Zeev Bucki פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 בזמן האחרון אני טס לי מאתונה LGAV לבן גוריון מדי לילה .שם ישנה פעילות שוקקת של טייסים ופקחים. והשיא היה אתמול: ים של טייסים ופקחים !!! לאחר שקבלתי קלירנס ו PUSH AND START בעוד אני עסוק בהתנעת המנועים אמר לי הפקח שעלי להזדרז ואם לא אתחיל TAXIבתוך שלוש דקות אז הרי שלא יאשרו לי להמריא והוא התנצל על האי נוחות שנגרמת לי ואמר כי יש להם הערב אירוע והם חייבים לעמוד בלוחות הזמנים של כל המטוסים הרבים שהיו בשדה.ואני בקשתי ממנו עוד כמה דקות ועשיתי הכל במהירות ואכן הסעתי והמראתי.חברים היו שם כל עמדות הפיקוח מאוישות כאשר רק ל APR היו 4 עמדות וכמובן עשרות מטוסים וגם LGAV-T-APP שכתוב לידה TRINING NIGHT לאימון בלילה. הגעתי לבן גוריון ב 23.30 וכאילו נחתתי במדבר סהרה :אני לבד אין אף פקח ואף טייס!!! חברים אני מחר הולך מהבוקר למרכז ההדרכה של אל על לשמש כחונך עם אלון ברנע לטייסי אל על אז אולי אני אגיד להם באל על שאני מייצג את החטיבה היוונית ולא את וואטיל... בוקי זאב:4X-MJB
אורח פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 בזמן האחרון אני טס לי מאתונה LGAV לבן גוריון מדי לילה .שם ישנה פעילות שוקקת של טייסים ופקחים. והשיא היה אתמול: ים של טייסים ופקחים !!! לאחר שקבלתי קלירנס ו PUSH AND START בעוד אני עסוק בהתנעת המנועים אמר לי הפקח שעלי להזדרז ואם לא אתחיל TAXIבתוך שלוש דקות אז הרי שלא יאשרו לי להמריא והוא התנצל על האי נוחות שנגרמת לי ואמר כי יש להם הערב אירוע והם חייבים לעמוד בלוחות הזמנים של כל המטוסים הרבים שהיו בשדה.ואני בקשתי ממנו עוד כמה דקות ועשיתי הכל במהירות ואכן הסעתי והמראתי.חברים היו שם כל עמדות הפיקוח מאוישות כאשר רק ל APR היו 4 עמדות וכמובן עשרות מטוסים וגם LGAV-T-APP שכתוב לידה TRINING NIGHT לאימון בלילה.הגעתי לבן גוריון ב 23.30 וכאילו נחתתי במדבר סהרה :אני לבד אין אף פקח ואף טייס!!! חברים אני מחר הולך מהבוקר למרכז ההדרכה של אל על לשמש כחונך עם אלון ברנע לטייסי אל על אז אולי אני אגיד להם באל על שאני מייצג את החטיבה היוונית ולא את וואטיל... בוקי זאב:4X-MJB בוקי היקר, היתה מתעורר שעה לפני, היתה מגלה הפתעה :wink: לא נורא פעם הבאה שהמשפחה תרדם לפני שאני חוזר מהלימודים :mrgreen:
mickey lip פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 כל הערב היה פיקוח בוקי. על מה כל הזעם בוקי? לא הצלחתי להבין למה אתה כועס.
Zeev Bucki פורסם פברואר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2008 מיקי חס וחלילה לא "זעם" כדברייך אז כנראה שלא הבנת את כוונתי. תאמין לי שאני יודע בדיוק איזה פיקוח היה גם בבן גוריון פשוט ההבדל העצום בין הפעילות וכמות הטייסים בין בן גוריון ואתונה הוא בין שמיים וארץ ולכן אנחנו צריכים לחשוב מה עושים בשביל להעלות את נפח הפעילות שלנו. בוקי זאב:4X-MJB
אורח פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 מיקי חס וחלילה לא "זעם" כדברייך אז כנראה שלא הבנת את כוונתי. תאמין לי שאני יודע בדיוק איזה פיקוח היה גם בבן גוריון פשוט ההבדל העצום בין הפעילות וכמות הטייסים בין בן גוריון ואתונה הוא בין שמיים וארץ ולכן אנחנו צריכים לחשוב מה עושים בשביל להעלות את נפח הפעילות שלנו.בוקי זאב:4X-MJB תשאל את אתונה איפה הם היו בשנה האחרונה ... אני שמח שהם מתעוררים שוב לחיים, הם היו חסרים באויר של VATISM.
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 בזמן האחרון אני טס לי מאתונה LGAV לבן גוריון מדי לילה .שם ישנה פעילות שוקקת של טייסים ופקחים. והשיא היה אתמול: ים של טייסים ופקחים !!! לאחר שקבלתי קלירנס ו PUSH AND START בעוד אני עסוק בהתנעת המנועים אמר לי הפקח שעלי להזדרז ואם לא אתחיל TAXIבתוך שלוש דקות אז הרי שלא יאשרו לי להמריא והוא התנצל על האי נוחות שנגרמת לי ואמר כי יש להם הערב אירוע והם חייבים לעמוד בלוחות הזמנים של כל המטוסים הרבים שהיו בשדה.ואני בקשתי ממנו עוד כמה דקות ועשיתי הכל במהירות ואכן הסעתי והמראתי.חברים היו שם כל עמדות הפיקוח מאוישות כאשר רק ל APR היו 4 עמדות וכמובן עשרות מטוסים וגם LGAV-T-APP שכתוב לידה TRINING NIGHT לאימון בלילה.הגעתי לבן גוריון ב 23.30 וכאילו נחתתי במדבר סהרה :אני לבד אין אף פקח ואף טייס!!! חברים אני מחר הולך מהבוקר למרכז ההדרכה של אל על לשמש כחונך עם אלון ברנע לטייסי אל על אז אולי אני אגיד להם באל על שאני מייצג את החטיבה היוונית ולא את וואטיל... בוקי זאב:4X-MJB מה אתה מציע ידידי? ההצעה היחידה שקראתי היא שתספר באל-על שאתה מייצג את החטיבה היוונית
Izik Bakshi פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 בוקי יקירי, המסר שלך חשוב וברור, ואני מצטרף אליו. אך הדוגמא שסיפקת קצת בעייתית, קודם מדובר באירוע, שנית 23:30 זו שעה קצת מאוחרת שבה כמעט חצי מקהילת VATIL יושנת, בסקר גילאים האחרון חצי קהילה בין 13-17, שאלו תלמידי תיכון/חטיבה. בכל אופן, אני מודה לך שאתה מעלה את הנושא "לכותרות" כל פעם מחדש.
Ben Cohen פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 בדיוק אתמול או שלשום יצא לי לדבר על זה עם ברק (פ.). שנינו הסכמנו שזה מאוד מבאס שבגלל הלחץ בלימודים (חזרנו משביתה לפני שלושה חודשים) ובגלל שבעוד חודשיים פחות או יותר מתחילה תקופת המתכונות ומיד אחריה תק' הבגרויות, אין לנו כ"כ זמן לפקח\לטוס. בכל מקרה, ואני חושב שאני מדבר בשם כולנו, לא נרדמנו, ואפשר לצפות לחזרה לפעילות מלאה לקראת פסח (סוף אפריל).
Nisim Shoval פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 תראו חברים ... אני חושב שדבריו של בוקי מגיעים אך ורק ממקום חיובי ויוזמה לקדם את התחביב של כולנו למקום אחר מאשר הוא נמצא היום. אולי אנחנו צריכים לקחת מספר אנשים מתוך החטיבה ולעשות brainstorming איך לשנות את המצב. אני מאוד נהנה לעלות כמעט כל ערב... (ותאמינו לי אני לא האדם הכי פנוי עלי אדומת) כי אני אוהב ונהנה... אין ספק שבימים שיש הרבה תנועה ההנאה של כל הצדדים עולה. אני חושב שאנחנו כל הזמן צריכים לחשוב איך לעשות ולקדם יותר יש משפט שאומר "על מנת להשאר במקום צריכים ללכת קדימה..."
zvi rodes פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 נכון יש לנו בעיה מסוימת עם פעילות ברשת,באמת מגיע לניסים שובל המון תודה על ההתמדה שלו בפיקוח כמעט כל ערב אך אם היה גם פיקוח ת"א התמונה היתה קצת שונה לדעתי,יש מקום לקיים דיון רציני בשאלה "ואטיל לאן?" מה ניתן לשפר ולשדרג את החוויה של כל משפחת ואטיל .חומר למחשבה למפגש הקרוב .
Asaf Brietbard פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 נכון יש לנו בעיה מסוימת עם פעילות ברשת,באמת מגיע לניסים שובל המון תודה על ההתמדה שלובפיקוח כמעט כל ערב אך אם היה גם פיקוח ת"א התמונה היתה קצת שונה לדעתי,יש מקום לקיים דיון רציני בשאלה "ואטיל לאן?" מה ניתן לשפר ולשדרג את החוויה של כל משפחת ואטיל .חומר למחשבה למפגש הקרוב . אני חושב שלפני שעושים דיוני "לאן", כל אחד צריך להביט על עצמו ולתת את התרומה הקטנה שלו לתנועה או לפיקוח. או בקיצור, איפה אתה, צבי? לא רואים אותך כבר ברשת... יאללה, פשוט כל אחד לעלות לכמה דקות לטיסה, תאמינו לי שתנועה מושכת תנועה.
Barak פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אני חושב שחבל מאוד שבכנס חטיבה האחרון, בזמן שרצינו לעשות "BRAINSTORMING" (כפי שרשמתם) לקראת הסוף, רוב חברי החטיבה העדיפו לקחת את המשקה שלהם ולהתקשקש עם עצמם מאחורה וגם להפריע לאלו שרצו לעשות כן. ערב טוב.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אני חושב שחבל מאוד שבכנס חטיבה האחרון, בזמן שרצינו לעשות "BRAINSTORMING" (כפי שרשמתם) לקראת הסוף, רוב חברי החטיבה העדיפו לקחת את המשקה שלהם ולהתקשקש עם עצמם מאחורה וגם להפריע לאלו שרצו לעשות כן. ערב טוב. מי זה "רצינו"? מי בכלל העלה את הנושא? אני אישית מצטער מאוד שה"התקשקשויות" שלי עם חברים שלא רואים כל יום הפריעו לשלוותך...
Barak פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אני חושב שחבל מאוד שבכנס חטיבה האחרון, בזמן שרצינו לעשות "BRAINSTORMING" (כפי שרשמתם) לקראת הסוף, רוב חברי החטיבה העדיפו לקחת את המשקה שלהם ולהתקשקש עם עצמם מאחורה וגם להפריע לאלו שרצו לעשות כן. ערב טוב. מי זה "רצינו"? מי בכלל העלה את הנושא? אילן יונש, במיקרופון למען האמת. ואח"כ גם איציק ניסה (לצערי רק ניסה ולא הצליח) לקרוא לכולם. ואגב, עוד לפני שיצאנו להפסקה אילן אמר מתי חוזרים ומתיישבים בדיוק למטרת הזאת.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אני חושב שחבל מאוד שבכנס חטיבה האחרון, בזמן שרצינו לעשות "BRAINSTORMING" (כפי שרשמתם) לקראת הסוף, רוב חברי החטיבה העדיפו לקחת את המשקה שלהם ולהתקשקש עם עצמם מאחורה וגם להפריע לאלו שרצו לעשות כן. ערב טוב. מי זה "רצינו"? מי בכלל העלה את הנושא? אילן יונש, במיקרופון למען האמת. ואח"כ גם איציק ניסה (לצערי רק ניסה ולא הצליח) לקרוא לכולם. ואגב, עוד לפני שיצאנו להפסקה אילן אמר מתי חוזרים ומתיישבים בדיוק למטרת הזאת. שוב מתנצל, היית אומר משהו אני לפחות הייתי משתדל לקשקש בווליום נמוך יותר
Barak פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אני חושב שחבל מאוד שבכנס חטיבה האחרון, בזמן שרצינו לעשות "BRAINSTORMING" (כפי שרשמתם) לקראת הסוף, רוב חברי החטיבה העדיפו לקחת את המשקה שלהם ולהתקשקש עם עצמם מאחורה וגם להפריע לאלו שרצו לעשות כן. ערב טוב. מי זה "רצינו"? מי בכלל העלה את הנושא? אילן יונש, במיקרופון למען האמת. ואח"כ גם איציק ניסה (לצערי רק ניסה ולא הצליח) לקרוא לכולם. ואגב, עוד לפני שיצאנו להפסקה אילן אמר מתי חוזרים ומתיישבים בדיוק למטרת הזאת. שוב מתנצל, היית אומר משהו אני לפחות הייתי משתדל לקשקש בווליום נמוך יותר לא באתי בטענות נגד מישהו בצורה קונקרטית.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אני חושב שחבל מאוד שבכנס חטיבה האחרון, בזמן שרצינו לעשות "BRAINSTORMING" (כפי שרשמתם) לקראת הסוף, רוב חברי החטיבה העדיפו לקחת את המשקה שלהם ולהתקשקש עם עצמם מאחורה וגם להפריע לאלו שרצו לעשות כן. ערב טוב. מי זה "רצינו"? מי בכלל העלה את הנושא? אילן יונש, במיקרופון למען האמת. ואח"כ גם איציק ניסה (לצערי רק ניסה ולא הצליח) לקרוא לכולם. ואגב, עוד לפני שיצאנו להפסקה אילן אמר מתי חוזרים ומתיישבים בדיוק למטרת הזאת. שוב מתנצל, היית אומר משהו אני לפחות הייתי משתדל לקשקש בווליום נמוך יותר לא באתי בטענות נגד מישהו בצורה קונקרטית. אני מודע לזה שאתה לא טוען נגד אף אחד אישית, אבל אתה טוען נגד חברי החטיבה שהיו נוכחים והעדיפו לקשקש, אני הייתי והעדפתי לקשקש ועדיין מעדיף בארועים כאלה לקשקש ולכן מתנצל מעומק ליבי על חלקי שהפרעתי לנסיון לקדם את החטיבה.
Barak פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 שמע עדו אני לא יודע אם זה רציני או ציני. אם זה בציניות, אתה לוקח את זה לא נכון וחבל. העניין פה הוא שמעלים טענות, אם לא היו מעלים אז ניחא. קצת מציק שמתי שכן נתנו במה בשביל הדברים האלה לא ניצלו אותה זה הכל.
zvi rodes פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 נכון יש לנו בעיה מסוימת עם פעילות ברשת,באמת מגיע לניסים שובל המון תודה על ההתמדה שלובפיקוח כמעט כל ערב אך אם היה גם פיקוח ת"א התמונה היתה קצת שונה לדעתי,יש מקום לקיים דיון רציני בשאלה "ואטיל לאן?" מה ניתן לשפר ולשדרג את החוויה של כל משפחת ואטיל .חומר למחשבה למפגש הקרוב . אני חושב שלפני שעושים דיוני "לאן", כל אחד צריך להביט על עצמו ולתת את התרומה הקטנה שלו לתנועה או לפיקוח. או בקיצור, איפה אתה, צבי? לא רואים אותך כבר ברשת... יאללה, פשוט כל אחד לעלות לכמה דקות לטיסה, תאמינו לי שתנועה מושכת תנועה. אסף יקירי,אם לא הייתה שקוע בשעות הלילה המאוחרות בנוסחאות מסובכות ומציץ לרגע מעבר לספר היית מגלה כי אני חיי וקיים וטס משם לפה ומפה לשם."לא רואים אותך כבר ברשת...." זאת קביעה הדורשת את טיפולו של היועץ המשפטי של הממשלה.על משפט דיבה שמעת?אני מציע לך להכנס לעיט תעופה ושם תגלה את שמו של הטייס המצטיין.אולי אני טועה אבל מה כל כך כייף לטוס בלי פיקוח?מה ההתרגשות לשים 122.8 ולתקתק אני פה ואני שם?לא ידוע לי כי במציאות ישנם טייסים שמתקתקים ,אבל אולי אני טועה?? ובאמת אסף אני חושב שיש לקיים דיון בנושא למען מטרה אחת משותפת.ותעלה אלי לקפה.
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 27, 2008 דיווח פורסם פברואר 27, 2008 ותעלה אלי לקפה. אסף היה מעדיף שגם אתה תעלה אליו, להקפה סלחו לי חברים אבל קמתי שנון על הבוקר :mrgreen: שיהיה לכם יום נפלא
Izik Bakshi פורסם פברואר 27, 2008 דיווח פורסם פברואר 27, 2008 בכנס חטיבה שיבוא עלינו לטובה, ננסה לתת יותר דגש על הנושא הזה, ויותר זמן לדבר עם חברים, הבנתי שחצי שעה לא הספיקה.
matan פורסם פברואר 27, 2008 דיווח פורסם פברואר 27, 2008 חברה חברה אתם לפי דעתי מגזימים..וגם בוקי, אין מה לעשות כל התחביב הזה הוא באמת תחביב,אנשים עושים את זה מזמנם הפנוי,מרצונם הפנוי ואף אחד לא חייב לעלות לפיקוח בשביל מישו אלא אם כן בא לו. בוקי יפה מאוד שביוון יש יותר פיקוח,זה כמו שתשווה ילד אחד לשני-לכל אחד יש חסרונות ולכל אחד יש יתרונות. אולי פה ושם חסר פיקוח אבל כנראה שאנשים פה עסוקים וזו זכותם המלאה..אף אחד לא חייב פה כלום לאף אחד אחר.זה כל הרעיון של ואטסים ואני ממש לא צריך לספר לכם.
Baruch Spiegel פורסם פברואר 27, 2008 דיווח פורסם פברואר 27, 2008 ותעלה אלי לקפה. אסף היה מעדיף שגם אתה תעלה אליו, להקפה סלחו לי חברים אבל קמתי שנון על הבוקר :mrgreen: שיהיה לכם יום נפלא 5:17 AM ??? זו השעה שקמת או השעה שהלכת לישון? אפרופו שעה מוקדמת: היתה תקופה שמרב ילדודס ובלאגאנים העדפתי לקום מוקדם בבוקר ולהתחיל את היום עם איזה טיסה בראש טוב. מה דעתכם? מי עולה בארבע?...
Matan Solomon פורסם פברואר 27, 2008 דיווח פורסם פברואר 27, 2008 ותעלה אלי לקפה. אסף היה מעדיף שגם אתה תעלה אליו, להקפה סלחו לי חברים אבל קמתי שנון על הבוקר :mrgreen: שיהיה לכם יום נפלא 5:17 AM ??? זו השעה שקמת או השעה שהלכת לישון? אפרופו שעה מוקדמת: היתה תקופה שמרב ילדודס ובלאגאנים העדפתי לקום מוקדם בבוקר ולהתחיל את היום עם איזה טיסה בראש טוב. מה דעתכם? מי עולה בארבע?... כבר עשיתי את זה הרבה פעמים בעבר, אל תאיים
Izik Bakshi פורסם פברואר 27, 2008 דיווח פורסם פברואר 27, 2008 חברה חברה אתם לפי דעתי מגזימים..וגם בוקי,אין מה לעשות כל התחביב הזה הוא באמת תחביב,אנשים עושים את זה מזמנם הפנוי,מרצונם הפנוי ואף אחד לא חייב לעלות לפיקוח בשביל מישו אלא אם כן בא לו. בוקי יפה מאוד שביוון יש יותר פיקוח,זה כמו שתשווה ילד אחד לשני-לכל אחד יש חסרונות ולכל אחד יש יתרונות. אולי פה ושם חסר פיקוח אבל כנראה שאנשים פה עסוקים וזו זכותם המלאה..אף אחד לא חייב פה כלום לאף אחד אחר.זה כל הרעיון של ואטסים ואני ממש לא צריך לספר לכם. מתן יקירי, בגישה כזו לא נגיע לשום מקום. אם ההיתי נוקט בגישה הזו, אז לא ההיתי מתעסק בהדרכת טייסים ופקחים, ואפילו לא חבר צוות, כי אני לא חייב לאף אחד כלום. דבריו של בוקי נבעו מתוך כוונה להגביר את רוח ההתנדבות בקרב פקחי החטיבה ובכך להגביר את היקף הפעילות, גם אם הדוגמא שנתן בעיני לא היתה הכי נכונה, מה שחשוב זו הכוונה והמודעות לנושא.