eyal m פורסם מרץ 4, 2008 דיווח פורסם מרץ 4, 2008 אחד מיוצרי הAES מנסה לתפוס את מי שעשה את הסינרי של בן גוריון http://www.forum.aerosoft.com/viewtopic.php?t=16381 אז עם הוא רואה את זה,צור איתם קשרא!
Matan Solomon פורסם מרץ 4, 2008 דיווח פורסם מרץ 4, 2008 איזה באסה שהם לא יכולים לתמוך בAirports of UK2000
Ido Rosenthal פורסם מרץ 4, 2008 דיווח פורסם מרץ 4, 2008 דויד לא מבקר קבוע בפורום הזה, לא ברור מה אתה מנסה להשיג בשרשור הזה...
תומר עינבר פורסם מרץ 5, 2008 דיווח פורסם מרץ 5, 2008 דויד לא מבקר קבוע בפורום הזה, לא ברור מה אתה מנסה להשיג בשרשור הזה... סליחה שאני מתערב אבל, אייל מחפש את דויד בגלל שיש התקדמות בפיתוח AES לבן גוריון, אז אם למישהו יש את הנייד שלו, בבקשה שיצור איתו קשר ויודיעהו.
bar levy פורסם מרץ 5, 2008 דיווח פורסם מרץ 5, 2008 ארז מחפשים אותך בפורום של ארוסופט http://www.forum.aerosoft.com/viewtopic.php?t=16399
Izik Bakshi פורסם מרץ 5, 2008 דיווח פורסם מרץ 5, 2008 אני רואה שהפכנו לשרשור מסרים....(דיימנו את המילים בכריזה ) "תומר, טלפון בהטסה, התקשרו מכלא -4 החייל ששלחת לשם מתפרע" :mrgreen: "אמיר פז, להגיע לחתום סופי בחדר מד"א" "זיירמן, מחפשים אותך בפורום ניהול" :mrgreen: "ניב, בדחיפות לפורום IFS, על סרבל, רס"ר קרבל מחכה לך"
Doron_Angel פורסם מרץ 5, 2008 דיווח פורסם מרץ 5, 2008 במסמך הנלווה לערכת ההתקנה של נתב"ג 2006, מצוין: rosenfld@zahav.net.il
אורח פורסם מרץ 5, 2008 דיווח פורסם מרץ 5, 2008 בקשי אני מבקש רס"ר א' קרבל , אני לא רוצה שהילדים שלי יהיו רסר"ים. ואנשים חלאס , כשדויד יתפנה לעבוד על זה הוא יצור איתם קשר,לפעמים הפרנסה חשובה יותר מהתחביב.
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 5, 2008 דיווח פורסם מרץ 5, 2008 אכן אין מה להוסיף לדברי א' מיודענו ... דוד לא מבקר כמעט בפורום הזה, הוא בנאדם עסוק מאוד. שום מייל שתשלחו לא יקנה לכם אפשרות שהוא פתאום יגיע לפה. חכו בסבלנות! אם כתבו באיירוסופט שמחפשים אותו הם כנראה יצרו איתו קשר! אין לכם צורך לשלוח לו מיילים מיותרים אם שלחו לו.. ואם הוא לא עונה- יש לכך כנראה סיבה, שוב הוא בנאדם עסוק מאוד. תאמינו לי שאין כאן שלא רוצה כאן AES יותר ממני .. אבל שוב- אל תציקו לו כי זה לא יעזור.
Shachar Hzkelevich פורסם מרץ 9, 2008 דיווח פורסם מרץ 9, 2008 בשעה טובה הוא סיים את ב"ג וזה יכנס לעדכון הבא!!!!!!!!!
תומר עינבר פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 בשעה טובה הוא סיים את ב"ג וזה יכנס לעדכון הבא!!!!!!!!! :shock: זה היה מהיר! בן גוריון נחשב לשדה קטן ולא מסובך, אז אין סיכוי שהוא יתקבל עם 5 קרדיטים, כמה לדעתכם יתנו לבן גוריון? אני מקווה כמה שיותר נמוך, כיוון שיש קרדיטים בחינם שבאים עם התוכנה.
Eldar Sella פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 בשעה טובה הוא סיים את ב"ג וזה יכנס לעדכון הבא!!!!!!!!! :shock: זה היה מהיר! בן גוריון נחשב לשדה קטן ולא מסובך, אז אין סיכוי שהוא יתקבל עם 5 קרדיטים, כמה לדעתכם יתנו לבן גוריון? אני מקווה כמה שיותר נמוך, כיוון שיש קרדיטים בחינם שבאים עם התוכנה. קשה לי להאמין שזה יהיה בחינם, אל תשכח שב"ג הוא שדה שבנוי שונה - הכל זיגזג, לדעתי יקחו עליו 3.
תומר עינבר פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 בשעה טובה הוא סיים את ב"ג וזה יכנס לעדכון הבא!!!!!!!!! :shock: זה היה מהיר! בן גוריון נחשב לשדה קטן ולא מסובך, אז אין סיכוי שהוא יתקבל עם 5 קרדיטים, כמה לדעתכם יתנו לבן גוריון? אני מקווה כמה שיותר נמוך, כיוון שיש קרדיטים בחינם שבאים עם התוכנה. קשה לי להאמין שזה יהיה בחינם, אל תשכח שב"ג הוא שדה שבנוי שונה - הכל זיגזג, לדעתי יקחו עליו 3. כן גם לפי דעתי, ידוע לך כמה קרדיטים בחינם יש כרגע בתוכנה?
Eldar Sella פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 אין קרדיטים בחינם - קרדיטים עולים כסף. יש שדות שפשוט לא דורשים קרדיטים והם חינם - יש לא מעט כאלה, אבל אלו שדות קטנים, נירנברג EDDN למשל.
Niv Malin פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 אנשים תרגעו , ב"ג יהיה בחינם... חיניי חינם, בלי כסף....
Niv Malin פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 דוד אמר? כך הוחלט. פרטים נוספים כאשר יתפרסם, בבקשה להפסיק לעת עתה לחפור בנושא שטרם יצא לאור.
matan פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 אחד מיוצרי הAES מנסה לתפוס את מי שעשה את הסינרי של בן גוריוןhttp://www.forum.aerosoft.com/viewtopic.php?t=16381 אז עם הוא רואה את זה,צור איתם קשרא! עכשיו אתה מבין כמה מיותר ההודעה הזאת שלך?
Eldar Sella פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 אחד מיוצרי הAES מנסה לתפוס את מי שעשה את הסינרי של בן גוריוןhttp://www.forum.aerosoft.com/viewtopic.php?t=16381 אז עם הוא רואה את זה,צור איתם קשרא! עכשיו אתה מבין כמה מיותר ההודעה הזאת שלך? אין צורך לעקוץ את אייל, אני בטוח שהוא מבין עד כמה זה מיותר או לא מיותר. לילה טוב.