Doron_Angel פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main ... ti0413.htm הלב מתרחב מגאווה :!: חג שמח וכשר,
Barak פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 מזל שיש צוות לחטיבה שדואג שכולםםםםםם ידעו מהאירועים שלנו
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 מזל שיש צוות לחטיבה שדואג שכולםםםםםם ידעו מהאירועים שלנו =D> תודה!
Amir Paz פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 חברים דברים לא קורים לבד.. אני רוצה לציין את ברק ואת אלו שעוזרים לו - לא מציין שמות כי יש רבים כאלו. עוד לפני שהאירוע מתחיל, הבחור מתמרן בין מקום העבודה שלו לבין המחשב והמסנג'ר על מנת להוביל את החדב הקרוב בכוח מלא. אפשר לומר שזה החד"ב הראשון שאנוכי לא מוביל ועושה רושם שהחניך הראשון שלי מר פכט עושה את זה בכוח מלא. אז לפרגן רבותי ולגלות סבלנות בזמינות כזו או אחרת, רק בשביל להזכיר לכם מה זה חד"ב: -זה מקום -זה חשמל (כבלים מאריכים מפצלים) -זה קו טלפון שמיש עם חיבור אינטרנט מספיק גדול -זה ריהוט (כסא סביר ונוח לשבת עליו מספר שעות לפקח) זה שולחן בגובה סביר לפיקוח ושיכול להחזיק מספר רחב של מסכים זה מזרונים לחדרי מנוחה זה עוד שולחנות וכסאות לחדר מכ"מ ופינת ישיבה ופינת אחמ"ש -זה מחשבים - 8 - כולם עובדים מסך מקלדת עכבר ולחשוב שזה עירבוב של מספר אנשים שתורמים צויד עם מלא מלא בעיות טכניות ועוד לא הזכרתי רשת שזה סלילת כבלים או תשתית אלחוטית ופתיחת פורטים בהתאם ומה לא. ביקור בחדב - מי בא מתי וכמה אי אפשר לארח את כולם דרכי הגעה שעות מקום חניה יצירת קשר איש קשר אחמ"ש - רעש לשכנים - אוכל לפקחים אוכל בכלל - אנשים מבקרים - האם יש מקום קרוב לאכול? אנשים ישנים בחדב מי מגיע מרחוק איך מגיע - יש תחבורה ציבורית ? חג? רב"ש חולצות - כמות -חג פסח אף אחד לא מדפיס חולצות איך זה יהיה בזמן... מקרן - אחריות שלא יפול - על מה הוא יקרין ? צריך בד - איך נמתח את הבד מה עם מחשב למגדל הוירטואלי מה עם גויסטיק שיחובר לו ויעבור יפה עם תצפית מהמגדל וכל המטוסים מותקנים טוב ב FSINN שחס וחלילה לא נראה מודל מגעיל על ההקרנה בזמן פיקוח... אוזיות לכל הפקחים ואם מישהו מביא מהבית להחליף ולנהל את כל הצוות וילדדודס שגם קיימים. פירסום שזה שליחת עשרות מיילים לכל הקהילה וממש לא לפנות לאתר או 2.. אפילו לי יצא פעם לתפוס אנשים ברשת בשעה שהם טסים ולשלוח להם הודעה פרטית על האירוע - ככה זה. ואני מגיע סוף סוף לנקודה שלי: כוח אדם ושיבוץ וזו אחת הסיבות שאני מבלבל פה תשכל 20 שורות פקחים - התעוררו! פניות הפקחים בדרישה לפקח ביחס לאירועים קודמים יחסית דלילה - שכל אחד ינדב קצת מזמנו ויבוא לחדב הזה כמו שברק ושאר החברה עומלים קשה להרים את כל מה שציינתי מעל אז יאללה - תציפו בפניות ובואו לפקח -
Izik Bakshi פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 ואכן הקרדיט פה מגיע לברק ומתן על העבודה היפה בהכנות (לא נשכח תודה ל-י' על הלוגו המהמם) אמיר רשם נכון, דברים לא קורים לבד, יש מי שמכוון ועושה מאחורי הקלעים, וחלק ניכר מזה עושה ברק ועוזרו מתן, יישר כוח!
mickey lip פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 כרגיל, מוריד אני את הכובע בפניכם רבותי, אני יודע כמה שזה לא פשוט. רשאים להמשיך ליעד, מבער מלא, עננות קלה , מז"א בהיר.
ערן 339 פורסם אפריל 17, 2008 דיווח פורסם אפריל 17, 2008 לכל צוות החטיבה, ובפרט לצוות האירועים וצוות החד"ב, יישר כוח! גאה להיות בחטיבה הזאת!