Aviran פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אחרי שלא מזמן הוציא רשיון מכשירים, עבר בן צוובנגר (VATIL , מבחן מעשי וקיבל CPL (רשיון טייס מסחרי). כל הכבוד לבן על ההתמדה, היכולת וההצלחה! שיהיו לך הרבה המראות ונחיתות בטוחות בתור טייס מסחרי, ושמספר הנחיתות יהיה שווה למספר ההמראות בן, בקרוב ATPL, אה? :mrgreen: אגב, אם מדברים על זה, מה עם מדר"ט? בתכנון?
תומר עינבר פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 מזל טוב בן! כל הכבוד! עכשיו שאלה: מה נותן רישיון טייס מסחרי? אפשר לעבוד עם חברת תעופה?
Ben Zwebner פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 תומר עינבר כתב: מזל טוב בן! כל הכבוד!עכשיו שאלה: מה נותן רישיון טייס מסחרי? אפשר לעבוד עם חברת תעופה? קודם כל, תודה רבה חברה! רשיון מסחרי מאפשר לך להטיס עבור תשלום אבל זה קצת מורכב. עכשיו מותר לי להטיס כל מיני גוררח באנרים, צנחנים, מטוסי ריסוס וגם מותר לי להעביר מטוסים ממקום למקום (לדוגמא: קנית מטוס בEBAY אבל המטוס נמצא בניו יורק ואתה בפלורידה ואין לך זמן להביא אותו בעצמך) ועוד כמה דברים מסוג הזה. (וכמובן, גם להדריך מותר ברגע שאני עובר את קורס ההדרכה. כדי להיות טייס מפקד עבור נוסעים, אני צריך 500 שעות שמותוכם X לילה, X קרוס קאנטרי וכו'...
Niv Malin פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 Ben - VATIL8 כתב: תומר עינבר כתב: מזל טוב בן! כל הכבוד!עכשיו שאלה: מה נותן רישיון טייס מסחרי? אפשר לעבוד עם חברת תעופה? קודם כל, תודה רבה חברה! רשיון מסחרי מאפשר לך להטיס עבור תשלום אבל זה קצת מורכב. עכשיו מותר לי להטיס כל מיני גוררח באנרים, צנחנים, מטוסי ריסוס וגם מותר לי להעביר מטוסים ממקום למקום (לדוגמא: קנית מטוס בEBAY אבל המטוס נמצא בניו יורק ואתה בפלורידה ואין לך זמן להביא אותו בעצמך) ועוד כמה דברים מסוג הזה. (וכמובן, גם להדריך מותר ברגע שאני עובר את קורס ההדרכה. כדי להיות טייס מפקד עבור נוסעים, אני צריך 500 שעות שמותוכם X לילה, X קרוס קאנטרי וכו'... יאלללה תתחיל לגהץ את השמיים! מזל טוב, והמון הצלחה בהמשך.
Aviran פורסם מרץ 30, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 30, 2008 Ben - VATIL8 כתב: תומר עינבר כתב: מזל טוב בן! כל הכבוד!עכשיו שאלה: מה נותן רישיון טייס מסחרי? אפשר לעבוד עם חברת תעופה? קודם כל, תודה רבה חברה! רשיון מסחרי מאפשר לך להטיס עבור תשלום אבל זה קצת מורכב. עכשיו מותר לי להטיס כל מיני גוררח באנרים, צנחנים, מטוסי ריסוס וגם מותר לי להעביר מטוסים ממקום למקום (לדוגמא: קנית מטוס בEBAY אבל המטוס נמצא בניו יורק ואתה בפלורידה ואין לך זמן להביא אותו בעצמך) ועוד כמה דברים מסוג הזה. (וכמובן, גם להדריך מותר ברגע שאני עובר את קורס ההדרכה. כדי להיות טייס מפקד עבור נוסעים, אני צריך 500 שעות שמותוכם X לילה, X קרוס קאנטרי וכו'... חשבתי שבשביל להיות טייס מפקד בטיסות נוסעים צריך ATPL :shock: כנראה שיש לי עוד ממה ללמוד
DUDU2231 פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 בן מזל טוב!!!! קדיממהה!! ATPL!!!! אלעל מחכה לך! בהצלחה
noamkn פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 מזל טוב! הרבה גאוה לחטיבה! המשך להתקדם ותחזור כבר!
yoyoo פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 יואווו כבודד בנאדם!! :wink: מזל טוב כמה שנים לוקח לילמוד כדי להוציא רישיון טייס מסחרי? לפי משאני יודע להוציא רישיון טייס מסחרי זה עסק יקר מאוד לא?
Baruch Spiegel פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 Ben - VATIL8 כתב: מטוסי ריסוס וואלה, אני הייתי מסתפק בזה. תמצית חוויית הטיסה! אין עליהם ! כל הכבוד בן !
Zeev Bucki פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 כל הכבוד בן בהצלחה בהמשך הדרך! בוקי זאב:4X-MJB
אורח פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 מזל טוב בן, תהנה מכל רגע ומי יתן ונחנוך אותך במוקאפים באלעל
avigilad99 פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 מזל"ט בן! תמיד אמרתי שעוד תגיע לאלעל ולא שיניתי את דעתי. Good luck my man!!!
David Aronovich פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 מזל טוב בן וכל הכבוד על ההתמדה!!! בהצלחה בהמשך
Ben Zwebner פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 thanks everyone! its been a LOOOOOONG 7 years, but finally I made it! :mrgreen:
Etai Charit פורסם אפריל 1, 2008 דיווח פורסם אפריל 1, 2008 Ben - VATIL8 כתב: thanks everyone!its been a LOOOOOONG 7 years, but finally I made it! :mrgreen: קצת באיחור, קבל סחטיין ענק ממני!