תומר עינבר פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה... חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock:
ערן 339 פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 תומר עינבר כתב: פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה...חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock: מר אלעל ( ) אתה לא מעודכן, זה הקו החדש של בוקי.
תומר עינבר פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 ערן 339 כתב: תומר עינבר כתב: פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה...חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock: מר אלעל ( ) אתה לא מעודכן, זה הקו החדש של בוקי. , רק דברים כאלה יכולים לקרות בסימולטור... :wink:
Zeev Bucki פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 כן חברים אני טס מלבנון זה קרוב אלינו והגישה מהים נעימה אז אני מצפה שתצטרפו אלי גם! בוקי זאב:4X-MJB
FlightHut פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 חח תמונה יפה וגם אני בה, חבל שאמרו לנו להתנתק באמצע אבל הספקתי לנחות נחיתה טובה על 12 :mrgreen:
crazyblat פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 תומר עינבר כתב: ערן 339 כתב: תומר עינבר כתב: פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה...חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock: מר אלעל ( ) אתה לא מעודכן, זה הקו החדש של בוקי. , רק דברים כאלה יכולים לקרות בסימולטור... :wink: יום יבוא :roll:
Aviran פורסם אפריל 28, 2008 דיווח פורסם אפריל 28, 2008 crazyblat כתב: תומר עינבר כתב: ערן 339 כתב: תומר עינבר כתב: פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה...חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock: מר אלעל ( ) אתה לא מעודכן, זה הקו החדש של בוקי. , רק דברים כאלה יכולים לקרות בסימולטור... :wink: יום יבוא :roll: הוא יבוא