עבור לתוכן
ely129

737-800 של ירדן....

Recommended Posts

פורסם

אילן , לא ציפיתי לשמוע דברים כאלה ממך

את האמת לא שמעתי ממך כלום מאז פתיחת החברה

אני ממש לא נגד החטיבה אלא נגד אנשים מסויימים בחטיבה שהצטרפו אליה ,

זה ממה לא היה גורף לגבי כל החטיבה

אני לא תוקף את IA , ההפך אני בכלל לא רוצים להכיר בהם או להתחרות בהם וזו הייתה גישתי מההתחלה

מצטער אם אתה מאוכזב , ממשהו

תמיד חשבתי כך , ובן או איך שלא קוראים לבחור שמנהל אותה יודע מזה

פורסם

אני מתגעגע לחטיבה לפני כל המריבות האלה הייתם חייבים מלחמה אוף ואילן תודה רבה על התגובה שאמרת הממוצע גילאים שם יותר גבוה וזה כמה מבוגרים יש לכם למה? זה מעצבן ומעליב .........

תודה רבה לכולכם על המלחמה הזאת שלום וביי!!!

פורסם

אילן לדעתי אין כל טעם לדיון כל מה שנגיד וכל "טיל" או דעה שלא נשלח אליו לא תעזור כי זה החלטה לבסוף שלו... יש פה בלאגן וצריך לעצור את זה לפי דעתי לפני שיהיה פה פיצוץ אדיר

אלעל אני בטוח קיבלו את הדעות ומפה הם יעשו איתם מה שהם רואים לנכון לעשות וזהו...

הדיון חסר טעם וחסר כל טקט ועבר את גבול הטעם הטוב

פורסם

איתמר,

אף אחד לא מערער על זכותך (זכותכם, מפה לשם ברק, ירדן ואלון נדחקו הצידה בהודעה שלך) לקבוע את המדיניות של אל על.

אתם כמובן רשאים לבחון לקבל ולדחות, לתת או לא לתת תשובות.

אבל אני לא ראיתי התקפות כאן על אל על וירטואל. אני לא מבין מה פתאום נכנסתם לכזאת מגננה.

אנשים כאן הביעו את מרירותם עם פירסום המטוס כאן, תוך ניפנוף בעובדה שזה לא משהו שהם יוכלו להוריד. אנשים שניסו להתקבל אליכם ולא הצליחו - שוב, זה לגיטימי לחלוטין מבחינתכם - לא יוכלו לעולם להוריד את הצביעות האלה. שאתם מנפנפים להם מול העיניים.

כמו אילן, גם לי קשה לקבל את ההשלכה של כל הנושא לפתחו של ירדן.

את ההקשר בין החבילה לאל על וירטואל ירדן עשה בעצמו. ציטוט:

"זאת לא החלטתי, אבל אודיע לכם בקשר לזה מתי שתהיה החלטה מצד ההנהלה."

מה שאני בא לומר זה שאתם רשאים לעשות מה שאתם רוצים.

אתם רשאים לקבל או לא לקבל את מי שבא לכם, לפרסם באתר שלכם איזה צביעות שאתם רוצים, לבנות נתב"ג 2005 סופר יפה, לנדקלאס יותר מדויק משל זאב וMESH ברזולוציה של 10 מטר ולא לתת לאף אחד!

אבל תנסו לעצור שניה ולחשוב מה יוצא לכם מזה? מה בעצם יוצא לאל על מזה שהיא מונעת את הצביעות מכולם? ועוד לפרסם את זה עם תמונות? בשביל מה?

הרי אתם לא רוצים את המוני הטייסים הזאטוטים אצלכם בכלל!

בקיצור, תעשו עם זה מה שאתם רוצים. ירדן אמנם מוכשר מאוד, אבל הוא לא היחיד כאן שמסוגל/רוצה/יכול לצבוע מטוסים.

וכנרה שלשתף את הקהילה ביצירות שלו הוא לא רוצה (או שזו החלטה שלך, בעצם?) אז זה מה יש.

בהצלחה.

פורסם

טוב אז דיי כבר ! עכשיו אני רוצה להראות לכולם בדיוק את הבעיה:

1) אל על ווירטואל מפרסמים בפורום לכולם גם לאנשים שלא התקבלו לאל על ווירטואל וגם לאלה שלא קשורים לחברה בכלל- שירדן צובע מטוסים רק לאל על ווירטאול ומי שלא טייס שם או לא היתקבל לא יכול להוריד אותם.... לא יכול לטוס איתם !!!!!!

- אז למה ? למה בפורום ??? למה בפורום של כולם אם המטוסים של ירדן הם לא לכולם !?!?!?!

2) אל על ווירטואל גרמה בזה לאנשים להתעצבן עליהם ובגלל זה יש הרבה תגובות על אל על ווירטואל....

3) ירדן בן-דור !!!! של מי המטוסים האלה ???????????? המטוסים האלה שייכים לך !!!!!

למה אתה שואל את אל על ווירטואל ???? למה אתה צריך להגיע להחלטה איתם ????? אתה עושה מה שאתה רוצה.... אתה מפרסם את המטוסים האלה איפה שבא לך !!!!

אתה לא צריך להתחשב באל על ווירטואל !!! תעשה מה שנראה לך !!!

4) איתמר (נשיא אל על ווירטואל המכובד).... מה הקשר לישראל אירליינס מה אתה פתאום מדבר עליהם ???? דבר על החברה שלך !!!! כי היא גרמה להרבה אנשים להתעצבן !!!!

כולל אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5)ירדן בן-דור, אתה כותב שגם לישראל אירליינס יש מטוסים וסינרים בלעדיים שאפשר להוריד מהאתר שלהם !!!!! אבל גם ב AVSIM ובמקומות אחרים !! זה לא אותו הדבר !!!!!!!!!!!!!

אם אתה חושב שכן ! אז אתה צריך לפרסם באל על ווירטואל וגם, וגם ב AVSIM....

בישראל אירליינס יש הורדות בלעדיות שכולם אפשר גם לקבל ב AVSIM אתה ירדן מדבר על זה שאף אחד לא יוכל להוריד את המטוסים ! תעשה גם ב AVSIM וגם באל על !

6) ירדן היה צובע את המטוסים לכולם.... ואף היה טייס IA.... ופתאום יש חברה חדשה בשם אל עלווירטואל וירדן עובר לשם ופתאום צובע רק לטייסים ששם ולא לכולם כמו פעם !

איך אתה חושב ירדן שאנשים ירגישו אחרי כזה דבר ?!?!?!??!?!?!?!?!!??!?!?!

בגידה, חוסר רצינות, עצב, התעצבנות והכי חשוב..... התנתקות עם הקהילה שהייתה מגובשת עד עכשיו.....

שימו לב כולם איך שאל על ווירטואל גרמה לאנשים להתעצבן ומהומה גדולה בפורום !

והכל בגלל שהם גרמו לנו לקנאות ! למה הם היו צריכים לפרסם את הדברים שלהם בפורום הזה??

כל התשובות של הצוות שלהם ובמיוחד של איתמר גרמו לי ממש להתעצבן !!!!

יש להם 30 טייסים אם לא פחות והם מודיעים כזאת הודעה בפורום ???? למה בשביל מה ?

גרמו לכולם לקנאות בזה שלא יוכלו לטוס עם המטוסים של ירדן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני ממש עצבני !

"בברכה", נבו דר-פרל...

פורסם

בלי שום קשר לויכוח שהולך פה, אני רוצה לציין משהו לגבי מה שאיתמר אמר,

בבקשה די עם הקטע הזה של טייסים מכל העולם,

אני לא מבין את זה, כאילו מה, אם הטייס נולד בבריטניה אז זה הופך אותו ישר לטייס יותר טוב ממני או אולי מחנן, או אולי מאורן או מכל שאר חברי החטיבה ?

אני חושב שמיקום וגיל האנשים הוא הדבר האחרון שבכלל מתקרב להשפיע על רמה של חברת תעופה וירטואלית...

פורסם

נבו אתה יחסית חדש פה ירדן היה עוד באל על הקודמת נו טוב וירדן החליט לעשות רק לאל על אז מה אתם עצבנים על זה זה כמו שתגידו לבנאדם טוס עכשיו ללרנקה זאת החלטה של הבנאדם עם לטוס או לא וירדן החליט לתת את החבילה לאל על ואתם שוכחים מה עשה ירדן עד עכשיו ובגלל זה עכשיו הוא עצבני עליכם אז נראה אם בכלל בגלל זה הוא יפרסם את זה תחשבו טוב טוב

פורסם

אין וויכוח על ירדן... ירדן עשה מעל ומעבר והוא באמת לא היה צריך ואני ועד הרבה מאוד שמחים על כך ומכבדים את ירדן.... כבודו של ירדן מונח במקומו...

אבל טעות אחת הוא עשה:

- זה שהוא הודיע על זה שהמטוסים הם בלעדית של אל על ווירטואל בפורום של וואטיל....

הוא ממש לא היה צריך להודיע את זה כאן בפורום של וואטיל אלא בפרטי לכל הטייסים של החברה.. זה רק גרם צרות, זה גרם קינאה בקרב אנשי הפורום ובכלל זה גרם לכל הבעיה הזאת שאני עכשיו מדבר עליה ומגיב עליה...

ואין לי מושג מה קורה עם הקטע של ירדן והדיבור שלו עם הצוות !

הוא אמר שהוא יגיע להחלטה עם הצוות ??? למה ? למה הוא צריך להגיע להחלטה עם הצוות אלה המטוסים שלו ולא של אל על ווירטואל... אז למה ? למה לתת להם רק להשתמש בזה ?

זו כמובן רק דעתי וירדן יכול לעשות רק מה שהוא רוצה לעשות... אני רק ממליץ לו לתת לכולם את המטוסים...

אבל הטעות הכי גדולה שהוא עשה זה שהוא פירסם את זה בפורום הזה..... תראו למה זה גרם !

זה גרם להרבה תגובות וגם לתגובה שאני עכשיו כותב.....

זה גרם לקנאות... ולמהומה גדולה !

מקווה שכל העניין הזה יפתר בשקט ושרק טוב יצא מכל הדבר הזה.... (האינטרס שלי)

לתת לכולם את המטוסים כמו בעבר לא רק למספר מוגבל של אנשים אבל שוב אני אומר שירדן יעשה מה שהוא רוצה....

בברכה,

נבו דר-פרל

פורסם

סוף לסיפור

שוחחתי עם ירדן ועם ברק ועם אחרים. כל מה שדיברנו נשאר בינינו, אבל אני שם סוף לסיפור הזה לטובת כולנו.

אתם מכירים את ירדן – זה אותו בן אדם שאנחנו מכירים ולא חטפו אותו חייזרים לאחרונה. ירדן תמיד תרם מעבודותיו לכולם וזה מה שהוא רוצה גם היום.

לפי אמות המידה שלי (ולא משנה בכלל מה אחרים חושבים), נעשתה כאן טעות – לא קטסטרופה אלא רק טעות. בסה"כ מדובר כאן בצביעה אחת של מטוס שהצביעה שלו כבר קיימת – זה לא שעולמו של מישהו יחרב עליו אם לא תצא הצביעה הזו.

מכאן אני מסיק שעיקרו של הויכוח היה בנושא העקרוני, וכאן אני מודיע לכם שהנושא נסגר וסגור.

בואו נבהיר כמה דברים, בעיקר לגבי הSIDE EFFECTS של הפרשה הזו.

ראשית, אלעל וירטואל היא חברה נפרדת שרשאית לנהל את ענייניה כמו שהיא מוצאת לנכון. כלומר – מותר לה לבחון טייסים איך שהיא מחליטה וכמה שהיא מחליטה. לא טוב לכם? אל תצטרפו!

אני אישית מעדיף שהיא תתנהל בדרך הזו. אנחנו לא צריכים חברות תעופה זהות אחת לשניה אלא מבחר.

שנית, כל יותר של כל תוסף רשאי לעשות ביצירתו מה שהוא רוצה, כולל לתת את זה למשל לאלעל שתחליט לא לתת את זה לאף אחד. על זה אף אחד לא יכול להתלונן! הדבר היחיד שעליו התלונה מוצדקת הוא עצם הפרסום כאן של מוצר שאי אפשר לקבל אותו. יש גם מה לדבר במישור יחסי הגומלין עם החטיבה ועם אנשים בחטיבה, אבל זה לא רלוונטי כרגע.

אז זהו, בזה נגמר הסיפור והכל חוזר לרגיעה – אפשר לשכוח מהכל, לזכור שמדובר בתחביב ולא לנטור טינה לאף אחד כי באמת אין לזה מקום.

אני לא אנעל את הנושא אבל אני אמחק הודעות מיותרות.

אילן

פורסם

אני מאוד שמח שזה נגמר...

אבל עצוב מזה שיש כמה אנשים שלא מוכנים לדבר איתי בגלל כל העניין הזה...

אני מבקש מאותם אנשים לדבר איתי וכמו שהסיפור הזה נסגר גם הסיפור שלנו צריך להסגר...

תודה לירדן על ההחלטה ולאילן על הסיום הרשמי של הסיפור...

בברכה,

נבו דר-פרל

פורסם

אילן, עם כל הכבוד לך, שתדע לך שממש לא יפה למחוק את ההודעה.

אני ההכנתי אותה בכובד ראש, ולדעתי מעשיך אינם היו מוצדקים.

אחרי הכל הבעתי את דעתי על חברת אלעל וירטואל.

ולכל חברי החטיבה והמשתתפים בדיון, תראו למה גרמתם: :twisted:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=2343

קחו אחריות על מעשיכם... ויום טוב! :o

פורסם

שלום,

אני לדוגמא לא חבר באף חברה כי אין לי ראש לשבת על מבחנים בזמן זה של השנה! והנה עדיין אני נהנה כמו כול אחד שחבר באחת החברות!

עכשיו שהכול נרגע אולי נעשה טיסת מבנה -סולחה של כול מי שמרגיש ממורמר.... !

שמנהל אלעל וירטואל יעשה טיסת מבנה עם מנהל IA והכול יהיה בסדר!

פורסם

תגובה רישמית של ישראל אירליינס:

קודם כל תודה רבה מכל הלב לכל מי שתומך בנו, אנחנו עושים את זה בשבילכם, ואתם דוחפים אותנו קדימה, תודה.

שירבבו את שמנו לתוך השרשור הזה, בעל כורחכנו, לא רצינו ואנחנו לא מתיימרים להיום חלק מנושא יום גרוע.

בחרנו שלא להביע דעה על מעשיה של חברת אל על, רצונם כבודם.

אנחנו נמשיך להיות החברה המובילה, ונמשיך לתת שירות לכל הטייסים בקהילה הנפלאה שלנו.

גם בעבר לא ירדנו לרמות נמוכות כל כך, ולא נעשה זאת גם כעת, על אף שהתברר שנשיא החברה המקבילה, השמיץ אותנו באופן ישיר, אנחנו יודעים מה אנחנו שווים.

לעורר פרובוקציה לשם פרובוקציה, היא לרוב המקרים צעדים של ייאוש.

אנחנו נתעסק במה שאנחנו עושים הכי טוב, וזה לתת מכל הלב.

שוב תודה רבה לכם. פשוט תודה.

פורסם
תגובה רישמית של ישראל אירליינס:

קודם כל תודה רבה מכל הלב לכל מי שתומך בנו, אנחנו עושים את זה בשבילכם, ואתם דוחפים אותנו קדימה, תודה.

שירבבו את שמנו לתוך השרשור הזה, בעל כורחכנו, לא רצינו ואנחנו לא מתיימרים להיום חלק מנושא יום גרוע.

בחרנו שלא להביע דעה על מעשיה של חברת אל על, רצונם כבודם.

אנחנו נמשיך להיות החברה המובילה, ונמשיך לתת שירות לכל הטייסים בקהילה הנפלאה שלנו.

גם בעבר לא ירדנו לרמות נמוכות כל כך, ולא נעשה זאת גם כעת, על אף שהתברר שנשיא החברה המקבילה, השמיץ אותנו באופן ישיר, אנחנו יודעים מה אנחנו שווים.

לעורר פרובוקציה לשם פרובוקציה, היא לרוב המקרים צעדים של ייאוש.

אנחנו נתעסק במה שאנחנו עושים הכי טוב, וזה לתת מכל הלב.

שוב תודה רבה לכם. פשוט תודה.

אתה צודק לא ב-100% אל במליון אחוז

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...