Itamar Koren פורסם אוגוסט 9, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2003 1.למה כשאני משתמש ב-FSACARS אני לא מופיע ב-SERVINFO? 2.לאן 737-800 יכול לטוס? (איזה ארצות באירופה?)
Atar_Omri פורסם אוגוסט 10, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2003 לגבי ה-FSacars, דווקא כשאני טס אני מופיע שם ברוב הפעמים (רק עכשיו משום מה אני לא רואה את עצמי שם). לגבי 737-800, הטווח המקסימלי שלו (ע"פ יצרן) הוא 5,500 ק"מ לפיכך הוא יכול לכסות כמעט את כל אירופה.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 10, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2003 אני משער שהתקלה לא בצד שלך :!: לאחרונה היו כמה דיווחים על בעיות תקשורת אינטרנט באירופה, והדבר משפיע על כמה משרתי ואטסים, במיוחד אלה שתוכנת SERVINFO משתמשת להצגת הנתונים ... יכול להיות (למרות שיש סיכוי שזה לא קשור) שזאת היא הסיבה. תמשיך לעקוב אחרי הדבר, אני אנסה לחפש לינק לנושאים האלה שראיתי בקבוצות הדיון.
Oren Geva פורסם אוגוסט 10, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2003 אתמול טסתי מבן גוריון לוינה, טעיתי ב Flightplan, רשמתי מבן גוריון לבן גוריון. ניסיתי לתקן, שלחתי 3 פעמים וזה לא התעדכן - לא אצל הפקחים ולא בסרבאינפו. אני לא יודע אם זה בגלל הבעיה באירופה, או שזה באג ב SBRelay, כי טסתי ב 2004 (תמונות יש בגלריה של ישראל איירליינס, כמה מהן שוות הצצה) אבל הפקחים נאלצו לתקן לי את זה... כמו כן יומיים לפני כן שלחתי תכנית טיסה, ולקח לה איזה 10 דקות להתעדכן בסרבאינפו. לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל נראה שזה חלק מאותה בעיה.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 11, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2003 עמוד הבית של ואטסים העולמי www.vatsim.net תקראו את הכותרת השניה : Internet Problem In Europe
Almog Atar פורסם אוגוסט 12, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2003 לפי דעתי זה לא רק באירופה אני כרגע בטיסה לניו יורק אני מסתכל בסרב (גם אצלי התקלה שאני לא רואה את עצמי בסרב) ובארצות הברית יש 4 מטוסים בלי פיקוח בלי כלום ובשעות כאלה תמיד יש תנועה ופיקוח