תומר עינבר פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה... חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock:
ערן 339 פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה...חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock: מר אלעל ( ) אתה לא מעודכן, זה הקו החדש של בוקי.
תומר עינבר פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה...חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock: מר אלעל ( ) אתה לא מעודכן, זה הקו החדש של בוקי. , רק דברים כאלה יכולים לקרות בסימולטור... :wink:
Zeev Bucki פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 כן חברים אני טס מלבנון זה קרוב אלינו והגישה מהים נעימה אז אני מצפה שתצטרפו אלי גם! בוקי זאב:4X-MJB
FlightHut פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 חח תמונה יפה וגם אני בה, חבל שאמרו לנו להתנתק באמצע אבל הספקתי לנחות נחיתה טובה על 12 :mrgreen:
crazyblat פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה...חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock: מר אלעל ( ) אתה לא מעודכן, זה הקו החדש של בוקי. , רק דברים כאלה יכולים לקרות בסימולטור... :wink: יום יבוא :roll:
Aviran פורסם אפריל 28, 2008 דיווח פורסם אפריל 28, 2008 פייי איזו כמות של טיסות יוצאות, יש בוקי ועוד כמה...חבל שאין טיסות בארץ... *עריכה* בוקי? אתה טס מלבנון :shock: מר אלעל ( ) אתה לא מעודכן, זה הקו החדש של בוקי. , רק דברים כאלה יכולים לקרות בסימולטור... :wink: יום יבוא :roll: הוא יבוא