Yahav Barzilay פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 עיט תעופה מתכבדת להציג בפעם השניה את האירוע של התעופה הקלה ברשת, אירוע של כיף, ויציאה מהמסגרת, אירוע שבו (כמעט) הכל מותר, אירוע שבו רואים דברים נדירים - אירוע שכמוהו יש רק פעם בשנה: "פסטיעיט 2008". רקע: בדיוק לפני שנה, שהצגנו את האירוע בפעם הראשונה פתחתי את הרקע עם הצגת האירוע האדיר שעליו מבוסס הרעיון של הפסטיעיט - אושקוש. היום אני מרשה לעצמי לפתוח עם ציטוטים וקישורים מהאירוע הקודם, מכיוון שזו תהיה ההסברה הכי טובה למי שלא מכיר, וזיכרון מתוק למי שהשתתף: קישור להודעה שבה הכרזנו על האירוע בפעם הראשונה (למי שלא מכיר את האירוע המקורי באושקוש, מומלץ לקרוא עליו בהודעה זו): http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17039&highlight=%F4%F1%E8%E9%F2%E9%E8 ניב מלין (מגדל חיפה): "מה שראו במגידו היה נדיר ביותר ומרהיב!.... האירוע שהוגדר כהצלחה, והשאיר הרבה טעם של עוד להמשך!" עידו רוזנטל: " היה מעולה, נהנתי כמו שלא נהנתי הרבה זמן בטיסה בארץ, פיקוח מלא, עומס של מטוסים, פשוט תענוג. " איציק בקשי (מגדל מגידו): "היה ערב לא רגיל עם תנועה מגוונת, הגעתי למצבים של 5 מטוסים בהקפה ועוד 707 ושלישית עיט מרתקים מעל השדה, כמעט כל האירוע הפעלתי מגדל וירטולי ופיקחתי איתו לרוב, ובכלל אילתרתי המון דברים בשדה כמו גבהי הקפה שונים, תודה לכל הטייסים היקרים שלקחו חלק, היה פשוט כיף לא נורמלי. " ברק פכט (מתאם האירוע מטעם החטיבה): "ראשית תרשו לי להגיד לכם כמה אני גאה בכל אחד ואחד שהגיע היום והשתתף בחוויה הבאמת חד-פעמית הזו. לקחת שדה כמו מגידו ולעשות ממנו דבר כזה חלומי, אני אספר לכם סוד שגם בחלומות הורודים ביותר שלי ושל יהב לא הגענו למספרים האלו. " אלמוג עטר (פלוטו): "היה מדהים !!! מדהים מדהים מדהים. " ראם אדם: "היה פשוט מעולה היה כיף היה מדהים היה הכי מעורר אנדרנאלין כל הכבוד הלוואי יהיו עוד מלא כאלו!" וזה רק על קצה המזלג... למי שעדיין לא הבין, האירוע שלנו מרכז פסטיבל תעופה ענק, בכל הצורות, בכל הצבעים- הכל מכל וכל בשעתיים. שעתיים של פיקוח מלא בכל הארץ! בהם אתם מוזמנים להוציא את ה"יצורים" הכי מוזרים שאתם מסוגלים לחשוב עליהם- מטוסים ישנים, חדשים, מטוסי בוכנה \ סילון, כנף עילית \ תחתית\ כפולה, מטוסים כבדים \ קלים..... כל מה שרק תירצו, מכל חור בארץ, זו ההזדמנות להפעיל את המנחתים בארץ- מנחת יטבתה, מגידו, עין יהב, פיק וכמובן אם תרצו שדות תעופה סטנדרטיים......... משם להדרים אל מנחת מצדה, בכל סוג טיסה שתחשבו גם אם זה אומר טיסה ב-20 קשר או ב-300 קשר, בגובה 10 רגל או 10000 רגל, באירוע הזה (כמעט) הכל מותר!! שימו לב!!! אלמנט שנוסף באופן חד פעמי, לפסטיעיט 2008 בלבד: מסלול ימי על ים המלח. המסלול יהיה מקביל למסלול הקיים של מצדה והפעם, אתם יותר ממוזמנים להגיע עם כל סוג של מטוס ימי שתחשבו עליו, וכמובן שגם נחיתה במסלול האספלט תתאפשר. הרעיון הגדול הוא לצאת מכל רחבי הארץ תחת פיקוח מלא, בטיסה אל מצדה, שם תוכלו לנחות ולנוח כמה דקות בצפיה בחברים שמגיעים לשם בדרכים מיוחדות (מבנים, מטוסי פעלולים, טיסות נמוכות וכו...). לאחר מכן, להניע ולהמריא בחזרה לשדה המוצא או לכל שדה אחר תחת הפיקוח. פרטים נוספים התאריך: עוד שלושה שבועות, יום שבת 31.5.2008. השעה: הפיקוח יחל בשעה 19:30 וימשך עד 21:30 - תכננו את טיסתכם כך שבשיא האירוע תגיעו למצדה. המקום: המראה מכל מנחת \ שדה תעופה שתבחרו בארץ - אל מוקד האירוע - מצדה. סינרי מי שהשתתף שנה שעברה ודאי זוכר את הסינרי המיוחד שהוצאנו לפני האירוע. כן כן, זה עם הבלונים הפורחים שמוקמו במיוחד לאירוע :mrgreen: : וכמובן, גם הפעם מחכה לכם הפתעה בסינרי לאירוע, שיכלול את המסלול הימי, ועוד המוןןן הפתעות! המלצה בדיוק כמו שנה שעברה, גם השנה על-מנת שהאירוע יצליח אנו ממליצים ליישם את הרעיון שלפיו כל אחד יבחר לו מטוס מיוחד ושונה לטוס איתו באירוע, חישבו על דרכים מקוריות להגיע ולעזוב את המנחת וכמובן, אל תשכחו שהשנה הדגש הוא על מטוסים ימיים! כל אחד שיבחר לו את המטוס שאיתו הוא יטוס, מוזמן לשרשר כאן בהמשך את סוג המטוס וקישור להורדת המטוס, כך שכמה ימים לפני האירוע נדאג להוציא חבילה עם התקנה אוטומטית שתכלול את כל המטוסים שהחברים יטוסו איתם, כל זה על מנת שנחווה את החוויה במלואה! נהלים מיוחדים לאירוע אחרי שלמדנו מהאירוע שעבר, בו היה עומס אדיר על המנחת וכמובן על הפקח, ברגעים אלה יושבים טובי המוחות ( :mrgreen: ), מנסחים ומסרטטים, נהלים ותהליכים מיוחדים לאירוע, לכן היו מוכנים לנהלים חד פעמיים שיכנסו לתוקף באירוע. בזמן הקרוב נדאג לפרסם את הנהלים באופן מסודר, כולל דפית מיוחדת לאירוע שתכלול את המסלול הימי, תהליכים מיוחדים ושוב, תהיו מוכנים לשבור שיגרה (גם כאן יש הפתעות). :mrgreen: לסיכום הצלחת האירוע תלויה אך ורק בכם: בכמות המשתתפים, ביצרתיות שלכם, בציות לנהלים ובשיתוף הפעולה. אנו מצפים למספר גדול של משתתפים, אף יותר מהשנה שעברה, שכן מאז הקהילה גדלה. באירוע הזה מוזמנים להשתתף כמובן גם הטייסים הטריים יותר, מאחר והוא לא מורכב ולא קבוע מבחינת חוקי הטיסה. אנו מזמינים את כל חברי החטיבה, להגיע ולקחת חלק פעיל באירוע הזה ולהנות עם כולם מחוויה חד פעמית ויוצאת דופן. אנא עקבו אחרי השרשור הזה, בטוח שעוד עידכונים יפורסמו כאן בהמשך... בינתים, שיהיה לכולם שבת שלום, וניפגש בפסטיעיט 2008
Izik Bakshi פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 כל הכבוד עיט! בתור אחד שהיה באירוע הקודם אני חושב שזה אחד האירועים היפים שיש לנו בחטיבה, פשוט תענוג וכיף אחד גדול. אני ממש אהבתי את הרעיון הפעם של מנחת ימי עם מנחת מצדה, כל הכבוד!
Aviran פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 נשמע מעולה עיט :!: אני אבוא ואביא איתי את הקניספל והאלפרנדי.
Izik Bakshi פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 מי מביא את הAN225 השנה?נו?? זה דורש להאריך את המסלול במצדה
Yahav Barzilay פורסם מאי 3, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 3, 2008 מי מביא את הAN225 השנה?נו?? אם אתה מתחייב לעצור אותו עד סוף המסלול :mrgreen: או אפשרות אחרת, היא ללמד אותו לשחות, ואז יש לך את כל האורך של ים המלח לרשותך
zvi rodes פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 אין יותר טוב מזה לטוס בארץ שלנו ,כל הכבוד עיט אתם גדולים ,יישר כח .
4X-KNO פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 אני כבר שבועיים בלי מחשב לאחר שלוח האם שלי שבק חיים.. זצ"ל החלקים אמורים להגיע עד סופ"ש הבא אם ירצה השם (יבורך EBAY) אני מגלה כבר תסמינים בולטים של גמילה שלא מרצון אבל ככה או ככה אני אהיה באירוע גם אם אצטרך להתחבר עם הנייד תרשמו אותי
ערן 339 פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 כל הכבוד לצוות עיט וצוות האירועים של החטיבה! אני ככל הנראה בא.
Ido Rosenthal פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 מי מביא את הAN225 השנה?נו?? תהיה בעיה עם הAN225 אבל נראה אם מישהו יקח פרוייקט להנחית את זה בים המלח:
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 די חבל שזה רק שעתיים בשנה. אבל כל הכבוד על הרעיון, ההשקעה והעבודה, ישר כוח. אךךךך איזה דברים מתחילים לעלות לי בראש אני מחפש מטוס שיש לו ביצועים אווירובטיים טובים, ומצופים עם גלגלים, בו נאמר שאם לצוקית היו מצופים זה היה מושלם בשבילי, אז אם במקרה למשהו עולה רעיון אני אשמח
Michael R פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 מי מביא את הAN225 השנה?נו?? תהיה בעיה עם הAN225 אבל נראה אם מישהו יקח פרוייקט להנחית את זה בים המלח: יש בכלל מודל לסימולטור?
Ido Rosenthal פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 לא משהו מדהים: http://games.softpedia.com/get/Mods-Add ... Boat.shtml
Etai Charit פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 קודם כל שיהיה המון בהצלחה בארוע. חיה"א הוירטואלי מתכנן מטס במבנה, פלוס טיול קטן לפני הגעה למצדה. עוד אין תכנית מגובשת. מי שמעוניין ורוצה להצטרף (אין צורך בידע מוקדם, נתדרך את כל המעורבים) נא ליצור איתי קשר במייל. ramat.viaf@gmail.com אגב (עריכה)- כנראה נטוס בצוקיות. מי שמצטרף - נא להוריד את הצוקית ולוודא שישנה שליטה ברמה טובה.
אורח פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 איך אתם יודעים לתאם ארועים בול על מרוץ :| מאוד רוצה לבוא ולעשות הופעת בכורה ל KSA KSB של עיט עסקים. אולי נעשה המראה מנבטים גיחה שופוני בגובה האספלט (והבורות) של מצדה וחזרה לנחיתה בנבטים. תהנו ובהצלחה :wink:
אורח פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 אם תראו טיסת פדאקס שנוחתת באמצע ים המלח זה יהיה אני(בתקווה שאני אעבור סולו ניווט)
Barak פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 ערב טוב, דבר ראשון, שיעור בפרסום אירוע שהועבר לכולם ע"י יהב ברזילי, פשוט לקרוא ולהנות. כמובן, כמו בפסטיעיט הראשון מחלקת אירועים תסייע בכל דבר שהיא יכולה על מנת שהאירוע יהיה ברמה הגבוהה ביותר. אנחנו קוראים לכל חברי החטיבה להגיע ולהנות כי זו באמת חוויה מיוחדת. מעבר לכך, לגבי עמדות פיקוח יפורסם מסמך בהמשך המפרט מה בדיוק צריך. שבוע טוב לכולם ובהצלחה !
Gadi L. פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 קצת יצא לי להיגמל מוואטסים בחודשיים האחרונים, אני יותר ממאוד רוצה להגיע לאירוע. כנראה מגיע עם מסוק אמפיבי... :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 אהלן חברים, מאחר והאירוע הוא במצדה, אז נוצר הצורך לבנות לטובת האירוע מסלול מים וכמה נהלים, את הפיקוד בנושא לקח על עצמו אמיר עם המוח הקרימינאלי . במהלך האירוע נפעיל עמדה מיוחדת שנקרא גישה מצדה, ונהלי הצטרפות למסלול המים ולמסלול במצדה. במהשך כל הנהלים יפורסמו בצורה מסודרת.