Yoni פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 הועלה בימים אלו רעיון להקים מנוע חיפוש לנתיביCVFR בישראל. המשתמש בעצם רושם את שדה היעד והמוצא ומהירות השיוט, ולאחר מכן, מופיעה טבלה ובכל לג מופיע הנקודה, הכיוון, הגובה והזמן המשוער מנקודה לנקודה לפי מהירות השיוט שאותו קבע. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, האם כדאי? האם לא? ולמה. אם יש לכם עוד רעיונות, נשמח לשמוע. תודה.
Asaf Brietbard פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 לדעתי לפתוח מפה ולתכנן נתיב (הגבהים כבר מוכתבים), הרבה יותר מעניין ומאתגר מאשר להוריד תוכנית טיסה קיימת. בהמשך הקורס ובעיקר אחרי הסולו (כלומר, אחרי הקורס) תוכלו להשתמש בעקרונות הניווט שלמדתם ולתכנן טיסה ב"מרשה חריג" - כלומר, לא בנתיבים המוכרים אלא עפ"י נקודות שתתכננו מראש. אז האתגר הוא לזהות את הנקודות ולהגיע ליעד עפ"י התכנון.
AsafSaar פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 אני מוכן לעזור בפיתוח תוכנה כזו, יודע VB. בכל מקרה, אני חשבתי גם על תוכנה שתחשב את את הזמן בכל קטע. לדוגמא אתה טס, תל אשרף-קאנטרי אז אתה מכניס גובה, מהירות והוא נותן לך את הזמן המשוער בקטע. אפשר גם להוסיף רוחות. אשמח לשמוע גם כן את דעתכם בנושא.
Shireto Shahar פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 אני מוכן לעזור בפיתוח תוכנה כזו, יודע VB.בכל מקרה, אני חשבתי גם על תוכנה שתחשב את את הזמן בכל קטע. לדוגמא אתה טס, תל אשרף-קאנטרי אז אתה מכניס גובה, מהירות והוא נותן לך את הזמן המשוער בקטע. אפשר גם להוסיף רוחות. אשמח לשמוע גם כן את דעתכם בנושא. בשביל זה צריך דף, עט, וברוכי. :mrgreen:
Yuval Fishler פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 כבר קיים בעיט שנים, זה נקרא BLACKBOX לפי הבנתי ב-BLACKBOX התוכנה קובעת לך את הנתיבים (תקנו אותי אם אני טועה), בתוכנה הנ"ל אתה קובע את המסלול והיא רק נותנת לך את הנתיב.
Ido Rosenthal פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 אתה יכול לקבוע מוצא ויעד והיא תתן לך את הנתיב יש גם אפשרות לחפש נתיב ע"פ זמן, אתה רושם שבא לך לטוס 30 דק' וזה נותן לך משהו באזור
Yoni פורסם אפריל 15, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 15, 2008 חוץ מזה שכדי שתוכל להשתמש בBB אתה צריך לעבור את המבחן של עיט ולא כולם רוצים/ יודעים וכדומה.
AsafSaar פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 אני מוכן לעזור בפיתוח תוכנה כזו, יודע VB.בכל מקרה, אני חשבתי גם על תוכנה שתחשב את את הזמן בכל קטע. לדוגמא אתה טס, תל אשרף-קאנטרי אז אתה מכניס גובה, מהירות והוא נותן לך את הזמן המשוער בקטע. אפשר גם להוסיף רוחות. אשמח לשמוע גם כן את דעתכם בנושא. בשביל זה צריך דף, עט, וברוכי. :mrgreen: אז בואו נחסוך את כל הזיהום שיוצא מיצור הדף, כנ"ל העט. נבנה טופס בVB ונשים תמונה של ברוכי[כדי שיהיה מציאותי] אולי ככה זה יתקרב? אני מוכן לעבוד על סקיצה מחר.
Shireto Shahar פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 אני מוכן לעזור בפיתוח תוכנה כזו, יודע VB.בכל מקרה, אני חשבתי גם על תוכנה שתחשב את את הזמן בכל קטע. לדוגמא אתה טס, תל אשרף-קאנטרי אז אתה מכניס גובה, מהירות והוא נותן לך את הזמן המשוער בקטע. אפשר גם להוסיף רוחות. אשמח לשמוע גם כן את דעתכם בנושא. בשביל זה צריך דף, עט, וברוכי. :mrgreen: אז בואו נחסוך את כל הזיהום שיוצא מיצור הדף, כנ"ל העט. נבנה טופס בVB ונשים תמונה של ברוכי[כדי שיהיה מציאותי] אולי ככה זה יתקרב? אני מוכן לעבוד על סקיצה מחר. עכשיו ברצינות, צור קשר עם ברוכי. אם יהיה לו זמן הוא יוכל לעזור לך.
Ido Rosenthal פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 חוץ מזה שכדי שתוכל להשתמש בBB אתה צריך לעבור את המבחן של עיט ולא כולם רוצים/ יודעים וכדומה. מי שלא יודע כדאי מאוד שילמד, 50% מהמבחן הזה הם חוקים שחייבים להכיר כדי לטוס ברשת ועוד 50% תפעול בסיסי של C172. בעבר היתה גם תוכנה נפרדת PATHFINDER שסודרי עשה, אפשר לספור את מספר הפעמים שנעשה בה שימוש על יד אחת
AsafSaar פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 חוץ מזה שכדי שתוכל להשתמש בBB אתה צריך לעבור את המבחן של עיט ולא כולם רוצים/ יודעים וכדומה. מי שלא יודע כדאי מאוד שילמד, 50% מהמבחן הזה הם חוקים שחייבים להכיר כדי לטוס ברשת ועוד 50% תפעול בסיסי של C172. בעבר היתה גם תוכנה נפרדת PATHFINDER שסודרי עשה, אפשר לספור את מספר הפעמים שנעשה בה שימוש על יד אחת צודק, אולם חלק מהאנשים בכלל לא רוצים להתחייב להיות בחברה וירטואלית ולכן אין להם אופציה להשתמש בתוכנה. שחר,אני אשתדל ליצור קשר ולהתחיל לפתח דבר כזה. ברוכי תהייה מוכן!
Baruch Spiegel פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 אני מוכן לעזור בפיתוח תוכנה כזו, יודע VB.בכל מקרה, אני חשבתי גם על תוכנה שתחשב את את הזמן בכל קטע. לדוגמא אתה טס, תל אשרף-קאנטרי אז אתה מכניס גובה, מהירות והוא נותן לך את הזמן המשוער בקטע. אפשר גם להוסיף רוחות. אשמח לשמוע גם כן את דעתכם בנושא. בשביל זה צריך דף, עט, וברוכי. :mrgreen: אז בואו נחסוך את כל הזיהום שיוצא מיצור הדף, כנ"ל העט. נבנה טופס בVB ונשים תמונה של ברוכי[כדי שיהיה מציאותי] אולי ככה זה יתקרב? אני מוכן לעבוד על סקיצה מחר. עכשיו ברצינות, צור קשר עם ברוכי. אם יהיה לו זמן הוא יוכל לעזור לך. אסף, ננסה להתעלם מצליל של זלזול שנובע מההודעה שלך. אם יש כאן אנשים, שבניגוד לצפוי מעדיפים עט ונייר על עוד תוכנה אוטומטית, כנראה יש לזה סיבה. אם אתה לא מבין את הקטע, כנראה שמעולם לא ניסית. ההרשמה למחזור מספר 12 פתוחה עדיין. אם זה נראה לך פחיתות כבוד להירשם - אתה באמת באמת לא חייב. ברוכי.
noamkn פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 חוץ מזה שכדי שתוכל להשתמש בBB אתה צריך לעבור את המבחן של עיט ולא כולם רוצים/ יודעים וכדומה. מי שלא יודע כדאי מאוד שילמד, 50% מהמבחן הזה הם חוקים שחייבים להכיר כדי לטוס ברשת ועוד 50% תפעול בסיסי של C172. בעבר היתה גם תוכנה נפרדת PATHFINDER שסודרי עשה, אפשר לספור את מספר הפעמים שנעשה בה שימוש על יד אחת התוכנה הזו נמצאת היום באיזה שרת שניתן להוריד אותה ולבדוק אותה? לדעתי שווה להכין משהו כזה [זה גם מאוד מאוד פשוט]. מי שרוצה שימשיך לחשב בעט ונייר [אני מסכים שזה כיף ומאתגר] ומי שרוצה שישתמש בתוכנה. אני מוכן לעזור לך אסף בפיתוח.
Yuval Fishler פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 בקשר לפיתוח, חשבנו לעשות את זה בתור מנוע חיפוש באינטרנט עם פאנל ניהול וכך לא יהיה בעיה עם עזרה של אנשים בהוספת נתיבים ועידכונם.
Idan Traub פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 אני כרגע במחזור 11 ואני יודע vb אני ישמח בסיום הקורס או בחופש הגדול לעזור
BULGO1 פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 חברה כבוגר מחזור 1 של CVFR בזמנו הכנתי תוכנה כזו , שם שמים נקודת ציון יעד יציאה ונקודת יעדהגעה הוא מראה כיוון טיסה , גובה טיסה , מרחק טיסה כל מי שרוצה שיפנה למסנגר שלי ואתן לו bulgo_10@hotmail.com או יתקשר אליי 052-2236007 שמואל לוי 4X-S.L.B
Yoni פורסם אפריל 16, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2008 כפי שאני זוכר, נתתי לי לפני מספר שבועות תוכנה זו, האם זו התוכנה שעשית באקסל ? כאן מה שאנחנו רוצים לעשות הוא לרשום שדה יעד ומוצא והיא מוצאת לך ישירות את כל הנקודות בהם תעבור. כפי שאני זוכר את מה שאתה עשית, צריך לרשום כל לג בטיסה.
Baruch Spiegel פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 חברים יקרים. דעתי בנושא: תוכנה שתעזור מהר למצוא נתיב מנקודה א לנקודה ב היא דבר רצוי ומבורך. אבל... הכנת ניווט לקראת טיסת ניווט מגע בטיסת ראייה זה משהו אחר לגמרי. כדי למצוא נקודות הזדהות בדרך, כדי להכיר את הטופוגרפיה על הנתיב, כדי לסמן זמנים על הנתיב, כדי להכין מראש קווי סחיפה, לכל זה תוכנה כזאת לא תעזור בכלום. כדי להכין טיסת ניווט כמו שצריך תזדקקו לדף עם תכנית טיסה שאפשר לסמן עליו תוך כדי זמן הגעה בפועל לכל נקודה וזמן הגעה משוער מעודכן לנקודה הבאה. כמו כן תזדקקו למפה למי שרגיל לתוכנות אוטומטיות: מדובר ביריעה גדולה עליה מצויירים בקנה מידה טוואי השטח, יבשה, ים, עליה מסומנים ישובים, נחלים, כבישים וכל מה שבאמת צריך כדי להתמצאות בשטח אפשר לכתוב על היריעה הזו להדגיש במרקר נקודות הזדהות חשובות, לסמן זמנים , כיווונים לפני וגם במהלך הטיסה.
Yuval Fishler פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 כדי למצוא נקודות הזדהות בדרך, כדי להכיר את הטופוגרפיה על הנתיב, כדי לסמן זמנים על הנתיב, כדי להכין מראש קווי סחיפה, לכל זה תוכנה כזאת לא תעזור בכלום. כדי להכין טיסת ניווט כמו שצריך תזדקקו לדף עם תכנית טיסה שאפשר לסמן עליו תוך כדי זמן הגעה בפועל לכל נקודה וזמן הגעה משוער מעודכן לנקודה הבאה. כמו כן תזדקקו למפה כמובן שחייבים בכל מקרה מפה בזמן הטיסה, אך ההיתרון בתוכנה זאת היא לקבל את הנתיב, והזמן שיקח בין כל נקודה , לא השעה שבה תגיד לנקודה. בנוסף יוכלו להדפיס את התוכנית ושם להוסיף את ה- ETA וה- ATA בכתב. בכל מקרה תודה על הדעה.
AsafSaar פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 כדי למצוא נקודות הזדהות בדרך, כדי להכיר את הטופוגרפיה על הנתיב, כדי לסמן זמנים על הנתיב, כדי להכין מראש קווי סחיפה, לכל זה תוכנה כזאת לא תעזור בכלום. כדי להכין טיסת ניווט כמו שצריך תזדקקו לדף עם תכנית טיסה שאפשר לסמן עליו תוך כדי זמן הגעה בפועל לכל נקודה וזמן הגעה משוער מעודכן לנקודה הבאה. כמו כן תזדקקו למפה כמובן שחייבים בכל מקרה מפה בזמן הטיסה, אך ההיתרון בתוכנה זאת היא לקבל את הנתיב, והזמן שיקח בין כל נקודה , לא השעה שבה תגיד לנקודה. בנוסף יוכלו להדפיס את התוכנית ושם להוסיף את ה- ETA וה- ATA בכתב. בכל מקרה תודה על הדעה. ברוכי קודם כל אני מתנצל על הזילזול של העט והדף. אני מבין את כל הכיף שבתכנון. קבל את התנצלותי! אני מוכן להתחיל בפיתוח של תוכנה כזו מחר. היום טילתי לי מעט בנתב"ג ובצילומים לתוכנית טלויזיה, וטיפה לקחתי לי חופש מהמחשב. מחר אני אטפל בזה. בתור התחלה חשבתי לעשות תוכנה, שיחסית יהיה קל ליצור אותה, שזה זמן משוער מנקודה לנקודה עם אופציה להוספת נקודות וחישוב הזמן הכולל. אח"כ אמשיך הלאה. אשמח לשמוע דעתכם, מה אפשר להוסיף ומה לא, איך כמה ולמה. כל מי שיודע שפת תיכנות כזו או אחרת [כגון VB] מוזמן לפנות אלי. חג שמח לכם!
Yuval Fishler פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 אסף, לפני שאתה מתחיל צור איתי קשר בבקשה במסנג'ר- yuval_94@hotmail.co.il תודה!
Idan Traub פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 צור איתי קשר אומנם אני קצת חלוד אבל אני מוכן תמיד לעזור idantr@hotmail.com אם אתה צריך אחד שיפתח לך כמה שורות תוכנה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: