Matan Solomon פורסם אפריל 11, 2008 דיווח פורסם אפריל 11, 2008 טוב סופית אני סוגר בבסיס בשישבת הזה :x תהנו אנשים!!!! אני בטוח שיהיה מדהים! ניסים, תמסור ד"ש לצוות המגדל שם
Nisim Shoval פורסם אפריל 11, 2008 דיווח פורסם אפריל 11, 2008 מתן - אמסור אך אגיע רק ל 4 -5 שעות אחרונות אני מניח כמו שציינתי יוצאים לטיול גיפים כמה משפחות יש תיכנון לפרסם את זה ב VATSIM גם שיבואו טייסים ממדינות אחרות? חשבנו לפרסם מספר מסלולי IFR מומלצים בארץ כמו לאילת, עובדה, חיפה, ראש פינה? קיצר תשמרו לי כיסא ל 4 שעות האחרונות של הארוע... :roll:
moshe elbaz פורסם אפריל 11, 2008 דיווח פורסם אפריל 11, 2008 בנוהל 814 פנימי ועוד קויקי מילאנו 381 של 8 בבוקר יציאה ונחיתה 382 ב5 בערב
Aviran פורסם אפריל 11, 2008 דיווח פורסם אפריל 11, 2008 שתי שאלות: א) העמדות יכללו קרקע מזרח\קלירנס\TMA או שאת הקרקע מזרח+קלירנס יקבל קרקע מערב ואת ה-TMA יקבל גישה? ב) יוכלו לעלות פקחים על מגדלים בתוך הארץ (חיפה, שדה דב וכו') בלי קשר לאירוע אבל מהבית, נכון? אני בטוח שיהיה אירוע מדהים ומקווה שאוכל לטוס.
Barak פורסם אפריל 14, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2008 שתי שאלות:א) העמדות יכללו קרקע מזרח\קלירנס\TMA או שאת הקרקע מזרח+קלירנס יקבל קרקע מערב ואת ה-TMA יקבל גישה? ב) יוכלו לעלות פקחים על מגדלים בתוך הארץ (חיפה, שדה דב וכו') בלי קשר לאירוע אבל מהבית, נכון? אני בטוח שיהיה אירוע מדהים ומקווה שאוכל לטוס. שלום אבירן, התשובות לשאלותיך נמצאות בשרשור מנהלות. תודה.