תומר עינבר פורסם אפריל 4, 2008 דיווח פורסם אפריל 4, 2008 World Airways's first Boeing 747-400 converted freight. Just left Bedek factory after finishing all the work for the very first test flight. Hope the flight went well. Another nice and rare bird from TLV! http://www.airliners.net/open.file?id=1 ... &photo_nr= מה דעתכם? *קרדיט לרועי שר
Yarden Antebi פורסם אפריל 4, 2008 דיווח פורסם אפריל 4, 2008 שזה ה 744BCF (BOEING CONVERTED FREIGHTER) הראשון של וורלד.
תומר עינבר פורסם אפריל 4, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2008 שזה ה 744BCF (BOEING CONVERTED FREIGHTER) הראשון של וורלד. מצחיק... אני מדבר על מה זה CONVERTED FREIGHTER, איזה שילוב בדיוק עשו בו? מה מיוחד בו?
Ben Cohen פורסם אפריל 4, 2008 דיווח פורסם אפריל 4, 2008 שזה ה 744BCF (BOEING CONVERTED FREIGHTER) הראשון של וורלד. מצחיק... אני מדבר על מה זה CONVERTED FREIGHTER, איזה שילוב בדיוק עשו בו? מה מיוחד בו? לדעתי מדובר על מטוס מטען שאפשר להסב במידת הצורך למטוס נוסעים.
Yarden Antebi פורסם אפריל 4, 2008 דיווח פורסם אפריל 4, 2008 שזה ה 744BCF (BOEING CONVERTED FREIGHTER) הראשון של וורלד. מצחיק... אני מדבר על מה זה CONVERTED FREIGHTER, איזה שילוב בדיוק עשו בו? מה מיוחד בו? שום שילוב, הסבה ממטוס נוסעים למטוס מטען.