהיו שם אבל למשל אני יודע שב IFS למשל הקורסים האחרונים היו עם קהל שמתקרב לחתך הגילאים שנמצא בסקר של SIMFLIGHT.

בקיצור שנריץ גם אנחנו סקר ? :mrgreen:

קדימה!

ונכון, במחזור 9 בביס"ט הוירטואלי חתך הגילאים זהה למתואר בסקר, ומתגובות שאנחנו מקבלים זה רק ימשיך (חבר מביא חבר, וזה עובר במקומות העבודה ובפורום החברים הפרטי) ויגדל יותר לכיוון הזה.

פורסם

רק כיוון אחד: אצלנו הבוגרים נעלמים לפחות מרבית הזמן מהשטח. החיים בישראל לוחצים מדי, והמבוגרים לא מסוגלים גם לעבוד ולהצליח וגם להחזיק משפחה וחיי נישואין ראויים. רק חסר להם תחביב על הראש. בנכר המערבי אנשים חיים באופן יותר מסודר, עם שעות עבודה סבירות גם כשאתה נשיא חברה. יש זמן, יש אמצעים, ויש מה לעשות אתם.

פורסם
רק כיוון אחד: אצלנו הבוגרים נעלמים לפחות מרבית הזמן מהשטח. החיים בישראל לוחצים מדי, והמבוגרים לא מסוגלים גם לעבוד ולהצליח וגם להחזיק משפחה וחיי נישואין ראויים. רק חסר להם תחביב על הראש. בנכר המערבי אנשים חיים באופן יותר מסודר, עם שעות עבודה סבירות גם כשאתה נשיא חברה. יש זמן, יש אמצעים, ויש מה לעשות אתם.

משפט נכון שניסים בזמנו הזכיר ואני נוהג לומר אותו רבות:

"האנשים העסוקים ביותר הם אלה עם הכי הרבה זמן פנוי".

פורסם

בתור סיסמא זה נפלא. במציאות, איש איש והמניעים (רמת האנרגיה) שלו. קיימים אנשים מכל קשת הסוגים והמינים, וכולם טובים.

אני סבור כי "היפר-אקטיביות" לא תורמת לא לבריאות הגוף ולא לבריאות הנפש. שניהם צריכים איזון בין פעילות לרוגע.

פורסם

בתור סיסמא זה נפלא. במציאות, איש איש והמניעים (רמת האנרגיה) שלו. קיימים אנשים מכל קשת הסוגים והמינים, וכולם טובים.

אני סבור כי "היפר-אקטיביות" לא תורמת לא לבריאות הגוף ולא לבריאות הנפש. שניהם צריכים איזון בין פעילות לרוגע.

אני מקווה שאתה מתכוון למושג ולא להפרעה הנפוצה :x

פורסם
קיימים אנשים מכל קשת הסוגים והמינים, וכולם טובים.

Which will also greatly depend on the nature of the society one lives in and its own norms.

פורסם

Which will also greatly depend on the nature of the society one lives in and its own norms.

אורח חיים לא נכון פוגע באנשים בכל חברה.

פורסם

אורח חיים לא נכון פוגע באנשים בכל חברה.

What I meant was, that certain norms and standards- call it the "social aspect" will greatly effect it. Why else would the consumption of anxiolytics, for example, be several fold higher south of the 49th parallel? But I digress...

פורסם

כמישהו שעונה לקריטריון של חתך הגילאים המבוגר יותר , בעל משפחה, קריירה ילדים וכו, אני עדיין חושב שהמגמה הזאת של סימרים יותר מבוגרים היא בהחלט לא משהו רגעי או חולף

לטעמי האישי התחביב הזה בהחלט דורש השקעה בזמן אבל הוא ממכר, הוא סוג של רגיעה וניתוק מהלחץ היום יומי שרובינו חווים

אני חושב שמחזור 9 לא הולך להיות באמת משהו חריג בנוף של הקהילה שלנו, לפחות ככה אני מקווה.

לדעתי האישית, מחזור 9 אולי מראה על מגמה או לפחות מנסה להוביל אותה:)

פורסם

זיו,

טיסה בסימ' הינה השקעה בעצמך. בקרת תעבורה ברשת כמו הדרכת טיסה הינן השקעה באחרים, ולכך התייחסתי. כי אלה האנשים שמחזיקים ארגון, שרבים פורשים ממתן התרומה בו בגיל עשרים ומשהו, חי ונושם.

כמישהו שעונה לקריטריון של חתך הגילאים המבוגר יותר , בעל משפחה, קריירה ילדים וכו, אני עדיין חושב שהמגמה הזאת של סימרים יותר מבוגרים היא בהחלט לא משהו רגעי או חולף

לטעמי האישי התחביב הזה בהחלט דורש השקעה בזמן אבל הוא ממכר, הוא סוג של רגיעה וניתוק מהלחץ היום יומי שרובינו חווים

אני חושב שמחזור 9 לא הולך להיות באמת משהו חריג בנוף של הקהילה שלנו, לפחות ככה אני מקווה.

לדעתי האישית, מחזור 9 אולי מראה על מגמה או לפחות מנסה להוביל אותה:)

פורסם

אוקי

עם זה אני בטוח לא אתווכח. אתה צודק

העברת ידע ולימוד זה באמת משהו שהוא יותר נחלת הצעירים בגדול באמת אולי בגלל הזמן היותר פנוי או שאולי, ואני באמת מעיד רק על עצמי, סתם עצלנות ולא יותר..לדעתי אפשר וניתן לתרום לקהילה. וכמו שאני זכיתי באמת לצוות מדהים של אנשים שנתן לי מעצמו רק כדי שאני גם אוכל להנות, אולי זה משהו שבאמת צריך להמשיך הלאה וגם אנחנו צריכים לקחת בו חלק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...