mickey lip פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 אין בין "דור המשך" ופרוטקציה שום קשר. יש כאן שני אלמנטים- ניצול אנשים ששוחים בחומר ביחד עם שמירת קשר עם משפחות לוחמיו, רעיון חיובי שלא ח"א המציא. בני דור המשך מתמיינים ומסתווגים כמו כל חייל אחר. יש לי בת כזו והיא הגיעה לאן שהגיעה אך ורק עקב כישוריה ועבודתה. ח"א רק נהנה מכך שיש לו מגע עם אנשים שמבינים ענייני אוויר עוד מהבית. כמו שאתה מבין ענייני אוייר מואטיל, וכמו שאמיר מקשר בוגרינו עם אנשי הפיקוח בחיל.מהיכן שאוב המידע שהקשר של אדם עם אביו הביאו עד נקודה מסוימת? מיקי, כתבת לגבי דברי מלים דומות לא פעם. אני מעריך כי אתה ואני מבינים התנשאות באופן שונה. אם עבורך היות אדם בעל רקע מסוים, יכולת מסוימת, או זה שטס מאך 2 פלוס מעל 50,000 רגל היא התנשאות- אנחנו מבינים אחרת. אם יש משהו אחר שגורם לך שוב ושוב לחוש תחושה זו, היא בוודאי לא קשורה בצורה כלשהי למשהו שאני עשיתי אלא רק לתוגבה שלך לדברים חדים ובהירים וחסרי כל התנשאות. אנשים שמכירים אותי שנים רבות לא זיהו תכונה כזו אצלי. על טעות זיהוי או טעות הבנה, אני סולח. תשמעו, הפרוטקציה יכולה להביא עד שלב מסוים, אבל משלב מסוים - אם אתה לא מספיק טוב אתה פשוט לא ממשיך. אני רואה את זה הרבה. אני אישית מכיר בן של טייס (לא סתם טייס, אלא אחד הבכירים) שאכן התקבל לקורס, אבל אז בטיסות הוא כל הזמן הקיא. העיפו אותו ישר. אז אוקיי, הפרוטקציה העבירה אותו צוות אויר, ירפ"אות, וגיבוש. מכאן הוא בכוחות עצמו, ועובדה שלא הלך לו.מצד שני............. אני גם מכיר על אנשים שקיבלו מכתב "דור המשך" מחיל אויר לפני הגיוס. אותם אנשים, שההורים שלהם שירתו בחיל האויר בתור צ"א, קיבלו מכתב שמברך אותם על גיוסם הקרוב, מציין להם שהם יהיו חלק ממשפחת חיל האויר, ומזמין אותם למיונים לתפקידים בחיל. אפשר לקרוא לזה "פרוטקציה רשמית". הם קוראים לזה "דור המשך"... עופר, כתבתי "נימת התנשאות וזילזול". טענתי בפינך לא פעם, למרות כל הערכה לתרומה שלך להקמת חיל האויר ובית הספר לטיסה , ועוד אי אלו מעשים בעברך המרשים, שלטעמי האישי ,נימת ההתבטאות שלך לפעמים קצת צורמת לאוזן ויש בה לפעמים מין התנשאות ( למרות שאני חושב שאתה אפילו לא מכוון לשם, זה פשוט יוצא ככה). לחלק עיצות לחברים פה ( שרובם מתחת לגיל 20 ), ולהטיח בהם שהם " אתם אנשים אומללים גם אם אינכם מכירים בכך, וילדיכם יחיו חיים אומללים גם אם אינכם מכירים בכך. יחי ה"כאילו" וישראבלוף! קל לצחוק על רפובליקות הבננות כאשר הן בדרום אמריקה. ומה בישראל? מושבת קופים פועלת לפי כללים נאורים יותר. " נו , מה אני אגיד לך, לי זה לא מתיישב טוב ברישתית, ובטח לא על האוזן. אתה בהחלט לא חייב לאהוב או להסכים עם כל מה שקוה פה ( חוץ מהחומוס הטוב), אבל מתן עיצות מסוג זה וצורת הביטוי ,יש בה מין הזלזול. אולי זה רק אני, אולי... יכול להיות שהבעיה אצלי, גם יכול להיות, אני רק משתף אותך בהרגשתי, אני מקווה שזה מותר על פי אמות מידותך, שכן טרם הספיקותי לטוס מעל 2 מאך ומעל 50000 רגל. עוד משהו קטנטן, אני לא מבקש שתסלח לי, לא עשיתי לך שום דבר חוץ מלהגיד לך את דעתי, להזכירך, לא רק לך מותר. אתה יכול לקבל אותה, אתה גם יכול לבחור שלא, אין פה לא טעות זיהוי או הבנה, יש פה דיעה אישית (של קוף מארץ הקופים ).
Ben Cohen פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 אני מסכים עם מיקי, ומחזק את דבריו. לא יודע אם יש כזה דבר ח"ל או לא, אבל אני יכול להזדהות עם אותם אנשים שרוצים לעזור לילדיהם, ואני יכול להזדהות עם אותם אנשים שנפגעים מהמצב. לצערי, מכיוון שאנני בן או קרוב משפחה של איש צ"א, אמור כיבכול להיפגע מהמצב הנתון, שלא ניתן להתכחש לו: ישנו מספר לא מבוטל של קרובים של אנשי צ"א, שהם אנשי צ"א בעצמם. אני יודע דבר אחד, פרוטקצייה זה טוב, אבל מוטיבציה ונדנוד כפי שכתבתי בשירשור, יכולים באמת לעזור, אולי אפילו קצת יותר מכל טייס בהווה\לשעבר שזורק מילה על בנו שנמצא באחד משלבי הקבלה לקורס או בקורס טייס עצמו.
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 מיכאל, אם הלוטו מנוהל באופן לא הוגן, התוצאה שונה מאשר אם הגנת צפון אמריקה מטילים בליסטיים רקובה, היא מכסה את הגג של ביתך במקרה. מאז גורבצ'וב הספיקו לצוץ לפחות 3 גורמים המסוגלים וכמעט מוכנים לכסח לך את הגג. לכן סוג האנשים ואופן ניהול הארגון בפיקוד האסטרטגי שונה מאשר בלוטו. במקרה אדמירל ג'ים אליס הוא חבר שלי ואני מכיר זה שנים לפני ולפנים את אותו ארגון. איכותו לא דומה לשום דבר הקיים עלי אדמות. זה ההבדל וזו הסיבה, והכללתך אינה נכונה. ח"א שלנו חיוני להישרדות המדינה לנוכח סביבתה, ואם הוא מושחת הוא לא יוכל לתפקד ביעילות שמצפים ממנו ובונים עליו. נו אז מה השורה התחתונה? ח"א מושחת או לא? no more and no less than any other establishment. Why should it be?
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 אני מתווכח עם הדיעה. מה שכתבתי לגבי המצב, היא חובתו של כל אדם אחראי כלפי עמו קהילתו וחבריו לומר אם הוא רואה ונראה שאחרים לא. גם אם דעתו אינה אהודה או מקובלת. ירמיהו היה כזה וטוב שכך, אולי עקב אנשים כמוהו שרדנו אלפי שנים. מאוד קל להיסתחבק ולהיות במרכז הקונצנזוס, אף כדאי אנוכית, אולם יש דברים חשובים יותר. אין בהם התנשאות וזילזול אלא קריאת מפה כפי שלא רבים מסוגלים. מבלי לפרט, אולי תחבר אחד ועוד אחד במקרה זה- אני עוסק בתחום קשור לדברי ולא כתחביב ולכן יודע דברים שרובכם לא יודעים. רק העברתי אליכם את הבוטום ליין, איש הישר בעיניו יעשה. אין בין "דור המשך" ופרוטקציה שום קשר. יש כאן שני אלמנטים- ניצול אנשים ששוחים בחומר ביחד עם שמירת קשר עם משפחות לוחמיו, רעיון חיובי שלא ח"א המציא. בני דור המשך מתמיינים ומסתווגים כמו כל חייל אחר. יש לי בת כזו והיא הגיעה לאן שהגיעה אך ורק עקב כישוריה ועבודתה. ח"א רק נהנה מכך שיש לו מגע עם אנשים שמבינים ענייני אוויר עוד מהבית. כמו שאתה מבין ענייני אוייר מואטיל, וכמו שאמיר מקשר בוגרינו עם אנשי הפיקוח בחיל.מהיכן שאוב המידע שהקשר של אדם עם אביו הביאו עד נקודה מסוימת? מיקי, כתבת לגבי דברי מלים דומות לא פעם. אני מעריך כי אתה ואני מבינים התנשאות באופן שונה. אם עבורך היות אדם בעל רקע מסוים, יכולת מסוימת, או זה שטס מאך 2 פלוס מעל 50,000 רגל היא התנשאות- אנחנו מבינים אחרת. אם יש משהו אחר שגורם לך שוב ושוב לחוש תחושה זו, היא בוודאי לא קשורה בצורה כלשהי למשהו שאני עשיתי אלא רק לתוגבה שלך לדברים חדים ובהירים וחסרי כל התנשאות. אנשים שמכירים אותי שנים רבות לא זיהו תכונה כזו אצלי. על טעות זיהוי או טעות הבנה, אני סולח. תשמעו, הפרוטקציה יכולה להביא עד שלב מסוים, אבל משלב מסוים - אם אתה לא מספיק טוב אתה פשוט לא ממשיך. אני רואה את זה הרבה. אני אישית מכיר בן של טייס (לא סתם טייס, אלא אחד הבכירים) שאכן התקבל לקורס, אבל אז בטיסות הוא כל הזמן הקיא. העיפו אותו ישר. אז אוקיי, הפרוטקציה העבירה אותו צוות אויר, ירפ"אות, וגיבוש. מכאן הוא בכוחות עצמו, ועובדה שלא הלך לו.מצד שני............. אני גם מכיר על אנשים שקיבלו מכתב "דור המשך" מחיל אויר לפני הגיוס. אותם אנשים, שההורים שלהם שירתו בחיל האויר בתור צ"א, קיבלו מכתב שמברך אותם על גיוסם הקרוב, מציין להם שהם יהיו חלק ממשפחת חיל האויר, ומזמין אותם למיונים לתפקידים בחיל. אפשר לקרוא לזה "פרוטקציה רשמית". הם קוראים לזה "דור המשך"... עופר, כתבתי "נימת התנשאות וזילזול". טענתי בפינך לא פעם, למרות כל הערכה לתרומה שלך להקמת חיל האויר ובית הספר לטיסה , ועוד אי אלו מעשים בעברך המרשים, שלטעמי האישי ,נימת ההתבטאות שלך לפעמים קצת צורמת לאוזן ויש בה לפעמים מין התנשאות ( למרות שאני חושב שאתה אפילו לא מכוון לשם, זה פשוט יוצא ככה). לחלק עיצות לחברים פה ( שרובם מתחת לגיל 20 ), ולהטיח בהם שהם " אתם אנשים אומללים גם אם אינכם מכירים בכך, וילדיכם יחיו חיים אומללים גם אם אינכם מכירים בכך. יחי ה"כאילו" וישראבלוף! קל לצחוק על רפובליקות הבננות כאשר הן בדרום אמריקה. ומה בישראל? מושבת קופים פועלת לפי כללים נאורים יותר. " נו , מה אני אגיד לך, לי זה לא מתיישב טוב ברישתית, ובטח לא על האוזן. אתה בהחלט לא חייב לאהוב או להסכים עם כל מה שקוה פה ( חוץ מהחומוס הטוב), אבל מתן עיצות מסוג זה וצורת הביטוי ,יש בה מין הזלזול. אולי זה רק אני, אולי... יכול להיות שהבעיה אצלי, גם יכול להיות, אני רק משתף אותך בהרגשתי, אני מקווה שזה מותר על פי אמות מידותך, שכן טרם הספיקותי לטוס מעל 2 מאך ומעל 50000 רגל. עוד משהו קטנטן, אני לא מבקש שתסלח לי, לא עשיתי לך שום דבר חוץ מלהגיד לך את דעתי, להזכירך, לא רק לך מותר. אתה יכול לקבל אותה, אתה גם יכול לבחור שלא, אין פה לא טעות זיהוי או הבנה, יש פה דיעה אישית (של קוף מארץ הקופים ).
Izik Bakshi פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 רציתי להוסיף משהו למתגייסים, לדעתי הכי חשוב זה שלא משנה לאן תגיעו בצבא העיקר שתהנו ותרגישו סיפוק ממה שאתם עושים ותורמים, כי בסוף זה מה שעושה את השירות למעניין. שוחחתי לא מעט עם כמה מהטייסים בטייסת שלי, חלקם נהנים מהשרות וחלקם סופרים את הימים לשחרור, כי שגרת הטיסות שוחקת למי שלא נהנה מהעיסוק בה. הכרתי בחור שהיה איתי בגיבוש קצינים ח"א (שאותו לא עברתי ) שהיה בקורס שנה וחצי והחליט לחתום ויתור כי לא רצה להיות טייס ב-10 שנים הבאות בחייו בלי אפשרות להחליף מקצוע. ודבר אחרון, במהלך השירות שלי היה מספר קיצוצים בתקציב חיל אוויר, בעקבות קיצוצים היה צורך בלפטר אנשי קבע, חלק מהמפוטרים היו טייס צעיר ושני נווטים מהטייסת שלי שכנראה לא סיפקו את הסחורה גם אחרי סיום הקורס והחליטו לשחרר אותם הרבה לפני תום החוזה, אז גם אחרי שסיימתם את הקורס שום דבר לא בטוח. עופר, אני מכיר אותך 3-4 שנים אני חושב, וכוונתך מהמילים שכתבת היתה ברורה לי, אבל אני מעריך שזה בגלל הכרותי איתך, אבל אדם זר שקורא את הדברים עלול להיפגע מהם ולפרש בצורה אחרת, וחבל כי לא לשם כך אנו כותבים ומביעים דעה.
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 מה פוגע? זה שבכדי שנעזור לעצמנו עלינו לקרוא את התמונה, להתעשת ולהתארגן מהר אחרת כחברה ומדינה, כפי שהיתה בשעתו, או שבחבורת קופים אין שחיתות. למי אני זר? למיקי או בן כהן? אגב בעניין החומוס מיקי צודק לדעתי במאת האחוזים, אין כמו... הטוב ביותר שאני מכיר מגישים במסעדות בעיר התחתית בחיפה- ואדי ניסנאס וכיכר פאריז, כעאבד ואיסקנדר, ובמספר גדול של מסעדות בנצרת ובגליל המערבי והתחתון מהחוף בואכה טורעאן.
mickey lip פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 מה פוגע?זה שבכדי שנעזור לעצמנו עלינו לקרוא את התמונה, להתעשת ולהתארגן מהר אחרת כחברה ומדינה, כפי שהיתה בשעתו, או שבחבורת קופים אין שחיתות. למי אני זר? למיקי או בן כהן? אגב בעניין החומוס מיקי צודק לדעתי במאת האחוזים, אין כמו... הטוב ביותר שאני מכיר מגישים במסעדות בעיר התחתית בחיפה- ואדי ניסנאס וכיכר פאריז, כעאבד ואיסקנדר, ובמספר גדול של מסעדות בנצרת ובגליל המערבי והתחתון מהחוף בואכה טורעאן. אתה לא זר לי. אני מכיר אותך ואת סגנון הכתיבה שלך עופר. לפעמים , ואלי בגלל שזה תחום עיסוקך ואנו הקטנים לא מבינים דבר וחצי דבר בתעופה, ירימיהו מגיע , וקצת קשה לנו לעכל דברים הנאמרים בגנות העם היושב בציון, גם אם ירמיהו היה אלוף העולם בטיסה לרוחק, ירמיהו היום לא יושב עימנו, הסיבה לא חשובה, ואיש הישר בעינו יעשה כדברי הנביא, רק הבעיה היא שירמיהו קורא לי קוף וה מקומם אותי, ואני זה שצריך להתמודד פה עם כל הבבונים,יום יום ,שעה שעה. לעצתך, וולקאם, תטוס אלעל כי זה הכי בבית בעולם, ובו, בו לפה להתחיל לתקן, מלחלק עיצות ולתת ציונים אף קבוצה לא לקחה אליפות, צריך להזיע על המגרש קצת. חומוס אצל עליקרוואן, עלינו. ומילה זו מילה אצלנו כמו שאתה יודע. לפחות זו תכונה טובה של קופים. ( שים לב, לא נכנסתי בכלל לדיון שלכם על שחיתות, הגבתי רק להערה שלך, אני נוטה להסכים איתך הנושא הדיון).
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 מיקי וגם איציק, איש לא קרא לאדם כלשהו קוף, נא לקרוא שוב ולהבין. אני כתבתי כי בחבורת קופים אין שחיתות. מכיוון שמסכימים כי בצל קורתנו השחיתות קיימת, המסקנה המתבקשת מכך היא כי לא יכלתי להתכוון שאנחנו קופים. באשר לאיפה אני נמצא ובמה אני עוסק, אני נמצא כאן מכורח נסיבות מסוימות. הייתי מעדיף לחיות בארץ אולם הנסיבות לא מאפשרות זאת. בינתיים אני עוסק בדיוק במה שעליו אני מדבר, אך לא אוכל לפרט מעבר לכך שמדובר לא בתעופה, אלא בהבטחת עתיד כולם. מה לעשות כל אדם שיכול צריך לבחור את מקומו ודרכו, ואין לי חרטות אלא רק לבטים. את שלי עשיתי ואמשיך לעשות, אלו שעובדים אתי יודעים להעריך זאת ולא יוכלו לרוץ לספר על כך לחבר'ה. צר לי שלא מתאים לכל אחד אך כורח המציאות. מה פוגע?זה שבכדי שנעזור לעצמנו עלינו לקרוא את התמונה, להתעשת ולהתארגן מהר אחרת כחברה ומדינה, כפי שהיתה בשעתו, או שבחבורת קופים אין שחיתות. למי אני זר? למיקי או בן כהן? אגב בעניין החומוס מיקי צודק לדעתי במאת האחוזים, אין כמו... הטוב ביותר שאני מכיר מגישים במסעדות בעיר התחתית בחיפה- ואדי ניסנאס וכיכר פאריז, כעאבד ואיסקנדר, ובמספר גדול של מסעדות בנצרת ובגליל המערבי והתחתון מהחוף בואכה טורעאן. אתה לא זר לי. אני מכיר אותך ואת סגנון הכתיבה שלך עופר. לפעמים , ואלי בגלל שזה תחום עיסוקך ואנו הקטנים לא מבינים דבר וחצי דבר בתעופה, ירימיהו מגיע , וקצת קשה לנו לעכל דברים הנאמרים בגנות העם היושב בציון, גם אם ירמיהו היה אלוף העולם בטיסה לרוחק, ירמיהו היום לא יושב עימנו, הסיבה לא חשובה, ואיש הישר בעינו יעשה כדברי הנביא, רק הבעיה היא שירמיהו קורא לי קוף וה מקומם אותי, ואני זה שצריך להתמודד פה עם כל הבבונים,יום יום ,שעה שעה. לעצתך, וולקאם, תטוס אלעל כי זה הכי בבית בעולם, ובו, בו לפה להתחיל לתקן, מלחלק עיצות ולתת ציונים אף קבוצה לא לקחה אליפות, צריך להזיע על המגרש קצת. חומוס אצל עליקרוואן, עלינו. ומילה זו מילה אצלנו כמו שאתה יודע. לפחות זו תכונה טובה של קופים. ( שים לב, לא נכנסתי בכלל לדיון שלכם על שחיתות, הגבתי רק להערה שלך, אני נוטה להסכים איתך הנושא הדיון).
mickey lip פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 מיקי וגם איציק, איש לא קרא לאדם כלשהו קוף, נא לקרוא שוב ולהבין. אני כתבתי כי בחבורת קופים אין שחיתות. מכיוון שמסכימים כי בצל קורתנו השחיתות קיימת, המסקנה המתבקשת מכך היא כי לא יכלתי להתכוון שאנחנו קופים. באשר לאיפה אני נמצא ובמה אני עוסק, אני נמצא כאן מכורח נסיבות מסוימות. הייתי מעדיף לחיות בארץ אולם הנסיבות לא מאפשרות זאת. בינתיים אני עוסק בדיוק במה שעליו אני מדבר, אך לא אוכל לפרט מעבר לכך שמדובר לא בתעופה, אלא בהבטחת עתיד כולם. מה לעשות כל אדם שיכול צריך לבחור את מקומו ודרכו, ואין לי חרטות אלא רק לבטים. את שלי עשיתי ואמשיך לעשות, אלו שעובדים אתי יודעים להעריך זאת ולא יוכלו לרוץ לספר על כך לחבר'ה. צר לי שלא מתאים לכל אחד אך כורח המציאות. מה פוגע?זה שבכדי שנעזור לעצמנו עלינו לקרוא את התמונה, להתעשת ולהתארגן מהר אחרת כחברה ומדינה, כפי שהיתה בשעתו, או שבחבורת קופים אין שחיתות. למי אני זר? למיקי או בן כהן? אגב בעניין החומוס מיקי צודק לדעתי במאת האחוזים, אין כמו... הטוב ביותר שאני מכיר מגישים במסעדות בעיר התחתית בחיפה- ואדי ניסנאס וכיכר פאריז, כעאבד ואיסקנדר, ובמספר גדול של מסעדות בנצרת ובגליל המערבי והתחתון מהחוף בואכה טורעאן. אתה לא זר לי. אני מכיר אותך ואת סגנון הכתיבה שלך עופר. לפעמים , ואלי בגלל שזה תחום עיסוקך ואנו הקטנים לא מבינים דבר וחצי דבר בתעופה, ירימיהו מגיע , וקצת קשה לנו לעכל דברים הנאמרים בגנות העם היושב בציון, גם אם ירמיהו היה אלוף העולם בטיסה לרוחק, ירמיהו היום לא יושב עימנו, הסיבה לא חשובה, ואיש הישר בעינו יעשה כדברי הנביא, רק הבעיה היא שירמיהו קורא לי קוף וה מקומם אותי, ואני זה שצריך להתמודד פה עם כל הבבונים,יום יום ,שעה שעה. לעצתך, וולקאם, תטוס אלעל כי זה הכי בבית בעולם, ובו, בו לפה להתחיל לתקן, מלחלק עיצות ולתת ציונים אף קבוצה לא לקחה אליפות, צריך להזיע על המגרש קצת. חומוס אצל עליקרוואן, עלינו. ומילה זו מילה אצלנו כמו שאתה יודע. לפחות זו תכונה טובה של קופים. ( שים לב, לא נכנסתי בכלל לדיון שלכם על שחיתות, הגבתי רק להערה שלך, אני נוטה להסכים איתך הנושא הדיון). עופר, לטעמי מיצינו את הדיון הפומבי. זה מתחיל לקבל טעם לואי, ונכנס לסחרור . בוא נעצור כאן ברשותך. אם תרצה להמשיך בכל זאת ניתן לעשות זאת בדרכים הרגילות ולא מעל גבי הפורום.
Izik Bakshi פורסם מרץ 25, 2008 דיווח פורסם מרץ 25, 2008 עופר, רשמתי ואמרתי שהדברים שכתבת היו לי ברורים ולא חשבתי לרגע שקראת למישהו קוף (מקסימום אני הקוף היחיד.... ), אני מעריך שזה בגלל שאני מכיר אותך ומפרש את דבריך בצורה שונה ובכיוון אחר, לא כולם מכירים את הרקע שלך והנסיון ולכן גם אולי לא מפרשים כמוני את דבריך, ויכולים חלילה להיפגע בגלל שלא הבינו, זו לא כוונתך ולא כוונת אף אחד מהכותבים כאן. ואני מעריך שהדיון לא היה מגיע לאן שהגיע אם ההית מוסיף בהתחלה את הדברים שכתבת בסוף. איש לא קרא לאדם כלשהו קוף, נא לקרוא שוב ולהבין. אני כתבתי כי בחבורת קופים אין שחיתות. מכיוון שמסכימים כי בצל קורתנו השחיתות קיימת, המסקנה המתבקשת מכך היא כי לא יכלתי להתכוון שאנחנו קופים
yoyoo פורסם מרץ 25, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2008 היום היתקשרתי למדור צוות אוויר ואמרו שאני לא מתאים מבחינת הנתונים שלי :cry: :cry: שאלתי אותם איזה בידיוק נתונים לא מתאימים והם אמרו שהם לא יכולים להגיד. יש משהו לעשות בישביל שבכל זאת להתקבל למיונים?
yoyoo פורסם מרץ 25, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2008 אין מה לעשות? מישהו אני מבואס תחת :cry: תנו תיקווה אנשים
Matan Solomon פורסם מרץ 25, 2008 דיווח פורסם מרץ 25, 2008 בנאדם אם תכתוב הודעות בפורום זה לא יעלה את הקב"א שלך. כמו שרשמו לך כבר כמה פעמים בשרשור הזה, תבקש אישור חריג להגיע למבדקי צוות אוויר ואולי תקבל, אם לא תקבל אין מה לעשות זה מה יש.