עבור לתוכן
e_dor

בשעה טובה ומוצלחת נרשמתי לVATIL

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם !

היום נרשמתי לואטיל עקב "לחץ חברתי".

החבר'ה עודדו אותי והציעו לי עזרה רבה !

מלפני הרבה זמן ועד היום - טל אליאסי וחנן אפשטיין.

והיום התנדב עם הרבה מוטיבציה - דן (Danm)

אז תודה לכל מי שתומך ואני מקווה להיות טייס טוב ומוכשר ברמתכם.

תודה לכולם ושתדעו שאני גאה להיות עכשיו חלק מהקהילה המדהימה והנדירה הזאת.

אגב, שימו לב לחתימה שלי :lol:

פורסם
  MICKEY LIP כתב:
נו בשעה טובה ומוצלחת לאחר תשעה חודשים נולד טייס במזל טוב

עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לך......

:wink:

מיקי

חחחחחחחח

אהבתי :)

תודה על הפרגון.

מקווה להצלחה.

פורסם

דור אתה יודע שזה לא טוב שאתה נכנע ללחץ (במקרה הזה כן!)

בלי שתשים לב תתחיל לעשן לחשש ומה לא..

סתם סתם מה אני מקשקש

מזל טוב אחי אני פה אם אתה זקוק לעזרה

יש לך מסנג'ר ואיסי שלי בחתימה למטה

פורסם

חחחחחחחחחחחח

אגב, רק כדי להוריד ספק ממסוממים שנכנסים לפורום במקרה ( :roll: ) אני לא מושפע באמת, זו הייתה בדיחה.

אז נא להסתמם רחוק ממני :)

LOLOLOLOLOLOL

בכל מקרה, תודה ותענוג לראות את רוח ההתנדבות המדהימה הזו בפורום !

פורסם

אתה בשיא הבכייף יכול לפנות אליי לקבלת עזרה ,,עד ה-13 ביוני אני אענה לך בפחות חושניות כי אני בתקופת בגרויות ומתכונות אבל אחרי זה אתה יכול בכיף לקבל עעזרה ממני,

(אבל לא ב-14 ליוני חחח אני בטח אהיה שיכור מהחגיגה של סיום הלימודים,,בעצם אני לא אהיה שיכור כי אני לא שותה,רק פעם ב...בקידוש ביום שישי אצל החברה..חחח לא סתם)

ברוכה הבאה :wink:

פורסם

ם אני הצטרפתי לחטיבה לפני שבוע ככה וכבר הספקתי שלשום לבצע הקפות בבן גוריון יחד עם 7אלירן ועם רוחות צד במהירות של 7 קשר אלירן ממש עזר לי עם התוכנות ועם הנדב"ר ושוב תודה לך אלירן!!! בהצלחה לך ולי!

פורסם
  tsh כתב:
אתה בשיא הבכייף יכול לפנות אליי לקבלת עזרה ,,עד ה-13 ביוני אני אענה לך בפחות חושניות כי אני בתקופת בגרויות ומתכונות אבל אחרי זה אתה יכול בכיף לקבל עעזרה ממני,

(אבל לא ב-14 ליוני חחח אני בטח אהיה שיכור מהחגיגה של סיום הלימודים,,בעצם אני לא אהיה שיכור כי אני לא שותה,רק פעם ב...בקידוש ביום שישי אצל החברה..חחח לא סתם)

ברוכה הבאה :wink:

תודה רבה.

עד התאריך הנ"ל אני אפנה לאנשים אחרים ואח"כ אולי גם אלייך אם עוד אצטרך הדרכה.

פורסם
  Oren Geva כתב:
מזל טוב, בנאדם - לפחות אתה לקחת את הזמן שלך ללמוד ולראות מה קורה - בניגוד לכמה אנשים כאן שקפצו ישר למים העמוקים ועשו לנו בושות בעולם!

אני מאוד מסכים איתך, אבל עכשיו יש מדריכים[בעברית] שמסבירים די יפה על העסק ולא בעיה למצוא מידע ולשבת ולקרוא את זה פעם אחת או שתיים ואז ללכת לרשת ולנסות, ולדעתי זה מה שגורם לזה, אני זוכר שכשאני הצטרפתי ישבתי לא מעט זמן בעודי מקשיב ל-RW ומנסה לפענח מה הולך שם, אלו היו הימים הטובים :)

אבל עדיין, למרות זאת, לא זכור לי שעשו לנו בושות בעולם, כלומר היו פה ושם "תאונות", זה תמיד קורה וזה תמיד יקרה, אבל לא משהו כה רציני...

למה אתה מתכוון בדיוק ?

פורסם

למה לא ?

נעשה מסע מטוסים לאיראן לשם הסכם שלום מיוחד של רשתות VATIL :D

חחח

אני שמח שכולם פה מתנדבים לעזור ומפגרנים.

ואני לא רואה את עצמי לומד עכשיו באיטנסיביות אבל אני אשתדל כמה שיותר, כמו שאמרתם, אני לא מאלה שנרשמים כדי להגיד שהם בVATIL והם לא שמים על זה.

ואני רוצה להודות באופן אישי ל-Danm שמשקיע מזמנו ללמד אותי בהתנדבות, בלי שביקשתי ובלי כלום !

באמת כל הכבוד לו ולכל הפורום עם האנשים הכל כך מדהימים האלה.

אעשה הכל כדי לייצג אותנו כמו שצריך בVATSIM העולמי :lol:

פורסם

דור, מזל טוב

טוב לקחו לי את השורה שרציתי "עוף גוזל..."

אז לא משנה

בכל זאת מזל - טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו, מתי טסים טיסת מבנה?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...