oz sessler פורסם מרץ 19, 2008 דיווח פורסם מרץ 19, 2008 הדגם הוא מטוס מנהלים: beechcraft hawker premier a1 במקרה אם משהו שמע או ראה... תודה
Asaf Brietbard פורסם מרץ 19, 2008 דיווח פורסם מרץ 19, 2008 אהלן עוז, אחרי הביקור של הפרמייר בחיפה לפני כמה שבועות, מצאתי חבילה של איגלסופט שיש בה גם את המטוס (לא בטוח שהדגם המדויק, נדמה לי מארק 1 ולא 2...). אל תחפש אותו בבודד, אלא בתוך חבילה, ותנסה את גוגל. לא יצא לי להטיס את הדגם, אבל הבנתי שהוא לא משהו.
oz sessler פורסם מרץ 19, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 19, 2008 מה קורה אסף?? כן פעם אחרונה אתה מצאת לי אותו... הוא באמת לא משהו, זה של "אבקו" ראיתי סרט ביוטוב עם הפרמייר האיכותי, אני לא מוצא אותו..
AaronDagan פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 oz sessler כתב: מה קורה אסף?? כן פעם אחרונה אתה מצאת לי אותו... הוא באמת לא משהו, זה של "אבקו" ראיתי סרט ביוטוב עם הפרמייר האיכותי, אני לא מוצא אותו.. אם אתה עדיין מעוניין, אני חושב שיש לי את הדגם הזה במאגר. נחפש ואם אמצא אתן לך סימן. יום טוב.
AaronDagan פורסם מרץ 25, 2008 דיווח פורסם מרץ 25, 2008 tayas42 כתב: oz sessler כתב: מה קורה אסף?? כן פעם אחרונה אתה מצאת לי אותו... הוא באמת לא משהו, זה של "אבקו" ראיתי סרט ביוטוב עם הפרמייר האיכותי, אני לא מוצא אותו.. אם אתה עדיין מעוניין, אני חושב שיש לי את הדגם הזה במאגר. נחפש ואם אמצא אתן לך סימן. יום טוב. אז המצב הוא כך: 1. מצאתי במאגר שלי 2 דגמים (בני כמה שנים) של BEECHCRAFT HAWKER 400XP ושל 400 רגיל ולא ברור לי כרגע מה ההבדל. שניהם תוצרת EAGLESOFT 2. הקבצים הם בגודל של 10מ"ב ו-25 מ"ב בהתאמה. אם כרגע זה עונה על מה שאתה מחפש, תודיע לי בחוזר.
Shlomlux2 פורסם מרץ 25, 2008 דיווח פורסם מרץ 25, 2008 oz sessler כתב: הדגם הוא מטוס מנהלים:beechcraft hawker premier a1 במקרה אם משהו שמע או ראה... תודה איזה מצחיק דייב... חיפשתי לו גם את ההוקר לא מזמן, אבל לא מצאתי משהו מקצועי (כי נדמה לי שEagleSoft כבר לא מפרסמים את החבילה). מה עוז? עברת טסט????
oz sessler פורסם מרץ 28, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 28, 2008 עברתי את הראשון... חבל שפספסת!! צחוקים... הלכתי סביב למתה אחרי שהיה מטוס על המסלול...