Elad Levy פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 אהלן ,לא מזמן ניסתי את המטוס המטוס של Eurowings טיפה ישן אבל דיי חביב ובעל אחלה תכונות האם עוד מישהו ניסה אותו פה ומה דעתו עליו?
תומר עינבר פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 הנושא לא מתאים לפה אלעד, הוא צריך להיות בפורום תמיכה.. בקשר למטוס, ניסיתי אותו גם, הוא לא רע בכלל.
Oran Terner פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 הנושא לא מתאים לפה אלעד, הוא צריך להיות בפורום תמיכה..בקשר למטוס, ניסיתי אותו גם, הוא לא רע בכלל. למה אתה אומר לו אם הוא מתאים או לא?! אם הוא לא מתאים אחראי פורום יעיר לאלעד אתה לא אחראי פורום אז אל תתן הערות!
אורח פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 הנושא לא מתאים לפה אלעד, הוא צריך להיות בפורום תמיכה..בקשר למטוס, ניסיתי אותו גם, הוא לא רע בכלל. למה אתה אומר לו אם הוא מתאים או לא?! אם הוא לא מתאים אחראי פורום יעיר לאלעד אתה לא אחראי פורום אז אל תתן הערות! ואתה אחראי פורום שאתה מחלק הערות ? :wink:
Elad Levy פורסם אפריל 10, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2008 תודה על התשובות אני לא ביקשתי עזרה ממישהו רק שאלתי מה אתם חושבים על המטוס מי שניסה...מה הקשר פורום תמיכה..אין לי שום תקלה או משהו.
Eldar Sella פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 הנושא לא מתאים לפה אלעד, הוא צריך להיות בפורום תמיכה..בקשר למטוס, ניסיתי אותו גם, הוא לא רע בכלל. תומר, תשאיר לנו את העבודה.
Oran Terner פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 הנושא לא מתאים לפה אלעד, הוא צריך להיות בפורום תמיכה..בקשר למטוס, ניסיתי אותו גם, הוא לא רע בכלל. למה אתה אומר לו אם הוא מתאים או לא?! אם הוא לא מתאים אחראי פורום יעיר לאלעד אתה לא אחראי פורום אז אל תתן הערות! ואתה אחראי פורום שאתה מחלק הערות ? :wink: חח.. זאת הערה לעתיד..
Chen Cohen פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 אהלן ,לא מזמן ניסתי את המטוס המטוס של Eurowings טיפה ישן אבל דיי חביב ובעל אחלה תכונות האם עוד מישהו ניסה אותו פה ומה דעתו עליו? מצחיק אתה...נסית את המטוס, יש לך דעה בנוגע אליו, מה אתה צריך לשמוע דעות של אחרים? אתה רוצה לאמץ דעה אחרת?
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 10, 2008 דיווח פורסם אפריל 10, 2008 מושיקו קרע את ג'ולייט 10 אתו. גם איתי ארנון.
Elad Levy פורסם אפריל 10, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2008 אהלן ,לא מזמן ניסתי את המטוס המטוס של Eurowings טיפה ישן אבל דיי חביב ובעל אחלה תכונות האם עוד מישהו ניסה אותו פה ומה דעתו עליו? מצחיק אתה...נסית את המטוס, יש לך דעה בנוגע אליו, מה אתה צריך לשמוע דעות של אחרים? אתה רוצה לאמץ דעה אחרת? אני יגיד לך למה אני לא חרשתי עליו ורציתי לשמוע דעה של אנשים שמכירים את המטוס וטסו איתו על תקלות ובעיות אופיניות ודעה כללית..