עבור לתוכן
dorshay

LSA ברשת, האם ראוי?

Recommended Posts

פורסם

אתמול בזמן שיעור ה CVFR הראשון שלי ראיתי את HIL טס לו במרחבי הרשת, הבנתי שהוא טס חקלאי אבל בהתחלה פנו אליו כסצצנה משום שלא ידעו שהוא טס כאז"מ

אולי כדאי להסדיר את עינין האז"מ.

לדעתי כדי שהיה נוח לפקחים אם אתה רוצה לטוס כא"מ (או LSA בשם החדש) צריך לעבור כמה תנאים כמו:

Callsighn שמתחיל ב H.

טיסה רק באזורים שבאמת טסים בהם המטוסים האלו נגיד לעבור ליד שדה דוב מעל לים ולהגיד שאתה יכול כי אתה אז"מ זה לא הגיוני הרי אנחנו ב CTR שלו.

ואולי בתוכנית טיסה לכתוב הערה

בנוסף כמה דברים שיוכלו לפתח את סוג הטיסה הזאת ברשת:

דגמי מטוסים נפוצים בארץ כמו Texan,Storch,Zenhir,zodiak ועוד.. זמינים בסימולטור(לא מצאתי עד עכשיו דגמים איכותיים)

הוספה של מנחתים גדולים כמו ראשון עין ורד ועוד...

מה דעתם זה יכול להיות או שזו רק פנטזיה?

פורסם

בהחלט יכול להיות , אני הייתי ה HIL ולא בדיוק טסתי חקלאי , הייתי עם ה katana d20

פשוט אין מנחתים לאז"מים בסימולטור

וגם אמרו לי שה katana נחשב כמטוס ולא כאולטרא לייט

פורסם

לדעתי זה באמת יכול להיות נחמד וכיפי לטוס בתוך הבעות של האז"מ ולנחות במנחתים הקטנים הללו ולדווח על תדבר קולי ביוניקום או בתדר של המפעיל ולאו דווקא עם הפקח .

צריך רק מישהו שיכין לזה אפקדים ומסלולים וגם קצת בירוקרטיה ונהלים של ואטסים

פורסם
לדעתי זה באמת יכול להיות נחמד וכיפי לטוס בתוך הבעות של האז"מ ולנחות במנחתים הקטנים הללו ולדווח על תדבר קולי ביוניקום או בתדר של המפעיל ולאו דווקא עם הפקח .

צריך רק מישהו שיכין לזה אפקדים ומסלולים וגם קצת בירוקרטיה ונהלים של ואטסים

נשמע מגניב,לאפקדים יש את האפקדים שטרנר עשה,ועם מחפשים מפעיל,אני מכיר מישהו עם ניסיון :P :mrgreen:

פורסם

אני שמח שיש אנשים שרוצים.

איזה אפקדים טרנר בנה של איזה מנחתים?

אני דיברתי עם קרבל ואני ינסה לבנות סינארי מלא של ראשון לציון.

אמרו לי שיש את הסופר לנד לסימולטור מי יכול להגיד לי מאיפו אני יכול להביא אותו?

ודרך אגב מבחינת הנדב"ר של חיבים מפעיל פשוט מדווחים כמו ביוניקום ומותר לדבר חופשי על התדר אפילו מה שלומך איך האישה הילידים.

אם זה יהיה קולי זה יהיה מצוין

פורסם

אגב מבחינת הרשת ונהלי החטיבה כל הבועות שקיימות פתוחות לשימוש לכל מי שמעוניין, כל שנדרש הוא להכיר את תחום העבודה ונתיבי אז"מ, ברגע שיש פקח ששטח הבועות נמצא בתחום ה CTR שלו ההתיחסות לנושא תהיה כמו באזורי אימון, כלומר דיווח על כניסה ודיווח ביציאה.

מעבר לכך תמיד ממולץ לתאם מראש עם פקח במידה והוא מחובר, ובמידה ואין פיקוח אז טסים על יוניקום.

בנוגע ל HIL, אני ההיתי פקח הרצלייה, וסוג המטוס שאני זוכר שנשלח בתוכנית טיסה הוא ססנה 172 ולא אז"מ, מה שגם תואם מראש עם ש"ד שהוא נכנס לאזורי אימון של הרצלייה.

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי יש אפשרות ליוניקום קולי ויש אחד גם בכמה מהחטיבות של ואטסים כך שזה לא משהו יותר מידי מסובך עכשיו רק צריך סינרים . מי שצריך אני יכול לדאוג לתצלומים של מנחת עין ורד

עריכה : וגם למנחת שלייד כלא תל מונד ולייד בצרה

פורסם
אם זכרוני אינו מטעה אותי יש אפשרות ליוניקום קולי ויש אחד גם בכמה מהחטיבות של ואטסים כך שזה לא משהו יותר מידי מסובך עכשיו רק צריך סינרים . מי שצריך אני יכול לדאוג לתצלומים של מנחת עין ורד

דיברו על זה גם בכנס האחרון שרוצים להכניס כזה לחטיבה אבל מפה כבר לא שמענו - צוות?!

אני מוכן לעזור באפקדים החל מעוד שבועיים [אני לא אהיה בבית עד אז]. - צרו קשר!

תודה

פורסם
בהחלט יכול להיות , אני הייתי ה HIL ולא בדיוק טסתי חקלאי , הייתי עם ה katana d20

פשוט אין מנחתים לאז"מים בסימולטור

וגם אמרו לי שה katana נחשב כמטוס ולא כאולטרא לייט

כמו שאיציק אמר, צויינת כססנה 172, ולא תיאמת או ציינת כל דבר שמזכיר אז"מ

לכן לא קיבלת ייחס של אז"מ.

מומלץ גם להוסיף בהערות- AZAM או כל דבר שיציין זאת.

פורסם
כבר טרנר עשה חבילה,תריצו באבסים.

מה לכתוב בחיפוש?

מצטרף

ושוב הכי נוח זה שרק שמי יש לו H באות קריאה זכאי ליחס אז"מ,

לגבי היוניקום זה אפשרי באוסטרליה יש כזה

ולגבי סינארים ואפקדים אני כבר אמרתי שמי שיוכל לעזור לי אני הולך לנסות לבנות סינארי מלא של ראשון אני זוכר את הכול שם בעל פה וגם אני שם הרבה זמן, הסינארי שם יהיה פשוט הוא מורכב מ 4 אנגרים אחד עגול המועדון קרואים וסככה.

אני ינסה ךהשיג השבוע את חוקת האז"מ או ה LSA החדשה יותר ויעלה לאינטרנט

פורסם

אני נכנסתי כ KATANA וכמו שאמרת לי המטוס מוכרז כמטוס רגיל אז אין לי מה לערער על זה

עכשיו צריך להתחיל לחפש וגם למצוא מטוסי אז"מ להורדה , להתחיל לבנות מנחתים ולפתח את הדבר הזה

פורסם

תודה רבה עידו!

אני מציע להכין אתר שבוא יהיה את כל הדברים שצריך בשביל לטוס עם אזמ"ים,

דור דבר איתי אם אתה יכול להשיג את החוקה, מפות וכו'.

לגביי האתר אין לי בעיה לעזור לתכנת.

פורסם

רשת ואטסים מדמה את המציאות כפי שהיא. כך גם לגבי טיסה בבועיות אז"מ.

המלצה - לכתוב בתכנית הטיסה את הבועיות שיהיו בשימוש, כולל חציות CTRים למיניהן. בהערות תכנית הטיסה לכתוב ULTRALIGHT.

לגבי איזה מטוס ומה הוא עושה שם - לדעתי שכל טייס יעשה את השיקולים שלו, עם איזה מטוס והאם לטוס בבועיות אז"מ. ברגע שהחליט לטוס בבועיות - זה ממש לא משנה עם איזה אוירון הוא טס.

פורסם

אוקי רק למען הסדר הטוב וידע כללי לטיסת בועות לא צרית תוכנית טיסה וגם לא מרשה

אני יודע שזה לא אפשרי בסימלטור

תודה על הנכונות לעזור ואני יצור איתכם קשר בקשר לאתר

פורסם

כבר התחלנו לעבוד על האתר באישור של תומר חיים

למי שרוצה לעזור:

המסנג'ר שלי:bar_rodoy@hotmail.com

יובל פישלר:yuval_94@hotmail.co.il

עמית דורון:amit_doron@hotmail.com

דור שי:dor@systalk.co.il

אנחנו נשמח לעזרה

תודה

פורסם

הראשון שימצא ו/או יבנה מודל טוב של דריפטר 582

וכן יימצא ו/או ייצר צביעה של ה- 4X-HDH שחונה במנחת ראשון

יקבל טיסת צ'ופר על הדבר האמיתי*!!!!! :!: :mrgreen: :P :!: :mrgreen: :P :!: :mrgreen: :P

(*) מייד לאחר שאצבור את מס' השע"ט (30) הדרוש להובלת נוסע

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...