yoyo_z פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 הסתכלתי מה רשמתם פה, אז ככה, אני גר בת"א ואם תגידו לי איפה אפשר להשיג מכשיר כזה פה אני יעשה קנייה קבוצתית בשבילנו רק תגידו...
Atar_Omri פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 אני רואה שיש ביקוש למכשיר הזה. אני חושב שיהיה קצת קשה לעשות קניה מרוכזת של זה מחו"ל במידה ונעצרים במכס. אני לא שמעתי על חנויות שמוכרות את זה בארץ אבל אני מניח שאם יש כאלה המחיר בטח בשמיים. ועוד משהו קטן- אני מתכוון להגיע ביום חמישי לבן גוריון, מי שעוד מתכוון להגיע שיציין זאת על מנת שנוכל להתארגן.
Itamar Koren פורסם אוגוסט 5, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 רוב הסיכויים שאני בא ביום חמישי אבל קודם נפתור את העניין של המכשיר איך נעשה את זה?
e717 פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 קודם כל שתהייה חנות כזו ואז נתחשבן עם המחיר. למה שזה לא יעבור את המכס :?: גם אני חושב שאני אבוא אבל מתי :?:
Atar_Omri פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 תראו, מבחינת המכשיר- אני לא יודע עד כמה זה חוקי, ואני חושב שאם ימצאו כמות גדולה כזאת במכס (במידה ותהיה רכישה מרוכזת מאיזשהו אתר בחו"ל וישלחו את זה לארץ) זה יכול להיות בעיה, מדובר בסך הכל בעניין רגיש וגורמים עוינים בהחלט מעוניינים בדברים כאלה. לגבי יום חמישי- עיקר הנחיתות בשדה כמו שאמרתי זה בשעות אחר הצהריים והערב, אלה השעות שבהן חוזרים מטוסים מאירופה, הבעיה היא שיש סיכוי גבוה מאוד ש-30 יהיה בשימוש (אחה"צ,קיץ...) ואז אני לא יודע איזה מקום יש שם לתצפת.
Itamar Koren פורסם אוגוסט 5, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 זה בסדר גם נחיתות על 30 רואים טוב ורואים גם המראות מ-26
Oren Geva פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 ראיתי פעם הסברים איך לקלוט גלגל"צ עם שני מכשירי קשר צבאיים (להזכירכם התדרים הצבאיים נמוכים מהתדרים של רדיו אזרחי - צבאי עד 88 מ"ה ואזרחי מעל) אפשר לשרשר שניים ולקלוט תדרים גבוהים יותר. אני בטוח שאפשר באותו אופן לקלוט תדרים עוד יותר גבוהים בתחומי תדרי התעופה. אני מניח שאשפר למצוא איזה טכנאי קשר או איש אלקטרוניקה שיכול לסדר דבר כזה על קשר רגיל... אני אבדוק את הנושא
Barak פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 עדיף בהרבה 12 כי את 26 איפשר לראות ממש מקרוב כיזה כביש ואין איפה לחנות ובלאגנים.. הכי קרוב זה 12 ברק :?
Almog Atar פורסם אוגוסט 6, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2003 באיזה שעה מחר? צריך לבדוק את שעות העומס בבן גוריון
Noam פורסם אוגוסט 6, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2003 אני ממליץ לכם לבוא אם אתם רוצים להיות שם כמה שעות תבואו מ-3 אחרה"צ עד 7-8 ככה. אלה השעות הכי עמוסות ביום הכי עמוס בשבוע וגם כנראה בשנה. יש מצב שיבואו גם שוטרים אז נא להביא ת.ז למי שיש.
Atar_Omri פורסם אוגוסט 6, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2003 שוטרים שיבואו אני מניח שיעיפו אותנו לא? קבענו ב-3?
Noam פורסם אוגוסט 6, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2003 לא תמיד הם מעיפים השוטרים, אבל אני יכול להגיד לכם שהם לא יאהבו את זה שנהיה שם קבוצה דיי גדולה של אנשים. לפעמים גם הטייסים רואים את זה.
Atar_Omri פורסם אוגוסט 7, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2003 לא נראה לי שנהיה קבוצה גדולה של אנשים, עד עכשיו אני לא יודע מי בא בוודאות.
e717 פורסם אוגוסט 7, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2003 שלום!! נו איך מי היה מה עשיתם היו הרבה מטוסים ראיתי לפחות 2 ג'מבויים של אל-על (הייתי מרחוק בתל-אביב) מקווה שלא עצרו אתכם :wink: ספרו לי הכל נ.ב מישהו הביא את המכשיר?
Noam פורסם אוגוסט 7, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2003 הייתי בין 7 וחצי ל-9 והיה חלש היו אמנם מלא המראות אבל רק נחיתה אחת. העומס העיקרי היום היה באחרה"צ זה היה משהו מטורף.
Barak פורסם אוגוסט 7, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2003 אהלן לכולם ושבת שלום כבר מעכשיו... אני הייתי בבן-גוריון היום מ-15:00 ועד 18:30... הפעילים היו 26 להמראות ו-30 לנחיתות... אני וחבר שלי עמדנו כמעט כל הזמן חוץ מרבע שעה באחת הכניסות והיינו אולי 100 מטר מ-26 באמת קרוב אני חושב שבמשך שעתיים היו משהו כמו 20-25 המראות.. היו גם המון נחיתות.. בין המטוסים שראינו היו 744,757,767,742 ואף 738 של אלעל וסאן ד'ור..3 מטוסי סאן ד'ור. ראינו אפילו 777 של אלעל נוחת, 767 של בריטיש, A300 של אונור, טורקיש ופליי אייר.. 744 של לופטהנזה, MD11 של סוויס, A320 של אלאיטליה, כל ה-757 של ישראייר וארקיע.. מה שהיה שם זה פשוט טירוף נוחתים וממריאים ברצף בלי לנשום היו קטעים שהסיעו 3 מטוסים על 03 בדרך להמראה !!! התור הכי מרשים היה 763 של בריטיש אחריו 742 של אלעל ואחריו 744 של לופטהנזה שבינתיים מזדחל לו הסוויס MD11 וממריא ממסלול 30 ליצור את אחת התמונות היפות של היום ! הקטע המלחיץ באמת היה ה-742 של אלעל שהחכירו הוא כחול כמעט לגמרי, כבד מאוד מאוד העמיסו אותו עד לסמ"ר האחרון מסיע ל-26 כאשר 757 של ארקיע היה בפיינל קצר למסלול 30 והיה נדמה לי ולאלון חבר שלי( תודה על ההסעה אחי !!) מנקודת המבט שלנו שה-757 הולך מסביב בגלל שהקרגו ממש חצה את 30 באיטיות כל ההסעה שלו מאוד כבדה והוא מן עושה טובה שהוא זז בכלל !.. בסוף כמובן ה-742 הספיק לחצות את 30 אם כי לא בהרבה !!.. :shock: מה עוד אני יספר לכם? היו כמה טופולבים היה אחד קטן שיצא לוורנה ירוק ומכוער להפליא... חברה יוונית בשם AEGEAN ועוד...A320 של איבריה שהטייס שלו כנראה שכח איפה הוא שם את היד שלו כי לקח לו מלאאא זמן להמריא הרבה יותר מה-742 אפילו !! היה לחץ מטורף ומומלץ לכולם ללכת ולהתרשם ... אם מישהו רוצה לשאול משהו לגבי הטיסות של היום חברות מטוסים או כל דבר אחר שישאיר פה הודעה ואני ינסה לחזור אליו בהקדם.. בכל מקרה אני יגיד להתראות לכולכם אני יוצא לאמסטרדם בטיסת סאן ד'ור 6335 יום שבת הזה ב-7:35 בבוקר ויחזור בתום שבועיים אז עד אז להשמע ונחיתות רכות לכולם !!! ברק
e717 פורסם אוגוסט 8, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2003 שלום ברק, רציתי לשאול אותך לא פעם שאני רואה טופולב עם זנב ירוק כמו שהזכרת מקודם,של איזו חברה זאת?? שאלה שנייה שלי ואני מקווה שאני לא נשמע רע,זה עם אתה נוסע לאמסטרדם ואם יהייה לך זמן תוכל לקנות לי את המכשיר וכמובן אני אשלם לך אפילו עם תוספת קטנה למשלוח :wink: תוכל? שתהייה לך חופשה נעימה וטיסה נעימה מאוד!!
Barak פורסם אוגוסט 8, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2003 היי e717, דבר ראשון החברה ההיא אני כמעט בטוח ב-100% ששמה HEMUS והטופולב הוא מסוג 154. לגבי הסקאנר אני ממש מצטער אבל כבר ביקשו ממני ואני לא מביא כלום מחו"ל זה מסובך מדי ובלאגן מצטער אני עוד לא יודע אם אנ יקנה לעצמי אפילו ואם אני כן ואני יביא עוד 1 זה יראה טיפה מוזר אז סליחה מצטער מראש ומקווה שתשיג בדרך אחרת.. בכל מקרה תודה רבה !!! ברק
e717 פורסם אוגוסט 8, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2003 נכנסתי לאתר שפירסמו פה לסורק תדרים ומצאתי ב30 לירות סטרלינג. מה הערך של הלירה סרלינג ביחס לשקל היום. אגב אם אני אזמין מהאתר הזה הם יכולים לשלוח לי פה לישראל?
Itamar Koren פורסם אוגוסט 8, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 8, 2003 לירה סטרלינג זה בערך כפול 7 אז תכפיל 7*30 וזה ייתן לך את המחיר בשקלים דרך אגב היום יש נחיתות?
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 8, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2003 שלום אנשים בקשר לסקנרים, אני שמעתי על חנות באלנבי שבתל אביב ששם מוכרים סקנרים אבל המחיר שם באמת קצת יקר הוא 500 דולר אז מי שגר קרוב שיקפוץ ויברר ואולי אמת נקנה ביחד במחיר מוזל
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 8, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2003 סבבה אם לא תצליח לבדוק זאת היום אז תבדוק במהלך השבוע הבא ואני ידבר איתך ביום חמישי הבא שאני חוזר מהצבא... ואתם מוזמנים לבדוק את לוח הפקחים של היום, שנמצא באתר....