matan פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 חברה חברה אתם לפי דעתי מגזימים..וגם בוקי,אין מה לעשות כל התחביב הזה הוא באמת תחביב,אנשים עושים את זה מזמנם הפנוי,מרצונם הפנוי ואף אחד לא חייב לעלות לפיקוח בשביל מישו אלא אם כן בא לו. בוקי יפה מאוד שביוון יש יותר פיקוח,זה כמו שתשווה ילד אחד לשני-לכל אחד יש חסרונות ולכל אחד יש יתרונות. אולי פה ושם חסר פיקוח אבל כנראה שאנשים פה עסוקים וזו זכותם המלאה..אף אחד לא חייב פה כלום לאף אחד אחר.זה כל הרעיון של ואטסים ואני ממש לא צריך לספר לכם. מתן יקירי, בגישה כזו לא נגיע לשום מקום. אם ההיתי נוקט בגישה הזו, אז לא ההיתי מתעסק בהדרכת טייסים ופקחים, ואפילו לא חבר צוות, כי אני לא חייב לאף אחד כלום. דבריו של בוקי נבעו מתוך כוונה להגביר את רוח ההתנדבות בקרב פקחי החטיבה ובכך להגביר את היקף הפעילות, גם אם הדוגמא שנתן בעיני לא היתה הכי נכונה, מה שחשוב זו הכוונה והמודעות לנושא. זה ברור,אבל אתה יודע שאני בחטיבה כבר כמעט 4 שנים,ואני רואה פה הרבה הודעות של אנשים שמה לעשות שחושבים וטוענים שחייבים להם משהו,אני ממש לא מתכוון להודעתו של בוקי, אבל בכל זאת,אז אני רוצה להזכיר שכל התפקיד הזה בהתנדבות וברצון בלבד ולא בא מאיזשהי מחויביות,יש הרבה אנשים שמה לעשות יש להם חיים מעבר לסימולטור ולפורום היקר הזה.
Asaf Brietbard פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 חברה חברה אתם לפי דעתי מגזימים..וגם בוקי,אין מה לעשות כל התחביב הזה הוא באמת תחביב,אנשים עושים את זה מזמנם הפנוי,מרצונם הפנוי ואף אחד לא חייב לעלות לפיקוח בשביל מישו אלא אם כן בא לו. בוקי יפה מאוד שביוון יש יותר פיקוח,זה כמו שתשווה ילד אחד לשני-לכל אחד יש חסרונות ולכל אחד יש יתרונות. אולי פה ושם חסר פיקוח אבל כנראה שאנשים פה עסוקים וזו זכותם המלאה..אף אחד לא חייב פה כלום לאף אחד אחר.זה כל הרעיון של ואטסים ואני ממש לא צריך לספר לכם. מתן יקירי, בגישה כזו לא נגיע לשום מקום. אם ההיתי נוקט בגישה הזו, אז לא ההיתי מתעסק בהדרכת טייסים ופקחים, ואפילו לא חבר צוות, כי אני לא חייב לאף אחד כלום. דבריו של בוקי נבעו מתוך כוונה להגביר את רוח ההתנדבות בקרב פקחי החטיבה ובכך להגביר את היקף הפעילות, גם אם הדוגמא שנתן בעיני לא היתה הכי נכונה, מה שחשוב זו הכוונה והמודעות לנושא. זה ברור,אבל אתה יודע שאני בחטיבה כבר כמעט 4 שנים,ואני רואה פה הרבה הודעות של אנשים שמה לעשות שחושבים וטוענים שחייבים להם משהו,אני ממש לא מתכוון להודעתו של בוקי, אבל בכל זאת,אז אני רוצה להזכיר שכל התפקיד הזה בהתנדבות וברצון בלבד ולא בא מאיזשהי מחויביות,יש הרבה אנשים שמה לעשות יש להם חיים מעבר לסימולטור ולפורום היקר הזה. חדשות חמות מהתנור - כל מי שנמצא כאן יש לו חיים מחוץ לסימולטור ולפורום. מה שכן, אם הגישה של כולם היתה ראש קטן, לא היתה חטיבה ולא היה תחביב בכלל. הגישה הנכונה (לדעתי) היא של תרומה לקהילה, כל אחד כמה שהוא יכול ובמסגרת הזמן הפנוי (וגם זה משתנה מעונה לעונה). יש אנשים שה"תרומה" היחידה שלהם לקהילה מתמצה בהודעות "תנו לי" :| ואני מניח שזה מה שגורם לכמה חבר'ה שיותר תורמים, להרים גבה. בקיצור - אף אחד לא חייב לאף אחד כלום, אבל עם טיפה השקעה ורצון לתרום בלי לקבל תמורה מיידית, מגיעים רחוק.
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 אסף לא זכור לי שהיית במחזור 9 אני רואה שקשה לך להיגמל מהתפקיד
Asaf Brietbard פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 אסף לא זכור לי שהיית במחזור 9 אני רואה שקשה לך להיגמל מהתפקיד זו היתה בדיקת מערכות :wink: עידו, אתה מוזמן להגיד שלום לחניכים שלך היום, 2030 באוויר...
Ido Rosenthal פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 אסף לא זכור לי שהיית במחזור 9 אני רואה שקשה לך להיגמל מהתפקיד זו היתה בדיקת מערכות :wink: עידו, אתה מוזמן להגיד שלום לחניכים שלך היום, 2030 באוויר... לצערי זה יהיה רק אם אתה מזמין אותי אליך, או שמתנחלים אצל צבי :mrgreen:
AaronDagan פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 שתי הערות שלי, ברשותכם או לא ברשותכם חברים יקרים: 1. קראתי בעיון רב את כל השרשור אחרי "ההצהרה" של בוקי. המסקנה שלי: הסגנון עושה את המוזיקה.....וזו בהחלט לא המוזיקה שאני אוהב לשמוע. התחביב המשותף לכולנו בנוי על פעילות אישית ויוזמות עצמיות ללא כל מחוייבות ותמורה. מי שלא מבין זאת - שיחפש את מקומו בחטיבות אחרות או בתחביבים אחרים. 2. האירוע המדובר כל כך היה מטס של אולימפיק וירטואל אתונה-רומא-אתונה בשיתוף שתי החטיבות - היוונית והאיטלקית. זה ששתי החטיבות (הכוללות מאות רבות של טייסים ופקחים פעילים) עובדות גם ללא קשר לסופי שבוע, עונות, בחינות, ביביסיטינג ומה לא, זה רק לזכותן ולזכותם של חבריהן. אפשר רק ללמוד ולהסיק מסקנות לגבי וואטיל וקצת לקנא. שורה תחתונה: אני מעדיף מוזיקה טובה ונעימה ללא צרימות וחריקות, אבל אנחנו הרי יודעים שהשלמות קצת קשה להשגה. לקוות אפשר ורצוי.... שבת שלום.
Etai Charit פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 מי שלא מבין זאת - שיחפש את מקומו בחטיבות אחרות או בתחביבים אחרים. אהרון, דעתי כדעתך בנוגע ליזמות, תרומה ודחיפה אישית על בסיס רצון טוב. מה שכן - אני לא חושב שצריך לשלוח כל אחד שלא חושב כמונו לתחביבים אחרים. מי שיתרום - יתרום, יעשה טוב לכולם וגם לעצמו בסופו של דבר (לדעתי, אדם שפועל לשיפור סביבת הרשת למעשה תורם להנעמת זמנו שלו, כשיתחבר אליה). מי שלא - מוזמן להנות מהקיים, כל עוד אינו פוגע - כל חבר מבורך.