עבור לתוכן
אורח

תוספת פוטוריל לחיפה שוחררה היום...

Recommended Posts

פורסם

נראת עבודה מעולה!

זה בהורדה ותכף אני אנסה את זה אצלי,

אבל בכל מקרה, כל הכבוד =D>

___

אחרי בדיקה, נראה טוב מאוד אין ספק, ומוסיף גם המון לטיסות ראיה, אין מה להגיד זה נראה אמיתי. דבר אחד שחסר כאן מאוד זה עניין האוטוגן, השטח למעשה שטוח לגמרי, אפילו איפה שאמורים להיות עצים וזה קצת מפריע.

פורסם
כרגיל, אכול קנאה לבעלי FSX ומתחנן בפני יוצרי הסינריים לזרוק עצם פוטוראלית ל-FS2004...

מה מונע ממך לעבור ל-FSX?

חוץ מזה, אני לא רואה שום סיבה הגיונית להוציא תוספות ל-FS9.

פורסם

תודה עידו

אכן השתדלתי ככל שאפשר לשמור על אחידות עם הלנדקלאס המרשים שבניתם וגם באתר שלי ציינתי שיש להשתמש בלנדקלאס לפני הוספת הסינרי שלי

זו גירסה מספר 1 ואכן יש מה לשפר - בעתיד...

פורסם
כרגיל, אכול קנאה לבעלי FSX ומתחנן בפני יוצרי הסינריים לזרוק עצם פוטוראלית ל-FS2004...

מה מונע ממך לעבור ל-FSX?

מפרט, תוספים קודמים...

למה להוציא ל-FS9? כי יש עוד מספר לא מבוטל של משתמשים שבזמן הנראה לעין לא נערכים למעבר לגרסא החדשה, מסיבות דומות או שונות משלי...

שוב, הכל בגדר בקשה. מי שלא מתאים לו כרגע להוציא תוסף גם לגרסא הקודמת - הפסד כולו של FS9ניקים.

פורסם

איתי

אני מבין ש-FSX דורש מחשב חזק יותר וכדומה. אני מריץ את FSX עם כל האפשרויות במקסימום - הרבה יותר ממה שיש אפילו עם Ultra High settings. אז נכון, זה דורש מחשב חזק מאוד - אבל זה אחד התחביבים שלי כבר המון שנים והחלטתי להשקיע במערכת כזו. במקביל ברור לי שלא כל אחד יכול או רוצה להשקיע כל כך הרבה וזה בהחלט סביר.

אבל בניית סינרי פוטוריל זה ,,המון,, עבודה. לקח לי יותר משבועיים לטפל באיזור הנמל, רק כדי שהמיים יראו כמו מיים עם קו חוף אמיתי ושכל זה ישתלב בלנדקלאס החדש לישראל

לעשות אותו דבר גם ל-FS9 זה משהו שלא יקרה...

פורסם

מה מונע ממך לעבור ל-FSX?

מפרט, תוספים קודמים...

למה להוציא ל-FS9? כי יש עוד מספר לא מבוטל של משתמשים שבזמן הנראה לעין לא נערכים למעבר לגרסא החדשה, מסיבות דומות או שונות משלי...

שוב, הכל בגדר בקשה. מי שלא מתאים לו כרגע להוציא תוסף גם לגרסא הקודמת - הפסד כולו של FS9ניקים.

לדעתי כל הדיבורים לגבי מפרט הם יותר מפחידים ממה שהם.

לי יש מפרט שנחשב לדעתי "ממוצע +" מבין החברים בפורום (Q6600, 1GB DDR3, R1950PRO), ואני מריץ את FSX על הגדרות דיי גבוהות ואני מקבל ביצועים דיי נחמדים.

כך שגם אם תריץ FSX על הגדרות נמוכות יותר משלי תקבל תוצאה טובה יותר מ-FS9.

לגבי FS9, אני לא אשקר, גם אצלי FSX הוא עדיין בגדר אופציה ל-FS9, אבל יום המעבר הולך ומתקרב תודות לתוספים הרבים שיוצאים, ולדעתי זה רק עניין של להתרגל לממשק החדש.

לדעתי כל משתמשי ה-FS9 צריכים כבר לבלוע את הגלולה הממש לא מרה הזאת ולעבור ל-FSX במקום להישאר תקועים בעבר. :idea:

פורסם

מה מונע ממך לעבור ל-FSX?

מפרט, תוספים קודמים...

לדעתי כל הדיבורים לגבי מפרט הם יותר מפחידים ממה שהם.

לי יש מפרט שנחשב לדעתי "ממוצע +" מבין החברים בפורום (Q6600, 1GB DDR3, R1950PRO), ואני מריץ את FSX על הגדרות דיי גבוהות ואני מקבל ביצועים דיי נחמדים.

כך שגם אם תריץ FSX על הגדרות נמוכות יותר משלי תקבל תוצאה טובה יותר מ-FS9.

לגבי FS9, אני לא אשקר, גם אצלי FSX הוא עדיין בגדר אופציה ל-FS9, אבל יום המעבר הולך ומתקרב תודות לתוספים הרבים שיוצאים, ולדעתי זה רק עניין של להתרגל לממשק החדש.

לדעתי כל משתמשי ה-FS9 צריכים כבר לבלוע את הגלולה הממש לא מרה הזאת ולעבור ל-FSX במקום להישאר תקועים בעבר. :idea:

עידו חינך אותך טוב :lol:

ועכשיו ברצינות , אני עכשיו VFR רק FSX, הוא שודרג בכל הרמות של הסימולאטור , מחשב בינוני - יש לי , E6320 2GIGA RAM DDR2 אני מריץ FSX על הגדרות אולטרה-הי + על בין 15-20 פריימים , לפני שבועיים ישבתי עם בר לוי , יש לו מחשב באמת חזק רק מה הוא קיבל לא יותר מ9 פריימים עם ססנה מעל הים ,פשוט לא הגדיר כמו שצריך וסימן בוי את כל הטוחני פריימים שבקושי מרגישים אותם בסימ'.

פורסם

אני עובר בדרך כלל 20 FPS באיזורים הכי קשים עם כיוון FSX למקסימום. מעל ירושליים עובר 35 ומעל ים המלח עובר 100 בדרך כלל. המחשב שלי עבר אופטימיזציה כולל OC של כל מה שאפשר.

לגבי FSX ישנה נקודה שמשפיעה המון על FPS והיא קשורה לכיוון רמת תצוגת המיים. אומנם זה אמור להיות קשור רק למיים אבל זה לא ככה. לכן, נסו להוריד את רמת תצוגת המיים ל- Water 2.lo ומשם תתחילו להתקדם. שיפור בביצועי FSX בגלל כיוון זה הוא דרמטי!

הסבר מפורט תוכלו לקרוא במאמר FSX Tip of the Week:Water slider and FPS costs

בכתובת

http://blogs.msdn.com/ptaylor/archive/2 ... costs.aspx

רון שני

פורסם

לגבי האוטוגן, כולם מוזמנים, התוכנה נמצאת ב(לבעלי הSDK לFSX):

C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X SDK\SDK\Environment Kit\Autogen SDK

הסבר על התוכנה:

http://www.fsdeveloper.com/wiki/index.p ... _Annotator

Tutorial :

http://library.avsim.net/download.php?DLID=107335

קדימה אנשים , תרימו תכפפה.

אני מוכן לעזור כשאני אגמור פרויקטים קודמים,מי שמתחיל לעשות ליידע בבקשה 8)

פורסם

מה מונע ממך לעבור ל-FSX?

מפרט, תוספים קודמים...

אני מצטרף ליהב ברזילי ניסיתי לעבור ל FSX ובמחשב הנוכחי שלי העסק שם לא זז שלא לדבר על לטוס שם במשהו שהוא לא טרייק

נראה לי גם שבאמת רוב משתמשי הסימולטור שומרים אמונים ל9 הישן והטוב ולמיטב הבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה) רוב הסינרים של ישראל עדיין לא תואמים ל FSX.

בברכה

אדם

פורסם

רון, גם אני לא אוהב את הטכניון אבל לחתוך אותו ככה בברוטליות? :lol:

בכל אופן חוזר שוב על הברכות - ואם אפשר להכניס כמה דברים לגרסה 2 :) :

- יש קו לא ברור שיוצא טיפה מערבית לשורש שובר הגלים הגדול של הנמל, לתוך הים. אין שם כזה דבר, מתוכנן להיות משהו אחר (אבל רק התחילו את הבנייה).

- יש קו נוסף דומה באיזור מעגן חוף שמן (אם אתה צריך הכוונות אני אפרט)

- יש תפר בין הבולים של הפוטוריל במרכז ההר (איזור הדר הכרמל ומערבה).

טסתי עכשיו עם הטרייק - מדהים מדהים מדהים. כל הכבוד!

פורסם
ביום שהעצלנים בPMDG יכינו לנו אוירון יפה , אז נעבור גם לFSX.

עד אז לצערי אנו תקועים בעבר.

אם נחכה ל- 737NGX יצמחו לנו שערות על הלשון, וכשהוא יצא הוא יעלה כמו מחשב חדש :lol:

(יש לי כבר כמה שערות בלשון מההמתנה לעדכון האחרון של ה- 747X)

רון, כל הכבוד על העבודה, נראה יפה מאד!

פורסם

הופה...

עכשיו יש סיבה לעבור לFSX :mrgreen:

עכשיו אפשר לעשות סוף סוף הפרדות "מגניבות",

אפשר לשגע אותכם עם כבישים וצמתים.

אפשר להגיד: כל הכבוד!!!

הוירטואלי עולה על כל דמיון!

פורסם
מדהים , איך אני מוסיף את זה לסימולטור .? אפשר לקבל עזרה.?

יש קובץ עם הוראות התקנה... בנוסף, אם יש לך מותקן את הלנדקלאס החדש של ישראל תמקם את הפוטוריל הזה כך שהוא יופיע ברשימת הסינרים בין ה- Isreali_Landclass (מעליו) ובין ה- Israeli_objects (מתחתיו)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...