Shireto Shahar פורסם אפריל 29, 2008 דיווח פורסם אפריל 29, 2008 אני כרגיל עולה לאימונים על ה777 יאאלה גם אני.
אורח פורסם אפריל 29, 2008 דיווח פורסם אפריל 29, 2008 אני כרגיל עולה לאימונים על ה777 דודו עם איזה מודל אתה טס? אני מחפש להטיס 772 בקו DAL ATL-TLV הדבר הכי שפוי שיש כרגע זה ה PSS הכי שפוי זה טוב, אבל לא מצוין יש מושג אם יש משהו מצוין בקנה ל-FSX? תשכח מזה, אין יותר PSS ולא ידוע לי על חברה רצינית אחרת שמתכוונת לייצר אחד. מקווה שאני טועה רן הם עומדים להיפתח מחדש הבן של הבעלים הקודם השתלט על החברה ולפי דבריו הם הולכים לחזור ובגדול מתוך האתר: However, I Antony Waterfield son of Graham along with an investment consortium are in the process of establishing a new company and acquiring the rights, intellectual property & existing customer base from PSS in order that we may keep the company alive and progress it to a higher level. This will include but is not limited to the following:- Improved more user friendly website/ product catalogue. Improved technical support sytem including knowledge base and ticketing. Upgrade existing products to FSX where possible. Development of further Expansion products for Fs2004/FSX הנה http://www.phoenix-simulation.co.uk/ Just Flight מספקים את הPSS כרגע עם שיפורים שהם עשו (לפי דעתי) זה לא מצוין , אבל באתר שלהם ניתן לרכוש אותו תמורת כמה דולרים טובים , רשום שמה משהו על הגירסה לFSX אני לא יודע אם זה יצא.
Izik Bakshi פורסם אפריל 29, 2008 דיווח פורסם אפריל 29, 2008 יופי של פעילות פיקוח לא לשכוח לדווח השגחה
Erez Savir פורסם אפריל 29, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2008 תודה רבה למי שבא,קצת מאכזב מבחינת התנועה אבל היה כיף לחזור אחרי כמה חודשים בלי פיקוח.
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2008 דיווח פורסם אפריל 29, 2008 תודה רבה למי שבא,קצת מאכזב מבחינת התנועה אבל היה כיף לחזור אחרי כמה חודשים בלי פיקוח. הוכחתי לך שעדיין יש לך את זה :mrgreen: תודה לכל מי שבא ולכל מי שיבוא בעתיד (בתקווה שיהיו עוד הרבה ימים כאלה).
Erez Savir פורסם אפריל 29, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2008 תודה רבה למי שבא,קצת מאכזב מבחינת התנועה אבל היה כיף לחזור אחרי כמה חודשים בלי פיקוח. הוכחתי לך שעדיין יש לך את זה :mrgreen: תודה לכל מי שבא ולכל מי שיבוא בעתיד (בתקווה שיהיו עוד הרבה ימים כאלה). צודק צודק
Etai Charit פורסם אפריל 29, 2008 דיווח פורסם אפריל 29, 2008 מי שיהיה מחובר עוד שעה, אני צפוי להגיע מפרנקפורט.
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2008 דיווח פורסם אפריל 29, 2008 מי שיהיה מחובר עוד שעה, אני צפוי להגיע מפרנקפורט. פעם הבאה תגיע בזמן
Eldar Sella פורסם אפריל 29, 2008 דיווח פורסם אפריל 29, 2008 פיקוח מצוין, איכותי ביותר. תודה לאלמוג, ארז וניסים שנשארו גם בשבילי
Etai Charit פורסם אפריל 29, 2008 דיווח פורסם אפריל 29, 2008 מי שיהיה מחובר עוד שעה, אני צפוי להגיע מפרנקפורט. פעם הבאה תגיע בזמן אני? זה אתה שלא הגעת לזמן. הגעת לפני הזמן, החלטת לנטוש לפני שאני מגיע, והרי זה ה-זמן, לא משנה מתי זה קורה...