עבור לתוכן
dorshay

תעזרו לי ונראה לי זה יעזור לאחרים | מדריך לתמלמידים חדשים

Recommended Posts

פורסם

היי

אני מחכה כבר ליום חמישי שאני יטוס בפעם הראשונה ב VATIL דרך הבית ספר לטיסה אבל אני לא יודע איזה תוכנות צריך להתקין בכול מקום אני תוכנות שונות.

יש איפשהו מדריך מאפס מה צריך לעשות לפני שאתה טס, תוכנות, סינארי מאיפו משיגים מטוסים ואיך לא להתחיל את הטיסנה על המסלול אלא בטקסי דבר שלא ראיתי בהרצליה למשל...

אם אין ברגע שמיהו יעזור אני מתנדב לערוך אחד כזה

פורסם
  dorshay כתב:
היי

אני מחכה כבר ליום חמישי שאני יטוס בפעם הראשונה ב VATIL דרך הבית ספר לטיסה אבל אני לא יודע איזה תוכנות צריך להתקין בכול מקום אני תוכנות שונות.

יש איפשהו מדריך מאפס מה צריך לעשות לפני שאתה טס, תוכנות, סינארי מאיפו משיגים מטוסים ואיך לא להתחיל את הטיסנה על המסלול אלא בטקסי דבר שלא ראיתי בהרצליה למשל...

אם אין ברגע שמיהו יעזור אני מתנדב לערוך אחד כזה

בשביל זה אתה נמצא בבית הספר לטיסה.. שם תלמד ה-כ-ל-!

בהצלחה

פורסם

דור, סבלנות, תקבל מייל עם כל המידע (אתה מוזמן להתעדכן בתקלה שהיתה לנו בסופ"ש-כתוב בפורום IFS).

הכל מובנה, הכל יסבירו בהמשך, והכל כבר כתוב ורק מוכן שתגיע לשיעור הראשון.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה שייך לבי"ס נגיד IFS

אני מניח שקברניטי ביה"ס יידעו להנחותך בהתאם מה צריך ומה לא....

עוד לא נתקלתי בחניך מאיזשהו בי"ס שלא יידע עם איזה תוכנות להתחבר

שאל,חקור,הורד,התקן,למד,טוס אופליין,טוס אונליין!

פורסם

תודה על התימכה דבר ראשון, ותגידו לי אם הבנתי נכון אני לא צריך בינתים לעשות כלום ולחכות למייל עם ההדרכה איזה תוכנות ואיך להתקין?

פורסם
  dorshay כתב:
תודה על התימכה דבר ראשון, ותגידו לי אם הבנתי נכון אני לא צריך בינתים לעשות כלום ולחכות למייל עם ההדרכה איזה תוכנות ואיך להתקין?

בימים הקרובים אתה תקבל מייל עם מידע סופי על השיעור הראשון ובקורס עצמו יוסבר לך הכל.. לפני ההתחברות לרשת יש שיעורים תיאורטיים.. סבלנות ושוב: בהצלחה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...