עבור לתוכן
zvi rodes

טיסת הרפאים שלי

Recommended Posts

פורסם

אתמול בלילה חשוך וקר הרגשתי בכל גופי צמרמורת וקול מסתורי לוחש לי (מאוד דומה לקולו של חברי עידו)קום צא לטיסת החלומות שלך ,מיד חשבתי על מטוס החביב שלי בוננזה KVJ שהיה במצב קר וחשוך שחנה בראש פינה עיר הניסים והקבלות.נסעתי כשעה מביתי כאשר גשם התחיל לדפוק על חלון מכוניתי ,רק מטרה אחת ראיתי לנגד עיניי ,לקחת את המטוס כמצוות הקול המסתורי. לאחר נסיעה בת שעה הגעתי לשדה ולמטוס ומיד נכנסתי לתוכו,כאילו מרחוק שמעתי קול רך ונעים הלוחש BB BB BB כן לא טעיתי BB 2.7 היה זה ,המשופר המושקע הנפלא ,לא חשבתי פעמיים ,אני רוצה אותו צמוד אלי עד הנחיתה המיוחלת בחיפה.אז כמעשה קסמים אני והמטוס היינו כבר באוויר 3000 רגל מעל הבתים הקטנים וקרוב לכוכבים.ואחר כ-20 דקות כבר ראיתי את האורות של חיפה המנצנצים כיהלומים,קול עמוק נשמע משום מקום "איזה טיסה נפלאה ואיזה טייס מקצועי",אז קרה הלא יאומן ,נחתתי בחיפה הקול המסתורי הודה לי על טיסת החלומות ובקש לצאת,הדלת נפתחה כבמגע של קסם הנוסע הזר יצא ונעלם לחושך החיפאי כשרוח חרישית עוטפת אותי ואת מטוסי.ואז קרה הלא יאומן ,KVJ מטוסי האהוב לא היה לידי,נעלם כלא היה,באופק ,שמיי הלילה התחילו לקבל גוון צהבהב השמש התחילה לזרוח ויום חדש עמד לו בפתח,נגשתי לבית הקפה שנפתח זה עתה ללגום את כוס הקפה החזק שלי וליבדוק האם כל זה חלום?אך לא חלום היה זה ,אולי חלום בלהות? שקט מסביב אני לוגם לאט לאט את הקפה ואז נשמע קול צילצול על גופי ,כן ,הנייד שלי צילצל ,פתחתיו ,הצמדתי לאוזני ולפתע נשמע קולה הענוג של הפקידה ממשרדי עיט תעופה בראש פינה השואל אותי "צבי הזמנת להיום בבוקר את KVJ, בא לקחת אותו הוא מוכן עבורך "מיד שלחתי את הפקידה לבדוק עבורי האם המנוע חם או קר,שקט נשמע וכולי צפיה ולפתע הקול המוזר ששמעתי בחיפה לוחש לי "המנוע חם".

עבור לעמוד: 1

פורסם
אתמול בלילה חשוך וקר הרגשתי בכל גופי צמרמורת וקול מסתורי לוחש לי (מאוד דומה לקולו של חברי עידו)קום צא לטיסת החלומות שלך ,מיד חשבתי על מטוס החביב שלי בוננזה KVJ שהיה במצב קר וחשוך שחנה בראש פינה עיר הניסים והקבלות.נסעתי כשעה מביתי כאשר גשם התחיל לדפוק על חלון מכוניתי ,רק מטרה אחת ראיתי לנגד עיניי ,לקחת את המטוס כמצוות הקול המסתורי. לאחר נסיעה בת שעה הגעתי לשדה ולמטוס ומיד נכנסתי לתוכו,כאילו מרחוק שמעתי קול רך ונעים הלוחש BB BB BB כן לא טעיתי BB 2.7 היה זה ,המשופר המושקע הנפלא ,לא חשבתי פעמיים ,אני רוצה אותו צמוד אלי עד הנחיתה המיוחלת בחיפה.אז כמעשה קסמים אני והמטוס היינו כבר באוויר 3000 רגל מעל הבתים הקטנים וקרוב לכוכבים.ואחר כ-20 דקות כבר ראיתי את האורות של חיפה המנצנצים כיהלומים,קול עמוק נשמע משום מקום "איזה טיסה נפלאה ואיזה טייס מקצועי",אז קרה הלא יאומן ,נחתתי בחיפה הקול המסתורי הודה לי על טיסת החלומות ובקש לצאת,הדלת נפתחה כבמגע של קסם הנוסע הזר יצא ונעלם לחושך החיפאי כשרוח חרישית עוטפת אותי ואת מטוסי.ואז קרה הלא יאומן ,KVJ מטוסי האהוב לא היה לידי,נעלם כלא היה,באופק ,שמיי הלילה התחילו לקבל גוון צהבהב השמש התחילה לזרוח ויום חדש עמד לו בפתח,נגשתי לבית הקפה שנפתח זה עתה ללגום את כוס הקפה החזק שלי וליבדוק האם כל זה חלום?אך לא חלום היה זה ,אולי חלום בלהות? שקט מסביב אני לוגם לאט לאט את הקפה ואז נשמע קול צילצול על גופי ,כן ,הנייד שלי צילצל ,פתחתיו ,הצמדתי לאוזני ולפתע נשמע קולה הענוג של הפקידה ממשרדי עיט תעופה בראש פינה השואל אותי "צבי הזמנת להיום בבוקר את KVJ, בא לקחת אותו הוא מוכן עבורך "מיד שלחתי את הפקידה לבדוק עבורי האם המנוע חם או קר,שקט נשמע וכולי צפיה ולפתע הקול המוזר ששמעתי בחיפה לוחש לי "המנוע חם".

עבור לעמוד: 1

צבי הכל בסדר? :roll:

בוא אליינו, נכין לך קפה חזק חזק, אולי גם שיחה עם ההוא שו איסמו ?זה שעובר כל יום אצלנו במחלקה ובודק אם הכל כרגיל, נו, שו איסמו?

יאללה , בוא בוא , אתה כנראה תתקבל בזרועות פתוחות, חסרים לנו אנשים טובים, קפה דון ויטו מכין הכי טוב, כמו לפלף עם מים קפה וסוכר ביחד ,אבל פסדר אנו לוגמים ושותקים, העיקר הביחד,גם ככה מפחדים ממנו,אף אחד לא מעיז להעיר לו.

אין כמו במחלקה, פעם ביום עוברת הדיילת של בוקי, עושה לנו ככה וככה עד שדון ויטו מבין מה היא לובשת לה , ואז הוא נכנס למין אפטיות מוזרה, אבל זה בסדר ,רק ד"ר ש' צועק עליו שהוא נשוי+2 , לא מבין איזה ד"ר זה, מוזר קצת האיש, מה כבר נותר לנו במחלקה? הדיילות של בוקי? אחרי זה תבוא נשב לקפה , אולי בסוף נבין מה לכל הרוחות אני כותב ....... :lol:

והעיקר,לתת בלבן.(רק רשת).

לא רק אתה יודע לכתוב דברים הזויים איש יקר, רוצה לעשות תחרות? יש אצלנו אחד ,תותח על בזה ,מנצח פה כל אחד בקלות, באחריות של המחלקה :lol:

פורסם

מיקי וצבי גם לי קורים דברים והרי סיפור שקרה לי בטיסתי השבוע ללונדון:טיסת אל על 315 מבן גוריון ללונדון המטוס חונה בD6 כאשר הקברניט בוקי זאב מתרווח בכסאו ונמצא בעיצומו של התהליך להכנת המטוס לטיסה.הנוסעים כבר התיישבו במקומותיהם ואני קבלתי אישור לדחיפה והנעה ומשם לטקסי למסלול 26.עלייה על המסלול והמראה לפי D1E לאחר כעשרים וחמש דקות של טיפוס חייתי כמו שה747-400 מסוגל לבצע והרי אנחנו בגובה שיוט של FL380 .הקצין הראשון שמימין לי מר אלון ברנע ביקש ממני לצאת לשירותים ועזב את הקוקפיט כך שנותרתי לבדי וכך בעודי מעלעל בדוחות מזג האוויר הצפוי לי בהמשך הנתיב נכנסה אלי הדיילת גילה עם מגש האוכל בידה.גילה הייתה בשנות השלושים לחייה נאה מאוד וחטובה והכרנו זה מכבר מעשרות טיסות קודמות וכמובן שהיה ביננו מתח מיני אבל זה לא בא לידי ביטוי עד עתה.אלון ברנע נכנס בסערה לקוקפיט וסגר את המערכת ובזה הסתיים העניין.הנוסעים דווקא הגיבו לכך בשמחה ומחאו לנו כפיים כל הדרך הרבה לפני הנחיתה אבל הנהלת וואטיל לא ראתה זאת בעיין יפה ושמוליק לין השעה אותי מהטיסות עד להודעה חדשה.אקווה לחזור לטוס בקרוב ...

בוקי זאב:4X-MJB

-------------------------------------

נערך ע"י אלדר.

בוקי, יכולת לחסוך מאיתנו את התיאורים המפורטים.

שבת שלום.

פורסם

מיקי

זה מה שמכבי עושים לך נגד ריאל מדריד ובנתניה בכוך קטן (זוגות)

בוקי

את פטריק קים קראתי בגיל 14 אם אינני טועה ,רק שכחת לציין את ידיך המסוקסות

ירדתם מהפסים לגמרי...בעלי משפחות,אנשי היי-טק,גמלאים מכובדים,מלצריות,דיילות....

תפסיקו להכניס לבנים כל הזמן!

פורסם
מיקי וצבי גם לי קורים דברים והרי סיפור שקרה לי בטיסתי השבוע ללונדון:טיסת אל על 315 מבן גוריון ללונדון המטוס חונה בD6 כאשר הקברניט בוקי זאב מתרווח בכסאו ונמצא בעיצומו של התהליך להכנת המטוס לטיסה.הנוסעים כבר התיישבו במקומותיהם ואני קבלתי אישור לדחיפה והנעה ומשם לטקסי למסלול 26.עלייה על המסלול והמראה לפי D1E לאחר כעשרים וחמש דקות של טיפוס חייתי כמו שה747-400 מסוגל לבצע והרי אנחנו בגובה שיוט של FL380 .הקצין הראשון שמימין לי מר אלון ברנע ביקש ממני לצאת לשירותים ועזב את הקוקפיט כך שנותרתי לבדי וכך בעודי מעלעל בדוחות מזג האוויר הצפוי לי בהמשך הנתיב נכנסה אלי הדיילת גילה בוקי זאב:4X-MJB

מזכיר לי את הבדיחה על הטיסה לאתונה... בגובה שיוט פתאום הכריזה מתעוררת לחיים, וכל הנוסעים שומעים את הקברניט אומר "אחחחח.... כמה מתאים לי עכשיו איזו כוס בירה ומצ**ה מהדיילת גילה". פתאום הנוסעים רואים את הדיילת גילה רצה לכיוון הקוקפיט. אחד הנוסעים צועק לה "רק אל תשכחי את הבירה"...

פורסם
מיקי וצבי גם לי קורים דברים והרי סיפור שקרה לי בטיסתי השבוע ללונדון:טיסת אל על 315 מבן גוריון ללונדון המטוס חונה בD6 כאשר הקברניט בוקי זאב מתרווח בכסאו ונמצא בעיצומו של התהליך להכנת המטוס לטיסה.הנוסעים כבר התיישבו במקומותיהם ואני קבלתי אישור לדחיפה והנעה ומשם לטקסי למסלול 26.עלייה על המסלול והמראה לפי D1E לאחר כעשרים וחמש דקות של טיפוס חייתי כמו שה747-400 מסוגל לבצע והרי אנחנו בגובה שיוט של FL380 .הקצין הראשון שמימין לי מר אלון ברנע ביקש ממני לצאת לשירותים ועזב את הקוקפיט כך שנותרתי לבדי וכך בעודי מעלעל בדוחות מזג האוויר הצפוי לי בהמשך הנתיב נכנסה אלי הדיילת גילה בוקי זאב:4X-MJB

מזכיר לי את הבדיחה על הטיסה לאתונה... בגובה שיוט פתאום הכריזה מתעוררת לחיים, וכל הנוסעים שומעים את הקברניט אומר "אחחחח.... כמה מתאים לי עכשיו איזו כוס בירה ומצ**ה מהדיילת גילה". פתאום הנוסעים רואים את הדיילת גילה רצה לכיוון הקוקפיט. אחד הנוסעים צועק לה "רק אל תשכחי את הבירה"...

חחחחחחח ענק!

פורסם

וכל מה שנותר לי לעשות הוא לקוות שאם אני אברח עכשיו אני אנצל.... :roll:

למרות שלפי מה ששמעתי אתה אבוד בשניה שהנעתה את המטוס.... :?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...