עבור לתוכן
Itai Ganor

כתבה על גשר שסמוך לבן גוריון

Recommended Posts

פורסם

אנחנו במפגש האחרון היינו שם זה גשר ליד צפירה מקום אחלה לצלם ומקום טוב להיהרג על ידי נהגים שטסים שם הינה הכתבה:

כותרת: המבקר בעקבות חשיפת מעריב: להרוס את הגשר בנתב"ג - מהווה סכנה בטיחותית

הגשר שנבנה מעל פסי הרכבת בהשקעה של 8 מיליון שקלים חורג מהגובה המותר ומסכן מטוסים נוחתים.

המבקר קובע כי גובה הגשר מעל פסי הרכבת לנתב"ג ליד מושב צפירה חורג מהגבוה שנקבע בהוראות תמ"א, מהווה סכנה בטיחותית למטוסים הנוחתים בנתב"ג ויש להורסו לפי המבקר אם יעלה על הגשר כלי רכב שגובהו חורג ממה שנקבע ובאותה העת יקבל מטוס נוסעים אישור נחיתה מכיוון הגשר יווצר במקום תרחיש מסוכן שעלול להסתיים כאסון. המבקר קורא למחדל הזה חוסר תיאום.

פקחים ממגדל הפיקוח צלצלו בדחיפות למינהל התעופה ומסרו שאינם יכולים להנחית מטוסים באחד המסלולים כיוון שעוגרן באתר בניית הגשר חוסם את גישת המטוסים.לאחר שהמנוף סולק מהמקום התברר שגובה הגשר יחרוג מהמותר. לאור זאת הורה מינהל התעופה לעצור מיידית את המשך הבנייה.

כאשר גובגהו חורג מהמותר בתמ"א(מישהו יודע מזה?), מעשה המסכן את בטיחות הטיסה בנתב"ג.!

זהו לא כתבתי הכול כתבתי את הכי חשוב לדעתי וכתבתי פה את הכתבה כי רציתי לחשוב מה דעתכם על הגשר ועל הבנייה שלו או שסתם תשאירו תגובות איך שבא לכם.!

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתפלא?

ברוך הבא לישראל מדינת החלמאים וממציאי שיטת ה "יהיה בסדר".

לצערי אני נתקל במקרים כאלה הרבה בסגרת עבודתי אל תתרגש ככה המדינה הזאת עובדת

יום יבוא ואולי אנשים פה יעבדו בצורה נורמלית

עד אז

ברוך הבא לישראל

מיקי

פורסם
לא הבנתי למה אתה מתפלא?

ברוך הבא לישראל מדינת החלמאים וממציאי שיטת ה "יהיה בסדר".

לצערי אני נתקל במקרים כאלה הרבה בסגרת עבודתי אל תתרגש ככה המדינה הזאת עובדת

יום יבוא ואולי אנשים פה יעבדו בצורה נורמלית

עד אז

ברוך הבא לישראל

מיקי

אני מניח שדיברת אליו אבל גם לי זה ברור מאוד !

זה לא מפתיע ואם היית נותן לי את האפשרויות למקומות בהם זה יכול להיות:

אנגליה, ערב הסעודית, עיראק, ישראל.

הייתי בוחר בישראל בלי להתלבט, כל כך אופייני לנו ....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...