Nadav פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 חברים מגיע מזל טוב גדול לעוז זסלר! הבחור עבר בהלצחה את החלק השני של המבחן המעשי והחל מהיום בצהריים הוא נמנה עם קהילת טייסי התעופה הקלה בארצנו הקטנטונת. עוז סיים היום דרך ארוכה של שנה וחצי (פלוס, מינוס) מהרגע שגמלה בליבו ההחלטה להתחיל בקריירת טייס. יש לו עוד דרך ארוכה, אבל אפשר להגיד שהיום הוא עבר את המשוכה הראשונה. אני רוצה לאחל לו ששאר המשוכות יהיו קלות בהרבה מהאחרונה. מי ייתן וכולנו נזכה לשמוע את "קברניט זסלר" באחת מטיסות ישראייר או ארקיע שבהן נטוס. רובכם לא מכירים אותנו (אותי ואת עוז), אבל אני יכול להבטיח לכם שאנחנו עוקבים רבות אחרי מה שמתרחש בפורום ובקהילת ואטיל הקטנה שלנו. מילת פירגון קטנה לכולכם: עוז הוא אחד הטייסים המקצועיים שאני נתקלתי בהם. אני רוצה להאמין שאת המיומנות והידע הרב, אפשר לזקוף לזכות החטיבה הזו והאנשים הנפלאים שעוזרים להרים אותה לרמה הריאליסטית ביותר שיש. אומנם אתם לא תצאו מפה עם רשיון טייס אמיתי, אבל את הבסיס תמיד אפשר להגיד שהתחלתם כאן עכשיו אתם בטח שואלים למה כתבתי "מלח". אז הסיבה היא שעוז מתחיל ממש היום את עונת הקרוזים על אחת האוניות שמפליגות מחיפה ומאשדוד, לכן אני מסופק אם הוא יראה את ההודעה הזו עד הפעם הבאה שהוא חוזר לארץ. זה לא צריך להפריע לכולם לפרגן לו... אז גבר גבר: שיהיו הרבה המראות והרבה נחיתות (שוות במספרן) והכי חשוב - שיהיה בכיף!
zvi rodes פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 בהצלחה עוז ,כל הכבוד לך על הדבקות למטרה ואל תשכח להכניס אותי לקוקפיט כשתהיה קפטן.
Amir Paz פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 מזל טוב! עכשיו רק נשאר לך לצבור 100 שעות מפקד לעשות הגדר מכשירים, לבנות עוד 400 שעות ולעבוד שנתיים בסקאיי - להגיע ל1000 שעות ולעשות 50 שעות שעות דו מנועי במונאייר.. במקביל לעשות תואר ראשון ולשבת הרבה הרבה בפרגולה בהרצליה - ואז נשמע אותך שומר 10 מתקרב SIVAK בהצלחה בהמשך :!: :wink: