AaronDagan פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 שלום, כמי שממונה על שמירת האינטרסים של "ישראייר" ( ), אני שמח לבשר לכל חברי החטיבה על בואו לארצנו הקטנטונת של המטוס החדש מדגם A330-223 והמצטרף לצי המורחב של ישראייר. המטוס הזה - שמספר הזנב שלו יהיה 4X-ABE - יטוס רוב הזמן על הקו לניו יורק, עם גיחות לאירופה עפ"י צרכי החברה. בשלב זה של הענינים אין תכנון לבנגקוק. המטוס אמור להגיע ארצה בטיסת מסירה (DELIVERY) מחר בערב, נחיתה משוערת בשעה 2100 ז.מ. מספר טיסה ISR800. כידוע, החברה מבססת את הצי שלה על תוצרת איירבאס ולכן גם 2 מטוסי ה-A320 הטסים בשירותה בשנה האחרונה יעברו בשבועות הקרובים "תהליך גיור" ויקבלו סימון ישראלי. הטיסה המסחרית הראשונה של ABE תהיה במוצ"ש הקרוב, טיסה ISR101 ל-JFK, שהיא מהווה למעשה שני חידושים: חידוש הפעלת הקו הסדיר לניו יורק ושימוש במטוס החדש על הקו הזה עם כל מה שהוא מציע לנוסעים (283 בסה"כ). ובלי סימולטור אי-אפשר: בחור בשם אילייה אמור להעלות גירסה צבועה בצבעי ישראייר של דגם כזה על בסיס החבילה הכוללת של FEELTHERE WILCO. אני מאד מקווה ששני הנושאים יצטלבו בימים אלה. יום טוב לכולכם.
Niv Malin פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 וזה המטוס בצבעי החברה הספרדית: http://www.airliners.net/open.file/1202706/M/
AaronDagan פורסם מרץ 31, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2008 וזה המטוס בצבעי החברה הספרדית:http://www.airliners.net/open.file/1202706/M/ 1. המטוס מוחכר מחברת EUROFLY . חברת AIRCOMET לא צד בעסקה. 2. כמו שאמרתי, המטוס ייצא מההנגר עם צביעה של ישראייר ומספר זנב כנאמר.
Niv Malin פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 וזה המטוס בצבעי החברה הספרדית:http://www.airliners.net/open.file/1202706/M/ 1. המטוס מוחכר מחברת EUROFLY . חברת AIRCOMET לא צד בעסקה. 2. כמו שאמרתי, המטוס ייצא מההנגר עם צביעה של ישראייר ומספר זנב כנאמר. אז האם התמונה הנ"ל אינה תמונה של המטוס המדובר?
FlightHut פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 כל כך חבל שהוא לא בא קצת לפני ב-5 או שש ככה אני הולך לILS מחר עם יוסי...מי שרוצה לבוא שיישלח לי הודעה למסן
AaronDagan פורסם מרץ 31, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2008 וזה המטוס בצבעי החברה הספרדית:http://www.airliners.net/open.file/1202706/M/ 1. המטוס מוחכר מחברת EUROFLY . חברת AIRCOMET לא צד בעסקה. 2. כמו שאמרתי, המטוס ייצא מההנגר עם צביעה של ישראייר ומספר זנב כנאמר. אז האם התמונה הנ"ל אינה תמונה של המטוס המדובר? התמונה היא של המטוס כפי שהוא נמסר לישראייר. לאחר שייצא מההנגר עם הרישוי הישראלי הוא יהיה בצבעי ישראייר עם הלוגו וכו.
moshe elbaz פורסם אפריל 1, 2008 דיווח פורסם אפריל 1, 2008 יטיס אותו צוות זר??? כי אני רואה את יוהן הקברניט של ה320 טוחן טיסות חניכה כבר כמה חודשים
AaronDagan פורסם אפריל 1, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2008 יטיס אותו צוות זר??? כי אני רואה את יוהן הקברניט של ה320 טוחן טיסות חניכה כבר כמה חודשים שאלה מצויינת ולהלן תשובה ברורה: בתחילת דרכו בישראייר המטוס יוטס ע"י טייסי החברה שעברו הכשרה בטולוז בליווי טייסים של איירבאס, עד שיקבלו הגדר מקצועי (יעברו את טיסת ה-CHECK) על המטוס. לאחר שיוכשר צוות טייסים כנדרש. המטוס יוטס בלעדית ע"י טייסי החברה. בימים הקרובים תוכלו לראות המטוס בשמי הארץ בדרכו לטיסות אימונים בלרנקה ובחזרה, עד מועד כניסתו לטיסות הקו ל-JFK בסוף שבוע זה.
AaronDagan פורסם אפריל 1, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2008 שלום,המטוס אמור להגיע ארצה בטיסת מסירה (DELIVERY) מחר בערב, נחיתה משוערת בשעה 2100 ז.מ. מספר טיסה ISR800. יום טוב לכולכם. כמו כל תכנית שמתבססת על שינויים, המטוס מתאחר מציריך ומתוכנן לנחות בנתב"ג בשעה 2345 UTC שזה 0245 ז.מ. (לפי שעון קיץ). לידיעת מי שתכנן להגיע ל-ILS.
Waheb פורסם אפריל 1, 2008 דיווח פורסם אפריל 1, 2008 כל כך חבל שהוא לא בא קצת לפני ב-5 או שש ככהאני הולך לILS מחר עם יוסי...מי שרוצה לבוא שיישלח לי הודעה למסן אתה עדיין מתכוון להגיע ל ILS ?
AaronDagan פורסם אפריל 2, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2008 שלום,המטוס אמור להגיע ארצה בטיסת מסירה (DELIVERY) מחר בערב, נחיתה משוערת בשעה 2100 ז.מ. מספר טיסה ISR800. יום טוב לכולכם. כמו כל תכנית שמתבססת על שינויים, המטוס מתאחר מציריך ומתוכנן לנחות בנתב"ג בשעה 2345 UTC שזה 0245 ז.מ. (לפי שעון קיץ). לידיעת מי שתכנן להגיע ל-ILS. עדכון - יום רביעי 02.4.08 0930 ז.מ. נכון לדקות אלו, המטוס מתוכנן לנחות בנתב"ג בשעה 1500 ז.מ.. אין טעם לחזור על המנטרה מלמעלה שכל תכנית וכו וכו וכו....... נקווה לטוב.
AaronDagan פורסם אפריל 2, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2008 שלום,המטוס אמור להגיע ארצה בטיסת מסירה (DELIVERY) מחר בערב, נחיתה משוערת בשעה 2100 ז.מ. מספר טיסה ISR800. יום טוב לכולכם. כמו כל תכנית שמתבססת על שינויים, המטוס מתאחר מציריך ומתוכנן לנחות בנתב"ג בשעה 2345 UTC שזה 0245 ז.מ. (לפי שעון קיץ). לידיעת מי שתכנן להגיע ל-ILS. עדכון - יום רביעי 02.4.08 0930 ז.מ. נכון לדקות אלו, המטוס מתוכנן לנחות בנתב"ג בשעה 1500 ז.מ.. אין טעם לחזור על המנטרה מלמעלה שכל תכנית וכו וכו וכו....... נקווה לטוב. שעה 1135 ז.מ. - עדכון אחרון להיום !!! המטוס לא מגיע היום ארצה עקב בעיות ביורוקרטיות (ניירת, אישורים) בשוויץ. טקס ההשקה שהיה אמור להתקיים בצהריים בנתב"ג נדחה. נקווה לבשורות טובות......
moshe elbaz פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 אהרון אל תעלב בלי לדעת מה קרה בדיוק אבל הרגשה אישית שלישישראייר לא פעם מתנהלת בחובבניות יתרה.
AaronDagan פורסם אפריל 2, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2008 אהרון אל תעלב בלי לדעת מה קרה בדיוק אבל הרגשה אישית שלישישראייר לא פעם מתנהלת בחובבניות יתרה. א. יש לי כלל בסיס לא להעלב מכל מה שנכתב בפורום הזה. ב. לעיניננו, העובדות: אני מבין בין המילים שיש לך אישית כעובד ארקיע (לפחות עפ"י הלוגו) נסיון מצטבר מול "החובבנות היתרה" של ישראייר כהגדרתך. אז מה? אין דבר מושלם, ואתה בוודאי מודע גם לכך אצלכם (אם אתה אכן עובד ארקיע). במקרה הזה - עיכוב הגעתו של המטוס נובע רק בגלל העדר מסמכים מסויימים שלא הגיעו מהחברה הספרדית שהפעילה את המטוס לפנינו לשלטונות בשוויץ ולמינהל הישראלי. חוץ מזה עוד פרט שולי לחלוטין: בבדיקות בציריך (במסגרת A CHECK ) התברר לאנשינו שם שיש בעיות במנוע אחד מתוך השניים, והוחלט להחליפו במקום. מעבר לכל זה הכל כשורה ואני משוכנע שטקס קבלת פנים והשקה יערך במועד אחר. כל המוזמנים - כולל שר התחבורה - קיבלו את ההסבר שלנו בהבנה וברוב סימפטיה. יום טוב.
moshe elbaz פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 א. אני לא עובד אל על ולא ארקיע ולא ישראייר יש לי ממשק בסיסי ביותר עם שלושת החברות . ב. כמה כשלונות רצינים שקרו לישראייר לאחרונה * כשלון בתחזוקה ובתצורה של ה320 ברמה הכי בסיסת מספיק לעלות למטוס ולראות כסאות שבורים מנורות שנופלות אפילו הסירטון בטיחות מוקרן שחור לבד בגלל תקלה. * מחסור בחלקי חילוף ואחזקה לאיירבס וכל חלק שמתקלקל יצטרך להשלח מצרפת ובמקרה הגרוע הטכנאים לא תמיד מצליחים לתקן. * 767 שלא הצליח להשלים את הקו חזרה מניו יורק והיה צריך לעשות נחיתות ביניים בגלזגו או סטנסד על מנת לתדלק והפסד כספי כבד לחברה. * אפילו ברמה של חישובי דלק תשאל טייס בישראייר ממתי הוא מחשב דלק והוא יגיד לך שמזמן ההמראה מתחיל החישוב לא כולל הtaxi מה שגורם לנחיתות ביניים. * חוסר יכולת בסיסית לקיים את יעדי החברה במסגרת שמים פתוחים כגון טיסות לבנקוק ופוקט. * איחורים בזמני הטיסות הם כמעט דבר שבשגרה. בגדול הרגשה שלי הם שהחברה לבשו מכנסיים במידה קצת שגדולה עליהם שמים פתוחים זה יפה וטוב השאלה היא אם החברה יכולה לעמוד בתחרות מול שלוש חברות ורביעית בדרך לארה"ב בכבוד.
איליה פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 tayas42[/b]":1r9a55fv]ובלי סימולטור אי-אפשר: בחור בשם אילייה אמור להעלות גירסה צבועה בצבעי ישראייר של דגם כזה על בסיס החבילה הכוללת של FEELTHERE WILCO. לגבי צביעת המודל של FT/Wilco A332 - דבר יתאפשר כמובן רק לאחר פרסום תמונות של מטוס אמיתי. הצביעה תבוצע למרות ש-FT/Wilco טרם תקנו את הבאג של זוג כורסאות שאפות לפני המטוס (במצב של VC). בעבר כבר כתבתי על זה: