Baruch Spiegel פורסם יולי 29, 2008 דיווח פורסם יולי 29, 2008 למיקי ולכל המשתתפים: בהצלחה בקורס. קורס מעניין ומומלץ.
mickey lip פורסם אוגוסט 15, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 15, 2008 מיקי יש עדכונים לגבי תאריכים? חברים , אני מתנצל, לא היה ברור מה קורה עם אלעל, זאת הסיבה שהמתנתי עם הקורס, כרגע לא נצטרך חונכים חדשים. בכל מקרה , אני בודק אפשרות לשלב חברים צעירים מתחת לגיל 16 , נושא אישורי כניסה לאלעל מאוד נוקשה בנוגע לחברים צעירים. במידה ולא אצליח, אני אפתח קורס אצלי בבית, הקורס יהיה במתקונת מצומצמת, כלומר עד 5-6 חניכים בכל מחזור, כאשר נעשה מספר מחזורים לפי כמות האנשים. התאזרו בסבלנות, אני מקווה שהשבוע הכל יסגר לכאן או לכאן. שוב קבלו את התנצלותי על העיקוב, המטרה היתה להתחיל בתחילת החודש, זה כבר לא יקרה לצערי :wink:
אורח פורסם אוגוסט 17, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2008 מיקי\אלעדמתי ייפתח קורס חניכים ל744? אין כזה. אולי נכין בעתיד.
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 17, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2008 מיקי יש עדכונים לגבי תאריכים? חברים , אני מתנצל, לא היה ברור מה קורה עם אלעל, זאת הסיבה שהמתנתי עם הקורס, כרגע לא נצטרך חונכים חדשים. בכל מקרה , אני בודק אפשרות לשלב חברים צעירים מתחת לגיל 16 , נושא אישורי כניסה לאלעל מאוד נוקשה בנוגע לחברים צעירים. במידה ולא אצליח, אני אפתח קורס אצלי בבית, הקורס יהיה במתקונת מצומצמת, כלומר עד 5-6 חניכים בכל מחזור, כאשר נעשה מספר מחזורים לפי כמות האנשים. התאזרו בסבלנות, אני מקווה שהשבוע הכל יסגר לכאן או לכאן. שוב קבלו את התנצלותי על העיקוב, המטרה היתה להתחיל בתחילת החודש, זה כבר לא יקרה לצערי :wink: תודה רבה מיקי על המאמצים! אם תצליח לשכנע אותם זה יהיה מעולה אין מצב שאני לא משתתף.
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 17, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2008 מיקי\אלעדמתי ייפתח קורס חניכים ל744? אין כזה. אולי נכין בעתיד. זה רעיון. :mrgreen: אלעד אשמח אם תוכל לענות לי, שלחתי לך אימייל וגם הודעה פרטית שבוע שעבר.