Baruch Spiegel פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 טוב תחליטו: אפשרות א': אתם דוחים שעת הסיום לטובת שומרי השבת שבינינו. אפשרות ב': אני משחד את אולמרט שיחזיר שעון חורף למוצ"ש אחד בלבד . במצב של היום בארצנו הקטנטונת אפשרות ב' נראית לי יותר סבירה...אבל אם תוכלו להיענות לא'... גם יהיה נחמד. חד"ב הפסדנו, EAA, פיספסנו, נו מה? די חאלאס :x
אורח פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 טוב תחליטו:אפשרות א': אתם דוחים שעת הסיום לטובת שומרי השבת שבינינו. אפשרות ב': אני משחד את אולמרט שיחזיר שעון חורף למוצ"ש אחד בלבד . במצב של היום בארצנו הקטנטונת אפשרות ב' נראית לי יותר סבירה...אבל אם תוכלו להיענות לא'... גם יהיה נחמד. חד"ב הפסדנו, EAA, פיספסנו, נו מה? די חאלאס :x יש אפשרות ג' אבל היא לא ניראית לי סבירה :wink:
Ido Rosenthal פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 טוב תחליטו:אפשרות א': אתם דוחים שעת הסיום לטובת שומרי השבת שבינינו. אפשרות ב': אני משחד את אולמרט שיחזיר שעון חורף למוצ"ש אחד בלבד . במצב של היום בארצנו הקטנטונת אפשרות ב' נראית לי יותר סבירה...אבל אם תוכלו להיענות לא'... גם יהיה נחמד. חד"ב הפסדנו, EAA, פיספסנו, נו מה? די חאלאס :x ברוכי, עכשיו אתה מפסיד בטירונות הרווחת, מתקזז
Baruch Spiegel פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 טוב תחליטו:אפשרות א': אתם דוחים שעת הסיום לטובת שומרי השבת שבינינו. אפשרות ב': אני משחד את אולמרט שיחזיר שעון חורף למוצ"ש אחד בלבד . במצב של היום בארצנו הקטנטונת אפשרות ב' נראית לי יותר סבירה...אבל אם תוכלו להיענות לא'... גם יהיה נחמד. חד"ב הפסדנו, EAA, פיספסנו, נו מה? די חאלאס :x ברוכי, עכשיו אתה מפסיד בטירונות הרווחת, מתקזז למה מה אתה עשית בטירונות בשבתות ובכלל שאני כחייל דתי לא עשיתי? אה כן, יש לי: אותך אולי באו לבקר המשפחה עם האוטו. אותי לא.
Avichai Koor פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 עכשיו זה כבר 2 שמבקשים לאחר טיפה...אני לא טסתי בהמון אירועים בגלל שבת...בבקשה אם לא תאחירו אז תאריכו...אני ממש רוצה להשתתף
Yahav Barzilay פורסם מאי 4, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2008 איך אתם יודעים לתאם ארועים בול על מרוץ :| מאוד רוצה לבוא ולעשות הופעת בכורה ל KSA KSB של עיט עסקים. אולי נעשה המראה מנבטים גיחה שופוני בגובה האספלט (והבורות) של מצדה וחזרה לנחיתה בנבטים. תהנו ובהצלחה :wink: עכשיו זה כבר 2 שמבקשים לאחר טיפה...אני לא טסתי בהמון אירועים בגלל שבת...בבקשה אם לא תאחירו אז תאריכו...אני ממש רוצה להשתתף רן, אם נאחר טיפה זה יהיה בשבילך יותר טוב? ברוכי ואביחי, שבת אחרונה יצאה ב-20:00, אנחנו לא יכולים לדחות יותר מדי מפני שזה כבר יכנס לשעות קצת יותר מאוחרות שלא מתאימות לכולם. אני זוכר שגם בפסטיעיט שנה שעברה הייתה אותה בעיה, וצר לי על כך. אם השבת של האירוע יוצאת גם באיזור 20:00, יטיב קצת אם נדחה את זה לשעה 20:00? ואז תוכלו להגיע אומנם קצת באיחור אבל בכל זאת טוב יותר, לא? יש אפשרות להנחתת מסוקים על ההר עצמו? עמית, עקרונית אין בעיה. אבל קשה לחזות את המצב שיהיה בזמן האירוע. בכל מקרה האירוע יתרכז במצדה והחוף הצמוד, אם אתה מעוניין בטיסה לאיזור ההר אין בעיה אבל עדיף לכוון את הנחיתה הסופית למנחת.
Baruch Spiegel פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 הבעיה שלי היא לא עם שעת פתיחה אלא עם שעת סגירה. אני לא המשגיח... בכלל , לאירוע עם כזה פוטנציאל, למה בכלל לקבוע שעת סגירה?
Michael R פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 אני בטוח מגיע! אגב, גם השנה אתם מתכננים לאסוף את המטוסים שהאנשים יטוסו איתם ולהכין קובץ התקנה שיתקין את המטוסים האלה? (לטובת מי שמשתמש בFSINN)
Yahav Barzilay פורסם מאי 4, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2008 הבעיה שלי היא לא עם שעת פתיחה אלא עם שעת סגירה.אני לא המשגיח... בכלל , לאירוע עם כזה פוטנציאל, למה בכלל לקבוע שעת סגירה? פשוט מאוד: מהות האירוע היא העומס האדיר במנחת מסויים, שזה אומר לטוס ביחד עם עוד 20 תנועות מכיוונים שונים, בצורות שונות ובמטוסים משונים והפעם נוסף גם הטוויסט שזה המסלול הימי שיאתגר גם את הפקחים שיסדרו את התנועה (בדרך מקורית מאוד הפעם :wink: ) וגם את הטייסים שלא כל יום נוחתים בארץ על המים. על מנת שנוכל לחוות את החוויה במלואה אנחנו צריכים פרק זמן מסויים שבו הרוב המוחלט של התנועות יגיע למצדה מאיזורים שונים ביחד. לכן, אם נמתח את האירוע על פני זמן רב, קרוב לוודאי שנאבד קצת מהשיא באירוע. בלי קשר לזה, נדאג שהפקחים ישארו כמה שיותר, עד שכל המטוסים יגיעו ליעדם הסופי בחזרה.
אורח פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 שבת של מרוץ, היוק עף מהשולחן עולה במקומו מומו אדום. מהשעה 17:30 לערך, מוד אימונים. 20:00 מתחברים לשרת עולים לשעה אימון און ליין. 21:30 חצי שעה מיקצה דרוג 22:00 שעה וחצי עד שעתים מרוץ און ליין עם חברים טובים מכל העולם ב GPL מוד 66 (אני עם קבוצת NVR בפררארי אדומה ונוצצת :wink: ) אחת לשבועים יש מרוץ כזה ומשום מה איך שהוא החטיבה, עיט אלעל וירטואל ומי לא, תוקעים לי את הארועים בול על המרוצים. ולברוכי יש תלונות על השבת
Omer Efrat פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 ערב טוב,דבר ראשון, שיעור בפרסום אירוע שהועבר לכולם ע"י יהב ברזילי, פשוט לקרוא ולהנות. מי נראה לך עשה לו חפיפה? שיהיה לנו בהצלחה באירוע... ומיכאל תקרא טוב מה כתבו למעלה. ענו על השאלה שלך.
Michael R פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 ומיכאל תקרא טוב מה כתבו למעלה. ענו על השאלה שלך :oops: נ.ב. אולי תפתחו שרשור ששם כולם ישלחו לינקים למטוסים טובים/מטוסים שיטוסו איתם?
Yahav Barzilay פורסם מאי 4, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2008 ומיכאל תקרא טוב מה כתבו למעלה. ענו על השאלה שלך :oops: נ.ב. אולי תפתחו שרשור ששם כולם ישלחו לינקים למטוסים טובים/מטוסים שיטוסו איתם? לגבי הנושא הזה: את הזמן הקרוב תיקחו לעצכם כדי לחשוב ולהחליט עם איזה מטוס תטוסו. בעוד שבוע לערך נעלה את העניין הזה שוב וניתן זמן להתארגן, ובסמוך לאירוע נשחרר את החבילה של המטוסים של כל משתתפי האירוע כך שתוכלו להנות מכל מטוס ומטוס זו גם קריאה למושבעי SB3, להגיע ולהנות מ-FSINN - חוויה ברמה אחרת...
Ran Ben Shmuel פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 אהלן חברים,מאחר והאירוע הוא במצדה, אז נוצר הצורך לבנות לטובת האירוע מסלול מים וכמה נהלים, את הפיקוד בנושא לקח על עצמו אמיר עם המוח הקרימינאלי . במהלך האירוע נפעיל עמדה מיוחדת שנקרא גישה מצדה, ונהלי הצטרפות למסלול המים ולמסלול במצדה. במהשך כל הנהלים יפורסמו בצורה מסודרת. אין צורך בגישה מצדה - יש תדר מוגדר למנחת מצדה שפעיל ע"י מצליח אז אנחנו נוכל להפעיל ע"י פקח וחגב שמבקר עזיבה והצטרפות למנחת....
Izik Bakshi פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 אהלן חברים,מאחר והאירוע הוא במצדה, אז נוצר הצורך לבנות לטובת האירוע מסלול מים וכמה נהלים, את הפיקוד בנושא לקח על עצמו אמיר עם המוח הקרימינאלי . במהלך האירוע נפעיל עמדה מיוחדת שנקרא גישה מצדה, ונהלי הצטרפות למסלול המים ולמסלול במצדה. במהשך כל הנהלים יפורסמו בצורה מסודרת. אין צורך בגישה מצדה - יש תדר מוגדר למנחת מצדה שפעיל ע"י מצליח אז אנחנו נוכל להפעיל ע"י פקח וחגב שמבקר עזיבה והצטרפות למנחת.... תודה על ההתיחסות, אני ואמיר הקדשנו לא מעט מחשבה לנושא והוחלט שגישה מצדה יהיה ביחד עם מגדל כדי לחסוך מעמדת דרום את כל העומס הרבה שיהיה במצדה ולתת לו אפשרות לטפל בתנועות אחרות בכל אזור הדרום. יש לזכור שמדובר פה בסוג אירוע שלא מתקיים במציאות, ולכן דורש הערכות מיוחדת לנושא.
Barak פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 ערב טוב,דבר ראשון, שיעור בפרסום אירוע שהועבר לכולם ע"י יהב ברזילי, פשוט לקרוא ולהנות. מי נראה לך עשה לו חפיפה? תשאל את יהב ותקבל תשובה מאוד ברורה לדעתי.
OmriSoudry פורסם מאי 7, 2008 דיווח פורסם מאי 7, 2008 מה כולכם לקחתם קרדיט? יהב למד ממני בקיצור...מה שיש לי להגיד זה: אני מקווה להיות הפעם, ולא לפספס כמו פעם קודמת! למרות שגם הפעם אני כנראה אפספס :x וזה מסביר את הטיפות בצד של האסלה שלי... (לא מצחיק יהב)
תומר עינבר פורסם מאי 16, 2008 דיווח פורסם מאי 16, 2008 שמעתי שהולכים לעשות שדה וירטואלי מיוחד לאירוע זה, מה הסיבה? יש את השדה מצדה
Ido Rosenthal פורסם מאי 16, 2008 דיווח פורסם מאי 16, 2008 שימו לב!!! אלמנט שנוסף באופן חד פעמי, לפסטיעיט 2008 בלבד: מסלול ימי על ים המלח. המסלול יהיה מקביל למסלול הקיים של מצדה והפעם, אתם יותר ממוזמנים להגיע עם כל סוג של מטוס ימי שתחשבו עליו, וכמובן שגם נחיתה במסלול האספלט תתאפשר.
תומר עינבר פורסם מאי 16, 2008 דיווח פורסם מאי 16, 2008 שימו לב!!! אלמנט שנוסף באופן חד פעמי, לפסטיעיט 2008 בלבד: מסלול ימי על ים המלח. המסלול יהיה מקביל למסלול הקיים של מצדה והפעם, אתם יותר ממוזמנים להגיע עם כל סוג של מטוס ימי שתחשבו עליו, וכמובן שגם נחיתה במסלול האספלט תתאפשר. הבנתי.. ידוע לך שנחיתה בים המלח במציאות יכולה לפרק את המטוס? הצפיפות של המים מאוד גבוהה, אבא שלי שירת בים המלח עם חיל הים ואמר לי שכל גם קטן זה כמו קיר. אבל מכיוון שזה סימולטור......
TDK פורסם מאי 16, 2008 דיווח פורסם מאי 16, 2008 מקווה להגיע , יום ראשון אני מתגייס ככה שרוב הסיכוים שיוציאו אותנו לשבת (:
Yahav Barzilay פורסם מאי 18, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 18, 2008 חברים שימו לב!! האירוע נדחה בשבוע בעקבות אילוצים שונים. כאמור האירוע יתקיים ביום שבת הבא בתאריך 31.5.08 בשעה המיועדת! אני מקווה שלא קילקלתי את התוכנית. קצת עידכונים מהשטח: בימים אלה אנחנו עובדים חזק על הקמת הפרוייקט במצדה שיכלול מסלול ימי ועוד מיני אטרקציות מיוחדות לאירוע, באמת אבל באמת שכזה עוד לא ראיתם. בד בבד, אמיר בונה לנו תדריכים ונהלים מיוחדים לאירוע שיפורסמו כבר בזמן הקרוב. אני מזכיר לכולם שהמקוריות והיצירתיות מעל הכל באירוע הזה, ולכן אנחנו מזמינים אתכם גם לקחת חלק בשואו, ולפיכך מי שמתכנן להגיע במבנה בצורה מסויימת מתבקש לסגור איתנו את הפרטים על מנת שנתאם חלון לעניין, ובנוסף נפרסם את הלו"ז כך שכל המשתתפים יוכלו להנות מהמטס. אתם מוזמנים לחשוב על העניין ובקרוב נפרסם פרטים נוספים לגבי התיאום. בינתיים, שיהיה לכולם המשך שבוע נעים