armageddon aviator פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 שלום רב FSX קיים למעלה משנה ואין עדיין שום ADD-ON עבור ישראל. האם אפשר לקבל עדכון בענין ? מישהו מכין Landclass או נוף פוטו-ראליסטי ? אולי שדות תעופה ישראלים ? אני שוקל להתקין מחדש את FS2004 בגלל המצב הנוכחי. ב-FS2004 מאד אהבתי לטוס בארץ בזכות כל ה-add-ons הנהדרים שהפכו את החוויה למציאותית כל כך. לצערי, המצב ב-FSX אינו כזה. תודה לכל המשיבים.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 פורסמו כבר כמה עדכונים בנושא: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=20111 http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=20697 http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=20960 מעבר לזה אין כרגע עדכונים
Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אוקיי, אני אגיד לך את דעתי בעניין, קודם כל, במיוחד אצלנו כאן בארץ, לוקח זמן עד שכולם עוברים סימולטור. אני זוכר שFS2004 יצא, לקח לכולם בערך שנה עד שכולם התאקלמו לשם מFS2002. ולזה יש סיבות, כאן שים לב שזה לוקח אפילו יותר זמן! וזה לא קורה רק אצלנו בארץ אלא בכל העולם. אני שם לב שבערך רק 35-40% מהמשתמשים בחו"ל משתמשים בFSX! ולזה יש סיבה אחת ברורה, הסימולטור הזה עומד בערך 2 דורות קדימה מהמחשבים הקיימים כיום! וזה במיוחד כשכל התוספים הכי כבדים מותקנים. אבל כשלא תהיה ברירה, כולם בסופו של דבר יעברו לFSX. אני למשל מחכה שייצא מעבד של 8 ליבות, רק אז אני מתכוון לעבור לFSX, כי אז אני מאמין שהוא יוכל לסחוב ברמה סבירה את הסימולטור שאחריו. אבל מי יודע? אולי עוד פעם MS יוציאו סימולטור שאף מחשב לא יוכל בהתחלה לסחוב אותו זהו, זוהי דעתי למה באופן כללי לא מוציאים פה הרבה תוספים לFSX. כשרוב האנשים ינהרו לFSXאני מאמין אז גם ירצו לעשות לזה יותר תוספים כאן. אבל בכל זאת עושים. אבל זוהי הסיבה והדעה האישית שלי למה לא עושים הרבה תוספים לFSX כאן.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אוקיי, אני אגיד לך את דעתי בעניין,קודם כל, במיוחד אצלנו כאן בארץ, לוקח זמן עד שכולם עוברים סימולטור. אני זוכר שFS2004 יצא, לקח לכולם בערך שנה עד שכולם התאקלמו לשם מFS2002. ולזה יש סיבות, כאן שים לב שזה לוקח אפילו יותר זמן! וזה לא קורה רק אצלנו בארץ אלא בכל העולם. אני שם לב שבערך רק 35-40% מהמשתמשים בחו"ל משתמשים בFSX! ולזה יש סיבה אחת ברורה, הסימולטור הזה עומד בערך 2 דורות קדימה מהמחשבים הקיימים כיום! וזה במיוחד כשכל התוספים הכי כבדים מותקנים. אבל כשלא תהיה ברירה, כולם בסופו של דבר יעברו לFSX. אני למשל מחכה שייצא מעבד של 8 ליבות, רק אז אני מתכוון לעבור לFSX, כי אז אני מאמין שהוא יוכל לסחוב ברמה סבירה את הסימולטור שאחריו. אבל מי יודע? אולי עוד פעם MS יוציאו סימולטור שאף מחשב לא יוכל בהתחלה לסחוב אותו זהו, זוהי דעתי למה באופן כללי לא מוציאים פה הרבה תוספים לFSX. כשרוב האנשים ינהרו לFSXאני מאמין אז גם ירצו לעשות לזה יותר תוספים כאן. אבל בכל זאת עושים. אבל זוהי הסיבה והדעה האישית שלי למה לא עושים הרבה תוספים לFSX כאן. אם תסתכל על מי היו יוצרי הסינרים לFS9 עד היום תגלה שרוב העבודה נעשתה ע"י זאב ז"ל, ודויד שבימים אלא אין לו זמן להתעסק עם העבודה על הסינרים. חוץ מהם היה לנו את אלכס וניר שפרשו גם הם איש איש לענייניו. היחיד שנשאר פעיל איכשהו זה אני ומהרגע שקיבלתי את FSX (נובמבר) אני עובד על זה ביחד עם אביב קרבל ויהב. אם מישהו אחר היה לוקח יוזמה אז אולי היה לנו את זה קודם... בקשר ללמה FSX לא תפס, אני לא חושב שיש פה עניין של הדרישות - לדעתי ביציאה של FSX יותר מדי הפחידו אותנו מהביצועים, המחשב שלי היום מריץ FSX הרבה יותר טוב ממה שהמחשב הישן שלי הריץ FS9, אז נכון יש מקומות שעדיין אני הייתי מעדיף את FS9, בעיקר טיסות מכשירים עם מטוסים גדולים, אבל ברגע שעוברים לטיסות יותר נמוכות עם מטוסי GA אז FSX לוקח בגדול.
armageddon aviator פורסם פברואר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2008 ה-Landclass נראה נהדר ! זאב מחייך לו למעלה מקווה שה-masterpiece יצא בעתיד הקרוב...נראה ששווה היה להמתין. תודה לכל צוות המפתחים - כל הכבוד.
armageddon aviator פורסם פברואר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2008 אתם נעזרים ב-Google Earth לצורך בניית ה-Landclass ? אגב, יש ברשותי כמות נכבדה של תצלומי אויר, אם אתם זקוקים לעזרה, אשמח לעזור.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 עובדים עם GOOGLE EARTH אבל לא עם התמונות, יותר בשביל להוציא קואורדינטות, מציירים קווים ופוליגונים על GOOGLE EARTH ואח"כ עם תוכנה מיוחדת "צובעים" אותם עם טקסטורות והופכים אותם לקובץ סינרי של FSX. אנחנו עושים את כל המדינה בסינרי אחד כדי להקל על ההתקנה ובגלל זה לוקח הרבה זמן.
armageddon aviator פורסם פברואר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2008 העדכונים. במידה והנכם זקוקים ל-Beta Testers אשמח לעשות כמיטב יכולתי.