Nevo Dar-Perl פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 שלום לכולם.... הודעה זאת היא בעיקר לצוות אל על ווירטואל.... למה אתם לא מפרסמים מהו הציון העובר למבחן שלכם ??? אני חשבתי שזה 55 אבל כנראה שטעיתי....... :!: מישהו מהצוות של אל על ווירטואל או בכלל מישהו שיודע יכול בבקשה להגיד לי: מהו הציון העובר של המבחן של אל על ווירטואל ??? תודה מראש לכולם...
Barak פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 לא יכול להיות... מי שעשה מבחן קיבל תשובה ומי שלא עשה לא קיבל תשובה. פשוטו כמשמעו.
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 8, 2004 תגיד ברק.... יש מצב בכללי לעשות את המבחן עוד פעם.... אם מישהו לא הצליח נגיד ? אפילו עוד פעם אחרי חצי שנה ? אפשרי ? אולי גם אם הזמן תחליפו את תנאי הקבלה או את המבחן או את הצוות בכלל..... אל על ווירטואל זו היא חברה דיי חדשה.... אז בטח יהיו שינויים עם הזמן... אז אפשר לעשות את המבחן שוב אחרי תקופה מסויימת ??? כל אחד שיודע ומהצוות של אל על ווירטואל יכול לענות בבקשה............
Barak פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 תגיד ברק....יש מצב בכללי לעשות את המבחן עוד פעם.... אם מישהו לא הצליח נגיד ? אפילו עוד פעם אחרי חצי שנה ? אפשרי ? אולי גם אם הזמן תחליפו את תנאי הקבלה או את המבחן או את הצוות בכלל..... אל על ווירטואל זו היא חברה דיי חדשה.... אז בטח יהיו שינויים עם הזמן... אז אפשר לעשות את המבחן שוב אחרי תקופה מסויימת ??? כל אחד שיודע ומהצוות של אל על ווירטואל יכול לענות בבקשה............ נבו אני חושב שהגישה שלך קצת לא נכונה.. בדקנו לך את המבחן גם אני וגם המנכ"ל איתמר ומצאנו שלא עברת אז 2 דברים: 1. אם אתה רוצה לפנות יש דרך - לא ככה תשיג את המטרה. 2. אל תכליל כי אתה לא יודע איך זה אצל אחרים. מה עוד שביום שישי נפגשנו על הגשר מול 12 וידעת שאני שם ולמרות זאת לא פנית אלי כשהייתה לך ההזדמנות ב-4 עיניים אז בבקשה ממך לא לבוא בטענות אחר כך.
Oren Geva פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 אבל ברק, לא ענית לו. מה הוא סה"כ שאל? אם יש מצב שבעתיד הוא יוכל להיבחן שוב...
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 8, 2004 אין לי מושג למה אתה מתכוון..... אני ממש לא חושב שבאתי בטענות.... אז לא דיברתי איתך ב-12.... כנראה שלא התאים לי... צור איתי קשר ב Messenger כי אתה לא ממש מחובר הרבה... ובקשר לכל הסיפור הזה.... ובנוסף להודעה של אורן... אני ממש לא באתי לאף אחד בטענות... אני בסך הכל קצת מדוכא מזה שלא עברתי את המבחן של אל על ווירטואל לא רציתי לעשות כזה סיפור פשוט רציתי לשאול בדרך עקיפה אם אני יוכל להיבחן שוב בעתיד ופשוט לא ממש נוח לי לדבר על זה ישירות או איתך ב-4 עיניים... מצטער אם הייתה אי הבנה קטנה...