David Misha פורסם יוני 12, 2008 דיווח פורסם יוני 12, 2008 איי שם באפריקה בין היבשת לאי מדגסקר -- Pamandzi נפגשים ברחבה של FWKI // בFS זה FWLI ב 21.30 המראה והיעד הוא Mayotte International Airport FMCZ תכנית טיסה בקרוב !
mickey lip פורסם יוני 12, 2008 דיווח פורסם יוני 12, 2008 איי שם באפריקה בין היבשת לאי מדגסקר -- Pamandziנפגשים ברחבה של FWKI // בFS זה FWLI ב 21.30 המראה והיעד הוא Mayotte International Airport FMCZ תכנית טיסה בקרוב ! תוכנית טיסה להערב : FWKI KUSK1E KUSKI UR782 ITKED 1342S GALBA FMCZ דפיות יועלו במהלך השעה הקרובה. טיסה נעימה.
אורח פורסם יוני 12, 2008 דיווח פורסם יוני 12, 2008 ועכשיו הדפיות (לוקחים ריבית על תדריך בתשלומים ? ). הדפיות לערב זה http://tfc.rwy12.com/docs/FWKI-FMCZ.pdf תהנו מהטיסה, לצערי הערב לא אוכל להצטרף לצוות MD. רן.
Amit Doron פורסם יוני 14, 2008 דיווח פורסם יוני 14, 2008 אני ראיתי כמה פעמים את ההודעות של TFC ולא כל כך הבנתי מה עושים שם.
אורח פורסם יוני 14, 2008 דיווח פורסם יוני 14, 2008 אני ראיתי כמה פעמים את ההודעות של TFC ולא כל כך הבנתי מה עושים שם. משחקים סנוקר
danb2000 פורסם יוני 15, 2008 דיווח פורסם יוני 15, 2008 אני ראיתי כמה פעמים את ההודעות של TFC ולא כל כך הבנתי מה עושים שם. משחקים סנוקר חס וחלילה - ילדים טובים לא שותים לא מעשנים ולא משחקים סנוקר :!: :!: :!: ימשיך כבודו......
אורח פורסם יוני 15, 2008 דיווח פורסם יוני 15, 2008 אני יודע שטסים,אבל עם מה טסים וכו... עם עפיפוני נייר ... כנס לאתר של TFC, תעבור על התדריכים, לא צריך תואר שני במדעי החברה כדי להבין את הרעיון.
David Misha פורסם יוני 15, 2008 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2008 לא צריך אל תתאמץ להכנס לאתר של TFC. זה בכל יום חמישי, יושבים חבורה של חולניים,,לא מעניין אותם אישה, משפחה, ארועים, עבודה, חברים, נפגשים בשדה כל שהוא שמפורסם עם איזה מטוס שבא לך, וטסים יחד ברשת ליעדים לא רציונלים בעליל. אתה מוזמן להצטרף בהצלחה :wink:
Baruch Spiegel פורסם יוני 15, 2008 דיווח פורסם יוני 15, 2008 אני ראיתי כמה פעמים את ההודעות של TFC ולא כל כך הבנתי מה עושים שם. משחקים סנוקר חס וחלילה - ילדים טובים לא שותים לא מעשנים ולא משחקים סנוקר :!: :!: :!: ימשיך כבודו...... אחד הבאגים הכי מצחיקים שראיתי בקולנוע: כשחכם חנוכה בא לנסות לשכנע את הרב (אבי הכלה) להזדווג עם "יודה" והרב אומר "אני מצטער אני כבר מאחר לתפילת ערבית" ובחוץ שמש צהריים כחם היום.
David Misha פורסם יוני 15, 2008 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2008 אני ראיתי כמה פעמים את ההודעות של TFC ולא כל כך הבנתי מה עושים שם. משחקים סנוקר חס וחלילה - ילדים טובים לא שותים לא מעשנים ולא משחקים סנוקר :!: :!: :!: ימשיך כבודו...... אחד הבאגים הכי מצחיקים שראיתי בקולנוע: כשחכם חנוכה בא לנסות לשכנע את הרב (אבי הכלה) להזדווג עם "יודה" והרב אומר "אני מצטער אני כבר מאחר לתפילת ערבית" ובחוץ שמש צהריים כחם היום. אתה רק שחכת שזה היה בשנות ה 70 כשלא היה אוטובוס, לא היה מדרכות, היה רק חול וביצות..והיו הולכים חצי יום ברגל לבית כנסת !! :shock:
Baruch Spiegel פורסם יוני 15, 2008 דיווח פורסם יוני 15, 2008 אני ראיתי כמה פעמים את ההודעות של TFC ולא כל כך הבנתי מה עושים שם. משחקים סנוקר חס וחלילה - ילדים טובים לא שותים לא מעשנים ולא משחקים סנוקר :!: :!: :!: ימשיך כבודו...... אחד הבאגים הכי מצחיקים שראיתי בקולנוע: כשחכם חנוכה בא לנסות לשכנע את הרב (אבי הכלה) להזדווג עם "יודה" והרב אומר "אני מצטער אני כבר מאחר לתפילת ערבית" ובחוץ שמש צהריים כחם היום. אתה רק שחכת שזה היה בשנות ה 70 כשלא היה אוטובוס, לא היה מדרכות, היה רק חול וביצות..והיו הולכים חצי יום ברגל לבית כנסת !! :shock: לפי זה הוא היה אמור להישאר כל היום וכל הלילה בבית כנסת כדי להספיק ל3- תפילות ביום מהצדיקים שעוד בחייהם הובטח להם... וכו וכו
Avi - 4X-KDF פורסם יוני 15, 2008 דיווח פורסם יוני 15, 2008 בשנות ה 70 כשלא היה אוטובוס, לא היה מדרכות, היה רק חול וביצות אני פשוט לא מבין בדיוק במה מדובר נכון?