hila פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 הי, שמי הילה, אני פקידת מונאייר. בתקופה הקרובה אני אכנס מידי פעם לפורום, כדי לעקוב אחריי הפעילות שלכם. (תומר הכריח אותי ואמר לי למסור ד"ש לקרבל. )
Izik Bakshi פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 ברוכה הבאה הילה, אני מקווה שבעזרתך נוכל להזיז עוד קצת את השת"פ עם מונאייר. אין אחריות אם את מתמכרת לסימולטור
Tomer Haim פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 טוב, עכשיו ברצינות... הראתי להילה את הפורום ואת פורום תמונות, היא כאחת שיושבת כמה שעות ביום בשדה תעופה יודעת להעריך תמונות תעופתיות.. היא תסתכל מידי פעם על פורום תמונות ותעקוב אחר הפעילות שלנו... ברוכה הבאה הילה (אני האחראי לד"ש לקרבל אוהבים אותך קרבל)
Elad Zeierman פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 (אני האחראי לד"ש לקרבל אוהבים אותך קרבל) אוהבים אותך מאוד :mrgreen:
zvi rodes פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 הי,שמי הילה, אני פקידת מונאייר. בתקופה הקרובה אני אכנס מידי פעם לפורום, כדי לעקוב אחריי הפעילות שלכם. (תומר הכריח אותי ואמר לי למסור ד"ש לקרבל. ) ברוכה הבאה לפורום ,אני מניח כי תומר ישמח (גם אנחנו) לקבל משוב ממך ולא רק מעקב אחריי הפעילות שלנו,חוץ מזה רק תדעי כי אצלנו לא צריך לקחת כדור פרמין.
Or Netzer פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 (אני האחראי לד"ש לקרבל אוהבים אותך קרבל) אוהבים אותך מאוד :mrgreen: כשאתה לא קודח לי על השגחות ומבחנים בזמנים הכי לא נוחים אתה חמוד קצת :] קרבלאט :] אוהב אותך גם שלא תחשוב שלא.
Zeev Bucki פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 אהלן הילה אני בטוח שתהני פה אצלנו. האם את מתעניינת גם בטיסה בבואינגים או רק בססנות? בוקי זאב:4X-MJB
Amir Paz פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 טוב, עכשיו ברצינות...הראתי להילה את הפורום ואת פורום תמונות, היא כאחת שיושבת כמה שעות ביום בשדה תעופה יודעת להעריך תמונות תעופתיות.. היא תסתכל מידי פעם על פורום תמונות ותעקוב אחר הפעילות שלנו... ברוכה הבאה הילה (אני האחראי לד"ש לקרבל אוהבים אותך קרבל) בברכה, אמיר פז רמ"ד מיוחדים